• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem neden bu kadar duyarsız düşüncesiz anlamıyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ne bu böyle ya ?
İki gündür hamile kadınların huysuzluklarıyla karşılaşıyorum burada (sözüm meclisten dışarı )
Hele bir tanesi, ne söylersem tersini anladı. Tövbe yarabbi ...
Ben ona güzel bir şey söylüyorum . O kalkıp hakaret anlıyor.
Açıklama yapıyorum, hayır kötü demedim diye, onu da yanlış anlıyor.
Benle dalga geçip, cümleler kuruyor. Sonra da hayır geçmedim diyor.
Ne bu yahu ? BU hamile tripleri...
Ben gerçekten ileride hamile olunca, böyle olursam çekilmez olurum. Ben böyle tripli hamişlerden olmak istemiyorum beaaa :49:

Benim hatam kayınvalideme merhamet etmem ve görümcemden merhamet beklemem yapılan yorumlardan kendime çıkardığım özeleştiri bu ama dediğim gibi belki anne olmanın verdiği duygusallıktan evlat acısı yaşamamdan ve anneme çok düşkün olmamdan dolayı:26:

Benim hatam kayınvalideme merhamet etmem ve görümcemden merhamet beklemem yapılan yorumlardan kendime çıkardığım özeleştiri bu ama dediğim gibi belki anne olmanın verdiği duygusallıktan evlat acısı yaşamamdan ve anneme çok düşkün olmamdan dolayı:26:

Bence de. Merhamet etme. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. Onlar seni, senin onları düşündüğün kadar düşünmüyordur emin ol. Bu hayatta , anadan başka kimse düşünmüyor ! :16:

tatlım sen onu uyarsanda hatta herkes onu uyarsadaaa, söylenemeyecek tüm agır sözler bıle söylensedeee,hani gücüne gtsın barı utansında yapsın dıye söylense deeee, görumcen asla degısmez.. böyle gelmiş böyle gder artık. yaşıda var yanı.. netıcede karakterı oturmustr artık. o öyle alısmıs.. ha yarın öbur gun evlendgnde kmse onun ayagına hc bişeyı getrmez o ayrı.. çoook zorluk çeker..o onun sorunu boşver guzelım.. hc kafana bıle takma =)

vay beeeeeee kayınpederle kayınvalideye imrendimm..görümceye takılamadım bilee..

Valla ne bu böyle ya ?
İki gündür hamile kadınların huysuzluklarıyla karşılaşıyorum burada (sözüm meclisten dışarı )
Hele bir tanesi, ne söylersem tersini anladı. Tövbe yarabbi ...
Ben ona güzel bir şey söylüyorum . O kalkıp hakaret anlıyor.
Açıklama yapıyorum, hayır kötü demedim diye, onu da yanlış anlıyor.
Benle dalga geçip, cümleler kuruyor. Sonra da hayır geçmedim diyor.
Ne bu yahu ? BU hamile tripleri...
Ben gerçekten ileride hamile olunca, böyle olursam çekilmez olurum. Ben böyle tripli hamişlerden olmak istemiyorum beaaa :49:

yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen sizde beni yanlış anlamışsınız mesela :26: kendi adıma hamile tribi yapmadığımı söyleyebilirim...dediğim gibi sadece annelik konusunda hasas biriyim anlayış bekliyorum insanlardan çünkü son iki yılda olumsuz kötü tecrübeler yaşadım iki ameliyat geçirdim ve iki tane 6 aylık bebeğimi kaybettim bu süreçte annemde bir takım ciddi rahatsızlıklar geçirdi ve şimdi yine erken doğum riskim var yakın zamanda dizanteri geçirdim bebeğimi kaybetmekten korkuyorum:26: Allahtan çok şükür ki eşim ve ailem her zaman yanımdalar:16: kayınvalideme merhamet ediyorum çünkü o da bir anne ve ben annenin ve anneliğin çok kutsal özel olduğunu düşünüyorum benim için annem bir yana dünya bir yana ... görümcem annesine bana merahamet etmesede bir gün anne olduğunda evlatlarından merhamet bekleyecek ve annesini kaybettiğinde çok pişman olup üzülecek :50:

Banada aile meseleleri sizi pek ilgilendirmez gibi geldi
Sizin görümcenizle ilgi başka bi sıkıntınız varda bu rahatsız etmiş olabilir mi ?

Banada aile meseleleri sizi pek ilgilendirmez gibi geldi
Sizin görümcenizle ilgi başka bi sıkıntınız varda bu rahatsız etmiş olabilir mi ?

başka bir sıkıntım olsa onu yazardım sonuçta burda kimse birbirini tanımıyor neden altında başka şeyler aradınız anlamadım:44:
bu arada görümcemle birlikte yaşamıyorum dediğim gibi 10 yıldır hiç kavgamız tartışmamız sürtüşmelerimiz olmadı birde 5 yıldır başka şehirde üniversitede okuyordu zaten 1,5 yıldır annesi ve babasıyla kalıyor şuan çalışmıyor...

