Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Keşke söylemeseydin ne giyeceğini. Ben kınamda kural koydum "kırmızı giymek yasaktır"
Bu söz öyle bir yayıldı ki sosyal medyaya bile yazdım daver ederken espirili bi sekilde.. kına da tek kırmızı bendim :)
Bu olay ders olsun bir daha hiç bir şeyinizi söylemeyin

ben senin yerinde olsam elbiseden asla vazgeçmem.
rezil olacak olan varsa o da kendisi olur.
gerçi bendede var bir kardeş.
kına elbisemle aynıı alan ve diğer kına elbisemin aynısından sipariş edip düğünde giyecek olan ..

Allahım neler göreceğiz daha. Yalnız görümcenin özgüvenine de bravo. Demiyor ben rezil olurum kıskans utanmaz derler arkamdan gelinimin kıyafetinden giyinince. Görümcem bana sen şöyle daha parlak giy daha şık giy benimki sade dursun falan diye diye payetli elbise aldırmıştı. Bu durumda benimki görümce de sizinki ne bilemedim. Boşver bırak hiç umursama sen nişanında üzme kendini tadını çıkar. O rezil olacak sonuçta.

Simdi dusundumde kizlar aklima gelmediydi evlenirken.. benim gorumcede bizim dugunde sade krem elbise giymisti.. o zmn bisey dusunmedim ama hic iyi niyet yok altinda belli... zaten abisini aldim diye catlamisti. Boyle bi odun oldugunu bilsem al abini tepe tepe kullan derdim

Giysin ne de olsa kime daha çok yakışacağı kimde gözlerin daha çok olacağı belli. Gelenler ona gülecek sana değil :) Yıllar sonra da fotolara baktığınızda görümcenizin saçmalığına bakar bakar gülersiniz, kendinize eziyuet etmeyin. tadını çıkartın.

Bunu kinada giy nişana yenisini al.alma olasiligin yoksa da yapacak bisey yok sen degil o rezil olacak.
Asla onunla ayni kuafore gitme saçlariniz ayni olmasin.saçina kucuk guzel bir aksesuar alabilirsin .makyaj ve saçin hakkimda tüyo verme

Çok ayip ya hiç bir dugunde krem ve beyaz giyilmez benim bildigim.

Bir tek ben olamam degil mi bu tarz seyleri sallamayan.Hele bir tek ben giyecegim kirmizi demek falan.Cidden agzim acik kaldi saskinliktan.

Bence gorumcenize bu durukdan hic hoşlanmadıginizi ve ayip ettigini soyleyin. Içinizde kalmasin belli ki daha cok giciklik yapacak. Nisanliniza asla kotu birsey demeyin ablasidir sonucta. Ama keyfinizden odun vermeyin elbisesiz cok şık. Guzel bir nisan olur insalah.

Çok ayip ya hiç bir dugunde krem ve beyaz giyilmez benim bildigim.
Iste safim o zmn telastan aklima bile gelmemisti simdi anliyorum burda okudukca.. zaten herseyde der abla senin kadar zayif olsam senin kadar soyle yapsam.. yasi benden kucuk ama o da evli anne yani bu bahane olamaz gerci.. ya bi iyi gorumce ben mi kaldim

Belli ki kıskanmış seni ama bana gore kuraldir bu asla ve asla krem ,beyaz giyilmez.allah akil versin böylelerine

Sen niye üzülüyosun canım.. onun ayıbı..utanması varsa biraz o utansın herkes onu ayıplar seni değil..

Rezillik. Üstüne yanlışlıkla! bir şey dök. Mümkünse lekesi hemen çıkmayacak bir şey olsun.
Ya da en güzel sağ gösterip sol vurmak. Başka elbise ile değiştir veya yeni al.

esinize ailesiyle ilgili tek kotu soz soylemeyin doldurmayin cunku biraz zaman gecince surekli ailemi kotuluyor cok fesat diye dusunur siz bise demesseniz o yapilani gorur hem de hakli durumda olursunuz her zaman.

Nasil ya o sana ben ayni elbiseyi aldim sen kaziklanmissin filan derken sen de sus pus oturdun mu? Deseydin ya ne munasebet nişan benim nişanım sen neden nişan kiyaftimin aynısından giyecekmissin?

Yapacagin tek sey şu artık. Öyle güzel saç öyle güzel makyaj öyle güzel aksesuarlarla kendini susleyeceksin ki senin yaninda ayni elbiseyle bile çirkin kalacak. Sen de nişanın sonunda görümcene diyeceksin ki teşekkür ederim x iyi ki ayni elbiseden almissin sayende ne kadar güzel bir gelin olduğun daha bir ortaya çıktı herkes bir görümceye bak bir apple pie a bak dedi

Ben olsam nisanlimla onların olmadığı bir gün evlerine giderim, nişanlıma da bir şey söylemem lavaboya gidiyorum diye gider elbiseyi bulur bir güzel hallederim, sonra aaa aşkım bu gün şu iş var dı diyip vınnnn

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…