- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
görümcem son derece pişkin bir tavırla yenge sen yap diyor... kayınvalidemde kızı yapmadığı için bana söylüyor yoksa aman herkes otursun ben kendimi paralarım falan dediğim yok!!! yapılan yorumlardan anladığım şu görümcen en iyisini yapıyor tamamen benim salaklığım gidip pişkince oturup kayınvalidemden hizmet beklemeliymişim ben bilemedim bunu 10 yıldır!!! napim benide ailem böyle yetiştirmiş bizde küçükler büyüklerden bişi istemez ve küçükler varken büyüklere iş yaptırılmaz demek ki anormal olan ben ve benim ailem
evime kalmaya gelip bir bardak su koymayan yengesinden hizmet bekleyen biri beni neden ilgilendirsin ki
Hey ALLAHIM ... :)
Bizde de küçükler büyüklerden bir şey istemez.
Küçükler varken büyüklere iş yaptırılmaz. Benim ailem de öyle. Size boşverin diyenlerin çoğu da öyledir eminim.
Ne alaka ailelerimizle yani ?
Ortada bir ana-kızın birbirine toz kondurmama durumu var.
Yıllardır böyle gelmiş böyle gider.
Değiştiremezsiniz.
Kusura bakmayın ama böyle bir durumda asla kendimi kullandırtmazdım.
Mesela benim ailemde de , "her koyun kendi bacağından asılır" öğretildi bana.
Kimseden meshul değilim. Ben kalkıp , yaşlıya yardım ediyorsam ederim. Ha sizin gibi hamileysem edemezsem bu normal.
Sizin adabınız sizi ilgilendiriyor, bırakın görümcenizin adabını.
Başkası yardım etmiyorsa banane ?
Ben kayınvalideme yardım ederim arkadaş , gerisi de ilgilendirmez beni.
Ha, iş adam kullanmaya gelirse, kayınvalidemden bunu hissedersem, çekerim elimi eteğimi.
Görümcenize su getirmek zorunda değilsiniz.
İstediğinde, kibarca laf sokuşturabilirsiniz.
"Kızım 26 yaşına geldin, elin azcık iş tutsun, suyunu da benden mi istiyorsun ?" diyebilirsiniz.