Eşinin tapusunu almışsa o artık görümcenin olmuyor mu iyi de ay beynim yandı. Siz yoksa eşinize ait olduğu yazılan belgeyi mi görümce vermiyor diyorsunuz? Tapu belgesinde eşinizin adı var ama o belge görümcede?hayır eşimin tapusunu almış vermiyor siz yanlış anlıyorsunuz
kağıt ondaYani tapu gorumcende mi yoksa sadece kağıt gorumcendemi
Ay hayir tabiki.yani ev elden gitmez demi
kağıdı vermiyorEşinin tapusunu almışsa o artık görümcenin olmuyor mu iyi de ay beynim yandı. Siz yoksa eşinize ait olduğu yazılan belgeyi mi görümce vermiyor diyorsunuz? Tapu belgesinde eşinizin adı var ama o belge görümcede?
Ne yapacakmış peki kağıdı ahshahsh sinirlerim bozuldukağıdı vermiyor
eşim saf eşime verme dedim gitti verdiTapu evrakını saklaması için neden görümceye verdiniz siz saklayamıyor musunuz? Kendisine ait olmayan bir evrakla bişey yapamaz, belki kıvırır çeşitli amaçlarla kullanır dkfjfj
tapuyu aldı sanıyorNe yapacakmış peki kağıdı ahshahsh sinirlerim bozuldu
kandırıldık bizimle iyi rol oynadıze5486
Bu arada o tapu kagidini niye gorumcene verdiniz? Neden boyle bi konu gecti aranizda, sen kandiriliyor olabilir misin bi dusun bakalim?
Hahahha gerçekleri öğrenince surat ifadesini çok merak ettimtapuyu aldı sanıyor
Tamam simdi tapu kagidiniz onda olabilir bu hic sorun degil.kandırıldık bizimle iyi rol oynadı
tam düzgün yazamadım kusura bakmayınÖnce derdinizi yazamamışsınız, sonra elimden bu kadarı geldi demişsiniz. Şimdi de karakolda ifade verir gibi her soruyu cevaplıyorsunuz. Güzel ablam en başından yazaydın ya kağıt mı verdin, görümcen kaç tane, ev kimin üstüne.
Türkçe olarak anlamlı bir şekilde tercüme yapabilecek olan varsa tercümeyi yaptıktan sonra beni etiketleye bilir mi ?merhabalar. bir derdimi anlatacağım. görümce hep biz nereye gitsek o da geliyordu (para için) neyse eş olacak kişiye" tapuyu verme kardesin illa vermez dedim esim "bacım bişey yapmaz" dedi verdi eşim tapuyu istedi görümce vermiyorum dedi ortalık karıştı küslükler başladı ee noldu bacım bacım diyordunoğlum hastaydı görümce evimize geldi .tapuyu vermiyorum artık ev size mi kalır bana mı bilemem dedi eşim evden kovdu.görümce eşinden dayak yemiş paraları alıp kızına kaçmıs .kızında yaşıyordu şimdi küsler. görümce ev kiralamis .ondan bizim tapuyu vermiyor
şimdi kaynım öldü cenazede görümceler de geldi( kardesi ya) cenazede görümcelerle konusmadık.(görümce diğer görümcelerime artık ne dediyse onlarda bizle küstü) görümce
eski kaynanasına "cenazede kimse yüzüme bakmadı" demiş ve kayınvalidemin hakkında "oğluna bakamıyor onun yüzünden öldü" demiş . kvye anlattık. kv ile görümce küstüler kv bunları "hoşgeldin" diyerek evine almıs (çıkar için gelmişlerdir) neyse anlattık kv " kimseye küsme evlat gider geri gelmez " dedi.hala görüşüyorlar hafta içi evine gidiyor. bunu duyunca sinirlendik. eşim küsemiyor annesi diye.
nankör eşinden dayak yediğinde o süreçte yanında olmuştuk . insanlar hiç bir şey haketmıyor suç bizde .
şimdi wp durumunda bize laf sokuyor
küsler eşimde barışacak gibi tip var hadi hayırlısıTamam simdi tapu kagidiniz onda olabilir bu hic sorun degil.
O ev hala esinin.
Tapu kagidinin ustunde esinin adi yazdığı surece problem yok.
Ama esine tembihle asla gorumcenle tapu dairesine gitmesin.
anca bu kadar yazabilidimTürkçe olarak anlamlı bir şekilde tercüme yapabilecek olan varsa tercümeyi yaptıktan sonra beni etiketleye bilir mi ?
Esinin okuma yazmasi var mi?küsler eşimde barışacak gibi tip var hadi hayırlısı
evetEsinin okuma yazmasi var mi?
İyi de niye emanet ediyor birineemanet etmek için vermişti görümceye güveniyordu