benim görümce 10 bin değil on lira vermez..koltuk örtülerimi çok beğenmişti..netten almıştım..onada siperiş verdik..paketi geldi..7 .5 lira kargo parası istedi adam..bana diyoki kargo parasını söylemedin..ben çıkarıp verdim kargo parasını..:26:
benim görümce 10 bin değil on lira vermez..koltuk örtülerimi çok beğenmişti..netten almıştım..onada siperiş verdik..paketi geldi..7 .5 lira kargo parası istedi adam..bana diyoki kargo parasını söylemedin..ben çıkarıp verdim kargo parasını..:26:
Haklisin arkadasim,bende bisey derdim ama simdi tepki cekmeyeyim.senin gorumce ile benimki kesin kardes )
bu da farklı bir model,
babasının hayrına mı getiricekmiş kargo,
ne hayal ediyomuş ki?
Tabiki birdaha asla istemeyiz...
Su an durum acil degil mi?
Ahh ahh...ne kadar acil bilseniz.
Kayinpedere ait evde oturuyoruz rutubetli ve cok eski.buna ragmen evimde oturuyosunuz kira vermiyosunuz,para verin para verin yada cikin evimden diyor.
Kayinvaldem kiziyla yasiyor.kayinpederin genc sevgilisi var vs vs.
Biz 4 aydir annemlerde yasiyoruz.esim buradan ise gidiyor.
Esyamiz o evde,kapimiz kilitli.
Sirf kiraya cikip para vermemek icin ev almaya calisiyoruz.bilmem anlatabildimmi?
Oglum cok kucuk,kres yasi bile degil,ve ben vardiyasiz is bulamiyorum...
Hala arada kayinpeder rahatsiz ediyor para verin yada esyanizi sokaga atacagim diye...
Bu yuzden ev almak bizim icin luks degil aslinda.
Sadece kiraya verecegimizin az biraz ustunde odemelerimizi yapip o kotu insandan kurtulmak....
Ne diyeyim ceken bilir arkadaslar....
Konu sahibi arkadaşım;
durumunun aciliyetini tabi ki sen bilirsin,yaşayan sensin.
Ama merak ettim,bu borç isteyeceğiniz miktarı düşüp daha uygun bir ev bulamazmısınız?
Bilemiyorum bütçenizi de afaki konuşayım 120000'lik bir ev değil de 90000 lik bir ev bakın.
Madem bu kadar acil durumunuz.
Bu kadar zor durumdaysanız : butcenızın yada kredınızın yetecegı mıktarda bır ev bulabılırsınız .
Anlattıgınız durumda ben olsaydım : kımsenın agız kokusunu cekmez paramın yettıgı kadarıyla bır ev satın alır paşalar gb otururudum .mılletın agzınıda dınlemezdım acıkcası.
Sonucta her sekılde kredı cekıceksınız bır borca gıreceksınız neden daha kucuk yada ucuz ev almıyorsunuz da 1 yıl cıle cekmeyı dusunuyorsuunuz anlayamdım.
Üzüntünüzü Anlıyorum..
İnanın Bende Çok Üzüldüm..
Ama Eğri Oturup Doğru Konuşmak Gerek..
Kime Ne Verirse Versin, Bunun Sözünü Etmeniz Yanlış Olmuş..
Demek İstediğim Şu ki;
Artık Sütten Ağızları Yanmış..
Sıkılmışlar Gidip Gelmeyen Paralardan..
Sizinle Hiç Alakası Yok Bu Tutumun..
Yoksa Ben Hiç Art Niyet Göremedim Bu Olayda..
Lütfen İçiniz Ferah Olsun..
Gün Doğmadan Neler Doğar..
Sizinde Dediğiniz Gibi, Hayırlısı Buydu Demek ki..
Herşey Gönlünüzce Olsun..
Canım dua ette baştan vrmyorum demiş.Biz evi aldıktan sonra parayı çaldırmışlar güyaçaresiz bi şekilde gibi kalmıştık ortada.Allah yardım etsin en kısa sürede alırsınız ev inş.
1.Canım bence borç olayı karmaşık bir iş,aileden istenmeside ileride sorunlara yol açabiliyor.anne baba bir nebze ama kardeşler görümce kayın gibi ,gün gelir ödeyememe durumu olunca gerçekten kırgınlık olur ve malesef her aile üyelerinin arası açılabilir.. 2.Bence kredi çekeceğiz diyorsunuz madem 10bin daha fazla çekin biraz ödemeyi uzatırsınız..Hemde kimseye boyun eğmemiş olursunuz 3.Samimi arkadaş çevresinden isteyebilirsiniz ki bu devirde kim kime verir bilemiyorum(borcunuza sadık olmanız birşeyi değiştirmez) 4.Bu görümceler böyle anacığım değiştiremezsiniz (sözüm meclisten dışarı)gelinin kendinin yardımıyla mal mülk sahibi olmasını istemezler ,yardımı olmadan başarabilirsenizde bayağı bir hasetlenirleraldığınız her ne ise ev araba hep burun kıvırırlar( bak....şu ondan almış sizde öyle yapsaydınız...) 5.dördüncü benim paranoyam herkez de geçerli değildir sanırım...
Cokk tesekkur ederim...
Dediginiz gibi hayirlisi olsun.
Ama bu tarz yorumlar beni cok kirdi
Gorumcem kendi anlatmasa nerden bilebilirim
Oyuzden anlattim,esimin uzuntusu nicin belirtmek istedim...yoksa tabiki benmi kazandim hayir...
Cidden cok uzgunum.denir ya yaşayan bilir.
Esimle 4 aydir annemdeyiz.
Ama kayinvaldem arada lafini sokar,kaynananda mi kaliyorsun hala....bu ne simdi...
Cok agrima gidiyor kaynvaldemin laflari.
Kayinpederimin yaptiklari.
canım boşver hayırlısı neyse o olsun..her işte bir hayır vardır...allahın izni ile inşallah alırsın evini..
Aminnn,tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Lütfen Bana Kırılmayın..
Kırmak İçin Yazmadım..
Tabii ki Görümcenizin Anlattıkları..
Yoksa Nereden Bileceksiniz..
Üzüntünüzü Anlıyorum..
Ablamda Ev Aldı 5 Senedir Kredi Ödüyor..
Biliyorum Ne Kadar Zor Olduğunu..
Herkes İster Kendi Evi Olsun v.s.
Ama Olmayınca Olmuyor..
Dedim Ya, Gün Doğmadan Neler Doğar..
Kayınvalidenizin Söyledikleri de İncitmesin Sizi..
Çok Biliyorsa; Para Versin..
Kimse Kusura Bakmasın, Lafla Peynir Gemisi Yürümüyor ..
aynen canım,nasıl bukadar kırıcı olabiliyorlar anlamıyorum,ben olsam yardımcı olamamadan utanırdım bir anne olarak..Lütfen Bana Kırılmayın..
Kırmak İçin Yazmadım..
Tabii ki Görümcenizin Anlattıkları..
Yoksa Nereden Bileceksiniz..
Üzüntünüzü Anlıyorum..
Ablamda Ev Aldı 5 Senedir Kredi Ödüyor..
Biliyorum Ne Kadar Zor Olduğunu..
Herkes İster Kendi Evi Olsun v.s.
Ama Olmayınca Olmuyor..
Dedim Ya, Gün Doğmadan Neler Doğar..
Kayınvalidenizin Söyledikleri de İncitmesin Sizi..
Çok Biliyorsa; Para Versin..
Kimse Kusura Bakmasın, Lafla Peynir Gemisi Yürümüyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?