- 1 Ağustos 2015
- 175
- 451
- 103
- Konu Sahibi mutsuztazegelin
-
Sonuna kadar haklı olduğunuz ve kimsenin yorum yapamayacağı bir konuda bile bu kadar sessiz kalmanız eşinizin size olan tavrını destekler.önce eş kabul edecek o ev ikinizin. Görümce yerini bilmeli. Sınırları aşmaya kalkarsa sizden göreceği tepkiyi artık anlamalı. Mesajla özür dilemek bile çok garip geldi, evinizde kalacak kadar rahat, misafir getirecek kadar rahat ama telefonla arayıp kendini ifade edemeyecek kadarsa...Evet en basta birsey soylememek biraz benim hatam oldu ben ailesine kotu davranirsam o da benimkine davranir die dusundum biraz hosgoru gostereyim dedim ama ben kaybettim her iliskide kotu bir huyymdur sakin kalip kalip sonradan patlamak maalesef
Eşinin düşüncesi senden yana değil belli ki tatlı dille aklına gir burası benim de yuvam ikimiz aileyiz yeni evliyiz alışmaya çalışıyorum bunlar canımı sıkıyo vs diye görümceniz çok hatalı habersiz izinsiz elin kızını eve alamaz akıl edememiş belli ki kafa yapısı değişik siz yokken gelen kız eşinize iftira atsa nasıl işin içinden çıkılacak ailesi yok mu o gelenlerin yeni evli tanımadığı insanlara gönderiyolar kızlarını pes doğrusumerhaba arkadaslar ben 5 aylık evliyim esimin de benim de ailemiz sehirdisinda bizden uzak yasiyor esimin ailesi daha onceden bizim yasadigimiz sehirde yasiyormus tasinmis ben esimle tanistigimda esim ve kiz kardesi birlikte yasiyor ailesi arada yanlarinda kaliyordu biz evlenince kardesi de ailesinin yanina tasindi ama evlendik evleneli surekli yanimiza geldi 5 ayda 3 defa geldi her geldiginde de 2 3 hafta kadar uzun kaldi ben yeni evli olmamiza ragmen nekdr snir olsam da bunu cok dert etmemeye calistim ancak gecenlerde canima tak etti sebebi ise su: gorumcem kendi misafir kaldigi bizim evimize misafir getirmeye basladi hem de bize hic danismadan esimle ben isteyken bir iki getirdigini duydum ama daha snra esimle ben bir gunlugune sehir disina cikmak zorunda kaldik o zaman da bir arkadasini yatiya cagirdi yanimizda hem de biz gitmeden ve bize bir sakincasi var mi diye dahi sormadi şok oldum sanki benim evim degil kendi yasadigi ev gibi son derece rahatti yani sanki eskiden esimle yasadiklari gibi ikisi yasiyor ben evlerine sonradan katilmisim sevgiliyim yanlarinda kaliyorum gibi bir yabanciyim esime bunu soyledim ben soylemeyeyim sen soyle dedim haklisin ben konusurum dedi ertesi hafta ailemi gormeye sehir disina cikacaktim tabi gorumcem hala bizde ve icim rahat etmiyor gene eve birini getirecek diye. Esime dedim bak ben bir hafta yokum ve icim rahat etmiyor kardesinle konustunmu hayir firsat olmadi ama sylerim dedi merak etme kimseyi getiremez dedi peki dedim neyse ailemin yanina geldim sosyal medyada bir de ne goreyim esimin kardesi benim evimde bir arkadasiyla fotograf paylasmis ustelik bu kisinin adini bile daha once duymadim diger getirdiklerini bir sekilde taniyordum tabi delirdim esime dedim ki sen sylemedin mi syleyemedim dedi nasil soyleyeyim dedi ya dedim tanimadigim kisinin evimde ne isi var ve sosyal medyadan goruyorum dedim evimde birsey kaybolsa nasil hesabini vereceksin ya da birseyim kyboldu desem pislik yapsam nasil ispatlayacaksiniz ya da belki evime birsey yerlestirecekler bu ne rahatlik ddim ben o kizi taniyorum dio snn tanimana gerek varmi demeye basladi basta haklisin diyen kendi tabi ben iyice delirdim sen soyle yoksa ben soylerim ama kotu olur dedim sen sakin birsey soyleme dedi donusu olmaz dedi beni daha da delirtti sen de bundan snra eve arkadasini bile getiremezsin dedi ben de ayni sey mi ddim ikiniz de evimdne gidin dedim simdi esimle birbirimizi heryerden engelledik ben ailemin yanindayim donunce ne olacak belli bile degil benim durumumda olsaniz ne yapardiniz siz yokken evinize misafir birinin misafir cagirmamasiji ve size sormamasini makul karsilarmiydiniz ve donunce esimle nasil konusmaliyim
