Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Evet en basta birsey soylememek biraz benim hatam oldu ben ailesine kotu davranirsam o da benimkine davranir die dusundum biraz hosgoru gostereyim dedim ama ben kaybettim her iliskide kotu bir huyymdur sakin kalip kalip sonradan patlamak maalesef
Sonuna kadar haklı olduğunuz ve kimsenin yorum yapamayacağı bir konuda bile bu kadar sessiz kalmanız eşinizin size olan tavrını destekler.önce eş kabul edecek o ev ikinizin. Görümce yerini bilmeli. Sınırları aşmaya kalkarsa sizden göreceği tepkiyi artık anlamalı. Mesajla özür dilemek bile çok garip geldi, evinizde kalacak kadar rahat, misafir getirecek kadar rahat ama telefonla arayıp kendini ifade edemeyecek kadarsa...

Ben ailemi mutlaka uyaririm ya da kardesimi ki ben en yfak seyde bile esim belki hosuna gtmez diye. hem de esim bana bunu dile getirmisken mutlaka soylerim gerci benim ailem boyle birdusuncesizlik asla yapmaz biz birlikte ailecek yasadigimiz evde bile birbirimize danismadan misafir hele ki yatili asla getirmezdik oyuzden zaten aileme bu cok buyuk brisey gelir.

ben tek yasarken ayda bir gelen ailem evlendim birkere bile gelmedi cunku ben artik evliyim onlar bunun farkinda. Ben burda kardesinin okdr kalmasina bile goz yummusken ve bu konudaki hosgorumun kiymeti bilinmezken misafir cagirmasina olan tepkim tepki ile karsilaniyor esim tarafindan. Benim erkek kardesin getirse ne olur kismindna yuruyecegim kesinlikle.

Neyin dönüşü olmazmış saçmalık. Git gorumceyle konuş istemiyorum kendin istediğin kadar kal sorun değil ama başkalarını getirme de. Ben olsam deliririm rahatlığa bak

Eşinin düşüncesi senden yana değil belli ki tatlı dille aklına gir burası benim de yuvam ikimiz aileyiz yeni evliyiz alışmaya çalışıyorum bunlar canımı sıkıyo vs diye görümceniz çok hatalı habersiz izinsiz elin kızını eve alamaz akıl edememiş belli ki kafa yapısı değişik siz yokken gelen kız eşinize iftira atsa nasıl işin içinden çıkılacak ailesi yok mu o gelenlerin yeni evli tanımadığı insanlara gönderiyolar kızlarını pes doğrusu

Aynen ben o gelenleri de anlamiyorum rahatlikla baskasinin evine gidiyorlar ev sahipleri olmadan beni arkaasim davet etse ne isim var derim bir de utanmadan sosyal medyada resim atiyorlar ben de ordan goruyorum

Neyin dönüşü olmazmış saçmalık. Git gorumceyle konuş istemiyorum kendin istediğin kadar kal sorun değil ama başkalarını getirme de. Ben olsam deliririm rahatlığa bak
niye istediği kadar kalsın yahu,istediği kadar kalamaz 5 aylık evlilikte cicim ayı bırakmamış düşüncesi dengesiz.

Keşke esinize hiç demeden başta esinizinde olduğu bı aksam gorumcenize sende benim bı kardesimsin burada kalabilirsin fakat yabanci insanlari arkadasinda olsa evime ozellikle yatiya getirme olurmu diye tatlı tatlı konussaydin eşinde bu konusmayi duyacagi için dolduramazdida şimdi ortalık biraz karışmış bu sarttar altinda gitsen bı dert gitmesen bı dert maalesef ama gitmelisinde gerekirse kavga gürültü ne yasanacaksa yasanacak aman gorumcenizin yaninda olmasin zira esiniz onun tarafini tutacak ve bı sezerse bu durumu gorumce kişisi sizi oldukça ezer siz eşinizle sakin sakin konusun kavgaya biyere varilmaz düzgünce anlatin daha beş aylık evliyiz birbirimize doyamadik ben evde gecelikle vs dolasmak istiyorum ama yapamıyorum tamam sende haklisin kardesine git diyemezsin bunu senden beklemiyorum ama guzelce kırmadan kardesine durumu anlatabilirsin tarzı yaklaşın bakalım ne olcak

Sen neden evde görümcen ola ola kendi ailene gittin. Çok önemli değilse kesinlikle gitmezdim bu bir.
Görümcene eşin de yanindayken güzel bir üslupla söylemen lazımdı bu iki.
Eşinin ailesi de adam olsalardı yeni evli birinin yanına haftalarca kızlarını göndermezlerdi bu üç.
Eşin çok pasif olanlara karşı. En başından tavrınızı koyacaktınız.

kp nasıl kovdunuz :) cidden merak ettim. Bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum. zamanında beni de dış kapının mandalı olarak görüyorlardı bende evime almadım. zorla gelirlerse kovarım dedim ama nasıl yapacağımı bilmiyordum.