Son düzenleme:
başka bir sıkıntım olsa onu yazardım sonuçta burda kimse birbirini tanımıyor neden altında başka şeyler aradınız anlamadım:44:

Altında bişey aradığım falan yok sadece sordum
Bu çokta dert edilip konu açılacak bi mesele gibi gelmedi bana
Şimdi istediğimi açarım,neyin peşindesin falan yazma lütfen
Neyse hayatınızda çocuklarınızla,eşinizle mutluluklar size

Son düzenleme:
Altında bişey aradığım falan yok sadece sordum
Bu çokta dert edilip konu açılacak bi mesele gibi gelmedi bana
Şimdi istediğimi açarım,neyin peşindesin falan yazma lütfen
Neyse hayatınızda çocuklarınızla,eşinizle mutluluklar size

aman tövbe zaten eşimin ailesi hakkında konu açmam taşlanmadığım kaldı:1:
saçma sapan abuk sabuk yazılan konular hatta çoluk çocuğun açtığı konular bile daha fazla saygı görmüştür benim konumdan:31:

benim görümcemde aynısı seni hissettiklerini o kadar ii bilirim ki annesine merhamet etmeyen sn hiç etmez beni ki dahada beter ben loğusalıkta bilmedim normal doğum yaptım eve geldim 1 saat yatmadım göya görümcem yanımda bende nasıl severdim onu sadece yattı yeri geldi yatağını bile topladım kayınpederim rahmetli oldu çok sevilen biriydi 1000 üestünde insan gelip gitmiştir oda geçip uyudu ben 6 aylık bebeğimle hemde aksi bir bebek gelene hizmet ettim helali hoş olsun yasıda 23 ama napcan insanın içinden gelecek benim kine iş verdin mi yapıyor hakkını yemiyim ama arkasından yapmak zorundasın geliyım kendiliğnden yok laf diyemezsiz kötü olursun sölemezsın zamanla bide seni kullanır karnım burnumda hizmet ederdim gecelere kadar napcan kabullenmekten başka care yok yoksa dediğim gibi sen kötü olursun bende en iyi careyi mesafe koymakla buldum çünkü bazen insanın anlatamadığı o kadar çok şey oluyor ki sen bebişini düşün gerisi boş insan bunları yaşadıktan sonra anlıyor şuan o kadar kıymetli zamanların ki keyfini çıkar kendini ve bebeğinin sağlığını düşün onlar nasıl biricik kızlarına kıyamıyorlar belkide cene yapıyordur sende annenin biricik kızıydı öyle düşün o yüzden kendie dert etme

Son düzenleme:
benim görümcemde aynısı seni hissettiklerini o kadar ii bilirim ki annesine merhamet etmeyen sn hiç etmez beni ki dahada beter ben loğusalıkta bilmedim normal doğum yaptım eve geldim 1 saat yatmadım göya görümcem yanımda bende nasıl severdim onu sadece yattı yeri geldi yatağını bile topladım kayınpederim rahmetli oldu çok sevilen biriydi 1000 üestünde insan gelip gitmiştir oda geçip uyudu ben 6 aylık bebeğimle hemde aksi bir bebek gelene hizmet ettim helali hoş olsun yasıda 23 ama napcan insanın içinden gelecek benim kine iş verdin mi yapıyor hakkını yemiyim ama arkasından yapmak zorundasın geliyım kendiliğnden yok laf diyemezsiz kötü olursun sölemezsın zamanla bide seni kullanır karnım burnumda hizmet ederdim gecelere kadar napcan kabullenmekten başka care yok yoksa dediğim gibi sen kötü olursun bende en iyi careyi mesafe koymakla buldum çünkü bazen insanın anlatamadığı o kadar çok şey oluyor ki sen bebişini düşün gerisi boş insan bunları yaşadıktan sonra anlıyor şuan o kadar kıymetli zamanların ki keyfini çıkar kendini ve bebeğinin sağlığını düşün onlar nasıl biricik kızlarına kıyamıyorlar belkide cene yapıyordur sende annenin biricik kızıydı öyle düşün o yüzden kendie dert etme

aynen sende hislerimi yazmışsın demek ki başına gelen anlayabiliyor neden neye üzüldüğümüzü... ne güzel söylemişsin bende tek kızdım ve bende kıymetli büyüdüm bende annemin kuzusuyum ama annem bana hep aman kızım iş yapmaktan elin aşınmaz eksilmezsin büyüklerine , kayıvalidenlere misafirlerine hizmetkar ol misafirine güler yüzlü ol diye tembih eder halen... aynen dediğin gibi çenesi çok iyi maşallah yapmaz ama yapar gibi anlatır yap desen bile yapmaz duymazlıktan gelir yada sana işi devreder bişi desen kötü olursun kayınvalidem kızım şunu yaparmısın dese bin tane çene yapıyor şimdi sırasımı diyor mazaret buyuruyor hep hasta hep hasta:31: ben evlendiğimde 20 yaşındaydım hemen bebeğim oldu ve kayınvalidem herşeyi bilmek yapmak zorundaymışım gibi hissettirdi beklentiler içine girdi her kayınvalide gibi bende yapamam edemem bilemem diyemedim elimden geleni yaptım bilmem iyi ettim bilmem kötü ettim ama eşimin yanında hep saygı gördüm:26:

karışmıyorum zaten kendi kendime sitem edip susuyorum ama Allah biliyor ya evlendiğinde evine gittiğimde bende oturcam hiç birşeye elimi sürmeyeceğim:34:

Niye süreceksin ki zaten?:53:

Canım senin kayınvalidene yaptığın iyilikle görümcenin annesine yaptığı ya da yapmadığı iyilik farklı. Sen yapabildiğini yap, gerisini neden kurcalıyorsun ki? Anne kız arasındaki mesele, belki kzına ciden yaptırmak istemiyor. Ya da zamanında alıştırmamış şimdi de üzerine varamıyor kadın. Yani görümcen yapmıyor diye her şeye atılmanı da daha doğrusu atılma zorunluluğunda olduğunu sanmanı da anlamsız buluyorum. Bırak eşin yapsın:1:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back