niye istediği kadar kalsın yahu,istediği kadar kalamaz 5 aylık evlilikte cicim ayı bırakmamış düşüncesi dengesiz.Neyin dönüşü olmazmış saçmalık. Git gorumceyle konuş istemiyorum kendin istediğin kadar kal sorun değil ama başkalarını getirme de. Ben olsam deliririm rahatlığa bak
Keşke esinize hiç demeden başta esinizinde olduğu bı aksam gorumcenize sende benim bı kardesimsin burada kalabilirsin fakat yabanci insanlari arkadasinda olsa evime ozellikle yatiya getirme olurmu diye tatlı tatlı konussaydin eşinde bu konusmayi duyacagi için dolduramazdida şimdi ortalık biraz karışmış bu sarttar altinda gitsen bı dert gitmesen bı dert maalesef ama gitmelisinde gerekirse kavga gürültü ne yasanacaksa yasanacak aman gorumcenizin yaninda olmasin zira esiniz onun tarafini tutacak ve bı sezerse bu durumu gorumce kişisi sizi oldukça ezer siz eşinizle sakin sakin konusun kavgaya biyere varilmaz düzgünce anlatin daha beş aylık evliyiz birbirimize doyamadik ben evde gecelikle vs dolasmak istiyorum ama yapamıyorum tamam sende haklisin kardesine git diyemezsin bunu senden beklemiyorum ama guzelce kırmadan kardesine durumu anlatabilirsin tarzı yaklaşın bakalım ne olcakmerhaba arkadaslar ben 5 aylık evliyim esimin de benim de ailemiz sehirdisinda bizden uzak yasiyor esimin ailesi daha onceden bizim yasadigimiz sehirde yasiyormus tasinmis ben esimle tanistigimda esim ve kiz kardesi birlikte yasiyor ailesi arada yanlarinda kaliyordu biz evlenince kardesi de ailesinin yanina tasindi ama evlendik evleneli surekli yanimiza geldi 5 ayda 3 defa geldi her geldiginde de 2 3 hafta kadar uzun kaldi ben yeni evli olmamiza ragmen nekdr snir olsam da bunu cok dert etmemeye calistim ancak gecenlerde canima tak etti sebebi ise su: gorumcem kendi misafir kaldigi bizim evimize misafir getirmeye basladi hem de bize hic danismadan esimle ben isteyken bir iki getirdigini duydum ama daha snra esimle ben bir gunlugune sehir disina cikmak zorunda kaldik o zaman da bir arkadasini yatiya cagirdi yanimizda hem de biz gitmeden ve bize bir sakincasi var mi diye dahi sormadi şok oldum sanki benim evim degil kendi yasadigi ev gibi son derece rahatti yani sanki eskiden esimle yasadiklari gibi ikisi yasiyor ben evlerine sonradan katilmisim sevgiliyim yanlarinda kaliyorum gibi bir yabanciyim esime bunu soyledim ben soylemeyeyim sen soyle dedim haklisin ben konusurum dedi ertesi hafta ailemi gormeye sehir disina cikacaktim tabi gorumcem hala bizde ve icim rahat etmiyor gene eve birini getirecek diye. Esime dedim bak ben bir hafta yokum ve icim rahat etmiyor kardesinle konustunmu hayir firsat olmadi ama sylerim dedi merak etme kimseyi getiremez dedi peki dedim neyse ailemin yanina geldim sosyal medyada bir de ne goreyim esimin kardesi benim evimde bir arkadasiyla fotograf paylasmis ustelik bu kisinin adini bile daha once duymadim diger getirdiklerini bir sekilde taniyordum tabi delirdim esime dedim ki sen sylemedin mi syleyemedim dedi nasil soyleyeyim dedi ya dedim tanimadigim kisinin evimde ne isi var ve sosyal medyadan goruyorum dedim evimde birsey kaybolsa nasil hesabini vereceksin ya da birseyim kyboldu desem pislik yapsam nasil ispatlayacaksiniz ya da belki evime birsey yerlestirecekler bu ne rahatlik ddim ben o kizi taniyorum dio snn tanimana gerek varmi demeye basladi basta haklisin diyen kendi tabi ben iyice delirdim sen soyle yoksa ben soylerim ama kotu olur dedim sen sakin birsey soyleme dedi donusu olmaz dedi beni daha da delirtti sen de bundan snra eve arkadasini bile getiremezsin dedi ben de ayni sey mi ddim ikiniz de evimdne gidin dedim simdi esimle birbirimizi heryerden engelledik ben ailemin yanindayim donunce ne olacak belli bile degil benim durumumda olsaniz ne yapardiniz siz yokken evinize misafir birinin misafir cagirmamasiji ve size sormamasini makul karsilarmiydiniz ve donunce esimle nasil konusmaliyim
Aslında bir bahane ile eşine de uzaklaştırma aldırsan harika olur.
