konu sahibini nasil ilgilendirmez?
gelin varken evin kizi yapsada olur yapmasada
kayinvalide is yaparken gelin oturamaz
ama hamile gelin is yaparken gorumce yatabilir?
bence bir sekilde uyarmalari gerek
hani yetisen ergen degilki 26 yasinda bu saaten
sonra nasil laftan anlarsa artik
gorumce yatinca ben is yapmam hamile halimle
bana kızmayın kızlar ama ben de evlenmeden önce elimi çöpe sürmedim ( annem ne kadar ısrar edersek de yaptırmazdı)
ama evliyim ve hiiiç zorluk çekmiyorum üstelik yoğun şekilde çalışıyorum
ama evim tertemiz bal dök yaladır, yemeklerimi pastalarımı her yiyen tarif tarif diye peşimde koşar
yani görümcenin şu an iş yapmaması evlenince zorluk çekeceği anlamına gelmez bence
konu sahibinin hatası onu zorlayan olmamasına rağmen kendini yapmak zorunda görmesi
bence hamile olduğu için biraz hassas yaklaşmış
kişiye gore degısır bu olay. benm etrafımda var oyle ınsanlar cunku
muhakkak vardır ama konunun genelinde sanki ''kesin'' sıkıntı çeker şeklinde konuşulmuş ya ondan belirtmek istedim :)
İlgilendirmez çünkü kimsenin ona şu işleri yap dediği yok.Eğer konu sahibi hanım evde olmasaydı da işleri kayınvalidesi yapacaktı.Kendini bu kadar yıpratmazsa her şey onun için daha güzel olabilir.Bir laf vardır çok hoş olmayan ama aklıma o geldi 'elalemin derdi seni mi gerdi' diye
Bence siz karışmayın, dert etmeyin kendinize boşuna, zaten aynı evde değilsiniz, aynı ortamda bulunduğunuzda da size zorla iş yaptırmıyorlar, görümceyi göndermeseler de size yardım etmeye mümkün olduğunca iş yaptırmamaya çalışıyorlar, o zaman niye umursuyorsunuz ki kendi kızlarını yetiştirme şekillerini, onun iş yapmamasını vs. kendi kızınız olunca istediğiniz gibi yetiştirirsiniz.
hoşunuza gitmeyebilir ama anne kız arasında bir durum size ne yargılamak ne yorum yapmak ne de bu duruma karışmak düşer...bu konuda bişey söyleyecek olan annesidir..ileride sıkıntı çeker çekmez kendi bilecekleri iş...daha önce söylenmiş ve durum değişmiyorsa yapacak bişeyiniz yok....
hoşuma gitmiyor 26 yaşındaki bir genç kız oturup hamile rahatsız olan yengesine hizmet ettiriyorsa evet bu durum hoşuma gitmiyor!!! sizde hamilesiniz anlamanız gerek ne demek istediğimi...
10 yıldır bir gün bu konu yada başka konu hakkında ne kayınvalideme ne görümceme tek laf etmedim kavga yada tartışmaya girmedim!eşimin hatırı için idare ediyorum... siz olsanız tepkiniz ne olurdu diye sordum ama çoğunluk nerdeyse doğru olanı görümcen yapıyor sen yanlışsın diyerek beni suçlayıcı yorumlar yapıyor!!!
Bakın hala ne diyorsunuz? Bana hizmet ettiriyor eve misafir alıyor el oğlu çekmez. Gene diyorum sizi il-gi-len-dir-mez. 1) Hizmet ettiriyorsa kalk bana çay koy demediği sürece onun işlerini de annesi yaptığı ve kızına bişey dedirtmediği sürece, sizi ilgilendirmez. 2) Misaifr çağırma konusunda ben burda görümceyi de kaynanayı da suçlamam etrafınızdaki herkes düşüncesiz olabilir, cevabı siz vereceksiniz.siz kendi değerinizi bilip telefonda kusurabakma tatlım daha yeni doğum yaptım vs vs kabul edemeyeceğim başka zaman inşallah diyip karşı tarafa cevap hakkı doğmadan konuyu kapatacaktınız, daha da üstünüze gelirse eşinize yönlendirirsiniz gerisi sizi bağlamaz. 3) El oğlu çeker çekmez buda sizi hiç ilgilendirmez. Kuzenim hiç bir iş bilmezken, evlendiklerinde daha ilk haftadan eşi gitti sarma sardı, kendi karısından çok iş yaptı ve şu an çok mutlular. Herkesi aynı kefeye koymadın. Kendinizi de hamile halinizle yıpratmayın, bebeğinize bakın siz,onu o kızı alan adam düşünsün.
hoşuma gitmiyor 26 yaşındaki bir genç kız oturup hamile rahatsız olan yengesine hizmet ettiriyorsa evet bu durum hoşuma gitmiyor!!! sizde hamilesiniz anlamanız gerek ne demek istediğimi...
10 yıldır bir gün bu konu yada başka konu hakkında ne kayınvalideme ne görümceme tek laf etmedim kavga yada tartışmaya girmedim!eşimin hatırı için idare ediyorum... siz olsanız tepkiniz ne olurdu diye sordum ama çoğunluk nerdeyse doğru olanı görümcen yapıyor sen yanlışsın diyerek beni suçlayıcı yorumlar yapıyor!!!
benim kızkardeşim de yapmazdı,evimizin en küçüğüydü,birazda nazlıydı.annem evlenince zorlanacaksın dediğinde,hayır zorlanmam,temizlikçi çağırıp yaptırırım derdi.dediğini yaptı.temizlikçisi gelip yapıyor.üstelik ev hanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?