Kaynana ile küsmüştü bende bir kaç gün kalmıştı ben de gayet iyi davranmıştım. Daha yeni gelinken evimde kaldı ama sonradan anladım adam pişkin, keyfi geliyor. Biz yalnız kalamıyoruz falan eşime de dedim iki gün sonra barışır bizi satar diye.
Barışmış, benim demediğim her şeyi kaynanaya dedi diye anlatmış. (İftira yani) kaynana da ses kaydı alıp eşime attı ben çıldırdım.
Neyse yine sorunlar oldu derkennnn, eşimi abisi aradı acil babamın yanına gitmeliyiz diye. Eşim gitti bir kaç saat sonra kapı çaldı, babası (elinde valizle!), abisi, bizimki. İçeri daldılar. Ben de tam çıkıyordum dedim. Bunlar içeri geçtiler. (Abisininki de ayrı pişkin babasını acındırıp durdu, babana o kadar düşkünsen 2 yıllık evlisin kendi evine götürsene, benim evime getiriyorsun 2 ay olmamış evleneli, yüzsüzler) antreye eşimi çağırdım, o adam bu evde kalamaz bu ne yüzsüzlük dedim bağırarak, kardeşimi çağırdım aşağıda gelmiş yine mi gidemicez dedim, bunlar biz kalkalım diye seslendiler, benimki oturun dedi, ben tekrar kardeşimi aradım bağırdım aşağıda bekle geliyoruz, yavv beklesene anlatırım dedim. Sonra o adam bu evde kalamaz dedim, bunlar 1 dk bile duramadan çıkıp gittiler, bakmadım bile. Hem bana yılan de, hem kötüle, iftira at sonra da gel 2 aylık evliyken valizinle yüzsüz yüzsüz, beni eşek yerine koy. Oldıu canım. Onlar kapıdan giderken eşim de bir daha beni karıştırmayın dedi. Kapıyı örttü. Onla da kavga ettim, kapıyı carptım cıktım evden, kardeşime gittim. Peşimden geldi falan. Sonra tekrar iftira attı ben de annemlerin apartmana tasındım. Görüşmüyorum, eşim de görüşmüyor.

neler var dünyada... eşin gerçek yüzlerini görmüş. iftira atmak nedir ya. çok geçmiş olsun. sessiz kalmamak lazım.

neler var dünyada... eşin gerçek yüzlerini görmüş. iftira atmak nedir ya. çok geçmiş olsun. sessiz kalmamak lazım.
Sağ ol canım. Beni eşek yerine koyabileceklerini sandılar, sessiz kalırım sandılar. Yaptıkları pislikleri unuttukça, iyi oldukça seviyeleri düştü. Ben de resti çektim. Şimdi kötü gelin benim aman daha iyi görüşmüyorm etmiyorum kafam rahat. Arada bir kaynana geliyor o kadar. Sessiz kalmamak lazım. Sen de kov ki anlasınlar. Kimseye iyilik yaramıyor.

Aynen ben o gelenleri de anlamiyorum rahatlikla baskasinin evine gidiyorlar ev sahipleri olmadan beni arkaasim davet etse ne isim var derim bir de utanmadan sosyal medyada resim atiyorlar ben de ordan goruyorum
Kayınvalideniz nasıl biri onunla patlaşsanız uygun bir dille kendi söylüyomuş gibi söylese

Evimsemiş canım evinizi uyaran da olmayınca fikirsiz görümce.... bir yolu vardır illaki cnm Allah yardımcın olsun.

Ben olsam esimle değil kardeşi ile muhatap olur kesin va katı surette istemiyorum derdim. Kavga ise kavga madem eşiniz ile kötü oldunuz onunla da olurdum. Gidin evinize ve anahtarlari değiştirin. Kalsın dışarıda görsünler günlerini. Alttan almayın devamı gelir yoksa

Görümcenin saçlarını elime dolayasım geldi ben ki şiddet karşıtıyımdır.
Eşini engelleme ama naza çek kendini mümkünse eve gitme kaybetme korkusu olsun biraz....

Evde kocan+kardesi+yabanci bir kadin kaliyor.

Bu bile yeterince yanlis, sen niye meydani bos birakip da gittin, bu isi cozmeden? Gorumcene ayar cekmeliydin, belli ki esin onu koruyor, laf soyletmiyor.

Görümce küçük mü?Kesinlikle yolarım net yani:)ne demek cnm abinin evine gelip 3 hafta kalmk,bir de üstüne misafr getirmek.Bi sor,bi izacet al ,esinizde pasif davranmış,konusması lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…