Ben bu konularda çok tahammülsüzüm. İçimdr tutamam. Çingenimdir. Ağızlarının payını veririm otururlar.
Kayınpederimi evden kovdum daha 2 aylık evliyken, hala da yüzüne bakmıyorum. Eşime de gerekeni söyleyip onları tutarsa onu da sileceğimi söyledim ama hep destek oldu, arkamda oldu yani. Ama ben böyle olmasaydım belki de arkamda olmazdı bilemiyorum.
Yani kısaca benim evimde beni hiç yerine kimse koyamaz. Benim eşyalarım benim mekanım ve kocam diyecek ki o arkadaşını getiremiyorsa sen de getiremezsin. Lan o kim?
Ay okudukça sinir oluyorum. O adamı da eve almam yeminle. Sektirir gider.
Kaynana ile küsmüştü bende bir kaç gün kalmıştı ben de gayet iyi davranmıştım. Daha yeni gelinken evimde kaldı ama sonradan anladım adam pişkin, keyfi geliyor. Biz yalnız kalamıyoruz falan eşime de dedim iki gün sonra barışır bizi satar diye.kp nasıl kovdunuz :) cidden merak ettim. Bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum. zamanında beni de dış kapının mandalı olarak görüyorlardı bende evime almadım. zorla gelirlerse kovarım dedim ama nasıl yapacağımı bilmiyordum.
Kaynana ile küsmüştü bende bir kaç gün kalmıştı ben de gayet iyi davranmıştım. Daha yeni gelinken evimde kaldı ama sonradan anladım adam pişkin, keyfi geliyor. Biz yalnız kalamıyoruz falan eşime de dedim iki gün sonra barışır bizi satar diye.
Barışmış, benim demediğim her şeyi kaynanaya dedi diye anlatmış. (İftira yani) kaynana da ses kaydı alıp eşime attı ben çıldırdım.
Neyse yine sorunlar oldu derkennnn, eşimi abisi aradı acil babamın yanına gitmeliyiz diye. Eşim gitti bir kaç saat sonra kapı çaldı, babası (elinde valizle!), abisi, bizimki. İçeri daldılar. Ben de tam çıkıyordum dedim. Bunlar içeri geçtiler. (Abisininki de ayrı pişkin babasını acındırıp durdu, babana o kadar düşkünsen 2 yıllık evlisin kendi evine götürsene, benim evime getiriyorsun 2 ay olmamış evleneli, yüzsüzler) antreye eşimi çağırdım, o adam bu evde kalamaz bu ne yüzsüzlük dedim bağırarak, kardeşimi çağırdım aşağıda gelmiş yine mi gidemicez dedim, bunlar biz kalkalım diye seslendiler, benimki oturun dedi, ben tekrar kardeşimi aradım bağırdım aşağıda bekle geliyoruz, yavv beklesene anlatırım dedim. Sonra o adam bu evde kalamaz dedim, bunlar 1 dk bile duramadan çıkıp gittiler, bakmadım bile. Hem bana yılan de, hem kötüle, iftira at sonra da gel 2 aylık evliyken valizinle yüzsüz yüzsüz, beni eşek yerine koy. Oldıu canım. Onlar kapıdan giderken eşim de bir daha beni karıştırmayın dedi. Kapıyı örttü. Onla da kavga ettim, kapıyı carptım cıktım evden, kardeşime gittim. Peşimden geldi falan. Sonra tekrar iftira attı ben de annemlerin apartmana tasındım. Görüşmüyorum, eşim de görüşmüyor.
Sağ ol canım. Beni eşek yerine koyabileceklerini sandılar, sessiz kalırım sandılar. Yaptıkları pislikleri unuttukça, iyi oldukça seviyeleri düştü. Ben de resti çektim. Şimdi kötü gelin benim aman daha iyi görüşmüyorm etmiyorum kafam rahat. Arada bir kaynana geliyor o kadar. Sessiz kalmamak lazım. Sen de kov ki anlasınlar. Kimseye iyilik yaramıyor.neler var dünyada... eşin gerçek yüzlerini görmüş. iftira atmak nedir ya. çok geçmiş olsun. sessiz kalmamak lazım.
