• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Hata sizde o evdeyken neden siz evden gidiyorsunuz ayri durum olsa o geldikce bende ailemi cagiririm huzuru kacar 1 -2 derken gelmemeye baslar hadi kendi geliyor bi yere kadar idare edilir ama bide misafir asla cekilmezben oslam fena pislik yapardim valla zaten titizim baskasinin oturdugu koltuga bile huylanan insanin bide tanimadigim biri evimde kalicak bosanmaya gider bu is

Misafir yatili kaliyorsa ben daha da sinirlenirdim. Esim ve hic tanimadigim kiz diye...
Ben olsam uygun dille kendi sorunumu kendim cozerdim. Sanirim gorumce seni takmiyor. Takmasi gerektigini ogrenmeli bence.

niye kadina kiziyorsunuz ki kocasi oyalamis sonrada sen kimsin moduna gecmis tehdit etmiş... kocasi izin verirse gene getirir gene getirir ... 5 aylik evliykende siz keyif icin baska yere gidiyorsaniz da anca boyle sosyal medyada gorursunuz

Suan hala gorumcemin msjina cvp vermedim ikilemdeyim sakin kalsam bir dert firtinalari koparsam bir dert ve esim de hala yazmadi burdan yazilanlari okuyorum ve kendi kendime istisare ediyorum haklisiniz kesinlikle ama sakin kalip sessizligimle biraz onlari da germek istiyorum

Suan hala gorumcemin msjina cvp vermedim ikilemdeyim sakin kalsam bir dert firtinalari koparsam bir dert ve esim de hala yazmadi burdan yazilanlari okuyorum ve kendi kendime istisare ediyorum haklisiniz kesinlikle ama sakin kalip sessizligimle biraz onlari da germek istiyorum

bencede sessiz kal en cildirtici cevap

yani görümceninki yüzsüzlük eşininki de afedersinde öküzlük. Evime ben yokken misafir getirmek ne demek.
Şu evlenip anasından danasından kopmayan adamalar sinir oluyorum. Tabiki evlendi diye atmasın ama evinide bilsin

Ben bu kk hatunlarindaki “annenle konus, kardesinle konus” olayini hic anlamiyorum, sizin eliniz armut mu topluyor? Her seyden once sizden cekinmeleri gerekiyor, saygi biraz da cekinmeyle iliskilidir.. daha ilk misafirde sen soyleyecektin bu eve misafir gelmeyecek diye. Gerekirse yatak odan dahil olmak uzere birkac kapiyi da kilitleyip anahtarini yanina alacaktin.. onlari sosyal medyada goruyorsun ama hala aramiyorsun gorumceni, esine iteliyorsun.. bu sekilde saygi kazanamazsin, orasi senin evinse sen koyacaksin agirligini, esin seni saydiramaz..

Görümceye msj at düzgün bir dille ev bazen müsait olmuyor bana sormanı isterim böyle durumlarda de. Büyük ihtimalle sana küsecek ve oda gelmicek bundan sonra. Ve adın sülalede evden kovmuş görümceyi’ye çıkacak.. kocan arkanda olmazsa zor atlatrsın.. aynı şeyi eltimle yaşadım “ eve almamış kovmuş “ dediler :KK70: çalkalandı dedikodum.
Eşine karşı tavırlı ol üste çıkıp kendini haklı sanmasın. Taviz verme haklısın çünkü.. cahile laf anlatmak zor Allah kolaylık versin.

Kocan en büyük hatali en başta
Gorumcen içinde ona deki
Evlendiğinde tanıdığım kim varsa sana sormadan evinde yatılı kalacağız her eve girdiğinde yabancı birileriyle karşılaşacaksınız eşyalarınızı kullanicaz sana sormadan çünkü sende bana yaptın ne ekersen onu biçersin de

Sorunum esimin arkamda olmamasi olsa tabiki konusurdum ben soyleyecegim dedi ben soyledin mi ben soyleyim diyince sen soyleme donusu olmaz dedi ben bunu soyleyen adamin kardesini arasam muhtemelen yine bana patlayacak birsey yapmadan devam etsem bu sefer de bak onca sey yapti ama oglumuz abimiz tanimizda karisi yine kabul etti olacak boylece daha da otoritem gidecek esimin arkamda oldugunu bilsem yaparim da istee bana tavir koyan ve hala bu saate kdr aramayan sormayan kendisi

M mutsuztazegelin benim en en merak ettiğim konu bu karılar kizlar kalıyor ya sende evde yoksun ama kocan evde ? Bu abes degil mi? Ben abimmlere gidecegim birde mesela arkadasim t yi yatıya çağıracağım
Abim de oteki odada mi yatacak

Sonuna kadar haklısınız da eşiniz bir tuhaf geldi hiç özel hayatınız yok yeni evlisiniz sürekli bir görümce ve arkadaşları eşiniz bu durumdan nasıl memnun olabilirki ?

Yok sanirim o kisim yanlis anlasilmis esim ve ben gunubirlik sehirdisina cikmak zorunda kaldik biz evde yokken cagirdi yatiya arkadasini yani ne ben ne esim evdeydi zaten eger esim o evdeyken getirseydi o zaman ben de o evi baslarina yikardim gunduz eve cagirdiginda da esim isteydi yani biz evdeyken cagirmiyor

Elbette yapacagim ama suan beklemedeyim onunu ardini dusunmeden yaptigimda esimi affetsem de otoritemin hepten gitmesini istemiyorum surundurmem lazim hepsini

Zamanında yaladığı için hala kendş evi sanıyo. Bence en başta bi misafir olduğunu kabullemesi lazım ama yeni evlilere bu kadar sık gidip uzun kalacak bi şuura sahip olduğu için zor tabi.

Back