- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Senin canın sağolsun.anca bu kadar yazabilidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin canın sağolsun.anca bu kadar yazabilidim
Eşiniz neden tapuyu görümceye verdi? Yani o kâğıt sizin evde durunca ne olabilirdi? Bilmediğiniz detaylar olmadığına emin misiniz?tam düzgün yazamadım kusura bakmayın
Herhangi bir zeka geriligi var mi?
Konu sahibinden kaçırılıyor tapu anlamadın mı?Herhangi bir zeka geriligi var mi?
Eşine kim vermiş o tapuyu?tapu sanırım esinindi, esi görümceye vermis çünkü. başka kimin tapusunu verebilir esi tapuyu görümceden geri isteyince de *ah alırsınız demiş bu kadarını anladım ben.
hayır yokHerhangi bir zeka geriligi var mi?
E sizde öyle sanıyordunuztapuyu aldı sanıyor
Ben onu anladim da, konu sahibine soruyorum yanit alamiyorum.Konu sahibinden kaçırılıyor tapu anlamadın mı?
Emin miyiz? Cunku gidip tapuda islem yapmadığı surece ev almayi basarabilmis birinin tapu kagidi kardesinde duruyor diye evini kaybettigini dusunmesi pek normal değil.hayır yok
Konuda tek saf var o da kocası değil.Ben onu anladim da, konu sahibine soruyorum yanit alamiyorum.
Evet bizim konu sahibi cok saf, belki de coktan mal mulk gitti.Konuda tek saf var o da kocası değil.
tapunun kâğıdını vermiyorum artık ev size mi kalır bana mı bilemem dedi
Size mi kalır bana mı derken acaba mirasla geçmiş bir ortak mülkiyetten mi bahsediyor?Emin miyiz? Cunku gidip tapuda islem yapmadığı surece ev almayi basarabilmis birinin tapu kagidi kardesinde duruyor diye evini kaybettigini dusunmesi pek normal değil.
Bana size oyun oynaniyor gibi geldi.
arkadaşlar şimdi söyle eşim görğmceye tapunun kağıdını verdi geri istedi vermiyor bizde kağıt onda diye telaşlandık ev elden gidecek diye illa bir şey yapar diye düşündükmerhabalar. bir derdimi anlatacağım. görümce hep biz nereye gitsek o da geliyordu (para için) görümceeşime tapunun kağıdını bana ver benden zarar vermez bende kalsın demiş güvenmedim eş olacak kişiye" tapunun kağıdını verme kardesin illa vermez dedim esim "bacım bişey yapmaz" dedi verdi eşim tapuyu istedi görümce vermiyorum dedi ortalık karıştı küslükler başladı ee noldu bacım bacım diyordun oğlum hastaydı görümce evimize geldi .tapunun kâğıdını vermiyorum artık ev size mi kalır bana mı bilemem dedi eşim evden kovdu.görümce eşinden dayak yemiş paraları alıp kızına kaçmıs .kızında yaşıyordu şimdi küsler. görümce ev kiralamis .ondan bizim tapuyu vermiyor
şimdi kaynım öldü cenazede görümceler de geldi( kardesi ya) cenazede görümcelerle konusmadık.(görümce diğer görümcelerime artık ne dediyse onlarda bizle küstü) görümce
eski kaynanasına "cenazede kimse yüzüme bakmadı" demiş ve kayınvalidemin hakkında "oğluna bakamıyor onun yüzünden öldü" demiş . kvye anlattık. kv ile görümce küstüler kv bunları "hoşgeldin" diyerek evine almıs (çıkar için gelmişlerdir) neyse anlattık kv " kimseye küsme evlat gider geri gelmez " dedi.hala görüşüyorlar hafta içi evine gidiyor. bunu duyunca sinirlendik. eşim küsemiyor annesi diye.
nankör eşinden dayak yediğinde o süreçte yanında olmuştuk . insanlar hiç bir şey haketmıyor suç bizde .
şimdi wp durumunda bize laf sokuyor
görümce şeytanın tekiarkadaşlar şimdi söyle eşim görğmceye tapunun kağıdını verdi geri istedi vermiyor bizde kağıt onda diye telaşlandık ev elden gidecek diye illa bir şey yapar diye düşündük
Ama tapu bu. Karnede 1'i kalemle 5 yapmak değil ki.arkadaşlar şimdi söyle eşim görğmceye tapunun kağıdını verdi geri istedi vermiyor bizde kağıt onda diye telaşlandık ev elden gidecek diye illa bir şey yapar diye düşündük
ama bu tapu kağıdı artık benim sizin ev de benim olacak dediAma tapu bu. Karnede 1'i kalemle 5 yapmak değil ki.
ev kpden miras eşim üstüne aldıBence kesin bu tapu miras falan kaldı anneden babadan. Bu yüzden vermiyor. İmza atmıyor yani hakkını vermiyor.
Burda kaç olay var ÖSYM nin paragraf sorulari gibi olmus anlamakla uğraşamayacağimmerhabalar. bir derdimi anlatacağım. görümce hep biz nereye gitsek o da geliyordu (para için) görümceeşime tapunun kağıdını bana ver benden zarar vermez bende kalsın demiş güvenmedim eş olacak kişiye" tapunun kağıdını verme kardesin illa vermez dedim esim "bacım bişey yapmaz" dedi verdi eşim tapuyu istedi görümce vermiyorum dedi ortalık karıştı küslükler başladı ee noldu bacım bacım diyordun oğlum hastaydı görümce evimize geldi .tapunun kâğıdını vermiyorum artık ev size mi kalır bana mı bilemem dedi eşim evden kovdu.görümce eşinden dayak yemiş paraları alıp kızına kaçmıs .kızında yaşıyordu şimdi küsler. görümce ev kiralamis .ondan bizim tapuyu vermiyor
şimdi kaynım öldü cenazede görümceler de geldi( kardesi ya) cenazede görümcelerle konusmadık.(görümce diğer görümcelerime artık ne dediyse onlarda bizle küstü) görümce
eski kaynanasına "cenazede kimse yüzüme bakmadı" demiş ve kayınvalidemin hakkında "oğluna bakamıyor onun yüzünden öldü" demiş . kvye anlattık. kv ile görümce küstüler kv bunları "hoşgeldin" diyerek evine almıs (çıkar için gelmişlerdir) neyse anlattık kv " kimseye küsme evlat gider geri gelmez " dedi.hala görüşüyorlar hafta içi evine gidiyor. bunu duyunca sinirlendik. eşim küsemiyor annesi diye.
nankör eşinden dayak yediğinde o süreçte yanında olmuştuk . insanlar hiç bir şey haketmıyor suç bizde .
şimdi wp durumunda bize laf sokuyor