Kayınvalideniz nasıl biri onunla patlaşsanız uygun bir dille kendi söylüyomuş gibi söyleseAynen ben o gelenleri de anlamiyorum rahatlikla baskasinin evine gidiyorlar ev sahipleri olmadan beni arkaasim davet etse ne isim var derim bir de utanmadan sosyal medyada resim atiyorlar ben de ordan goruyorum
O zaman senden rahatsızım sürekli gelmeden birde misafir cikartiyosun de :) açık konuş hiç birine katlanmak zorunda değilsinniye istediği kadar kalsın yahu,istediği kadar kalamaz 5 aylık evlilikte cicim ayı bırakmamış düşüncesi dengesiz.
Görümce küçük mü?Kesinlikle yolarım net yani:)ne demek cnm abinin evine gelip 3 hafta kalmk,bir de üstüne misafr getirmek.Bi sor,bi izacet al ,esinizde pasif davranmış,konusması lazım bence.merhaba arkadaslar ben 5 aylık evliyim esimin de benim de ailemiz sehirdisinda bizden uzak yasiyor esimin ailesi daha onceden bizim yasadigimiz sehirde yasiyormus tasinmis ben esimle tanistigimda esim ve kiz kardesi birlikte yasiyor ailesi arada yanlarinda kaliyordu biz evlenince kardesi de ailesinin yanina tasindi ama evlendik evleneli surekli yanimiza geldi 5 ayda 3 defa geldi her geldiginde de 2 3 hafta kadar uzun kaldi ben yeni evli olmamiza ragmen nekdr snir olsam da bunu cok dert etmemeye calistim ancak gecenlerde canima tak etti sebebi ise su: gorumcem kendi misafir kaldigi bizim evimize misafir getirmeye basladi hem de bize hic danismadan esimle ben isteyken bir iki getirdigini duydum ama daha snra esimle ben bir gunlugune sehir disina cikmak zorunda kaldik o zaman da bir arkadasini yatiya cagirdi yanimizda hem de biz gitmeden ve bize bir sakincasi var mi diye dahi sormadi şok oldum sanki benim evim degil kendi yasadigi ev gibi son derece rahatti yani sanki eskiden esimle yasadiklari gibi ikisi yasiyor ben evlerine sonradan katilmisim sevgiliyim yanlarinda kaliyorum gibi bir yabanciyim esime bunu soyledim ben soylemeyeyim sen soyle dedim haklisin ben konusurum dedi ertesi hafta ailemi gormeye sehir disina cikacaktim tabi gorumcem hala bizde ve icim rahat etmiyor gene eve birini getirecek diye. Esime dedim bak ben bir hafta yokum ve icim rahat etmiyor kardesinle konustunmu hayir firsat olmadi ama sylerim dedi merak etme kimseyi getiremez dedi peki dedim neyse ailemin yanina geldim sosyal medyada bir de ne goreyim esimin kardesi benim evimde bir arkadasiyla fotograf paylasmis ustelik bu kisinin adini bile daha once duymadim diger getirdiklerini bir sekilde taniyordum tabi delirdim esime dedim ki sen sylemedin mi syleyemedim dedi nasil soyleyeyim dedi ya dedim tanimadigim kisinin evimde ne isi var ve sosyal medyadan goruyorum dedim evimde birsey kaybolsa nasil hesabini vereceksin ya da birseyim kyboldu desem pislik yapsam nasil ispatlayacaksiniz ya da belki evime birsey yerlestirecekler bu ne rahatlik ddim ben o kizi taniyorum dio snn tanimana gerek varmi demeye basladi basta haklisin diyen kendi tabi ben iyice delirdim sen soyle yoksa ben soylerim ama kotu olur dedim sen sakin birsey soyleme dedi donusu olmaz dedi beni daha da delirtti sen de bundan snra eve arkadasini bile getiremezsin dedi ben de ayni sey mi ddim ikiniz de evimdne gidin dedim simdi esimle birbirimizi heryerden engelledik ben ailemin yanindayim donunce ne olacak belli bile degil benim durumumda olsaniz ne yapardiniz siz yokken evinize misafir birinin misafir cagirmamasiji ve size sormamasini makul karsilarmiydiniz ve donunce esimle nasil konusmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?