görümce belası lütfen yardım edin

Günahınıda almak istemiyorum ama emin değilim yani çünkü hiç konusu geçmedi oğlunun babasıyla ilgili bile konu geçmedi eşimde söylemedi kendiside demedi ben evliydim şöyleydim böyleydim diye yani bilmiyorum tam sormuyorumda tersliycekler diye

Mesafenin koyacaksın... Tartısmaya girmiyceksin... Esine onu şikayet etme.. Seni tutacağını düsünmüyorum. 21 yasında daha toy cünkü.. İdare etmeye calis, Ama kendini ezdirme den... Ne diyim .

Daha 21 yaşında 30 yaşındaki adamla neden evlenirsinki. Senin yerinde olsam o laflardan sonra asla görüşmem evimede almam

O esin olacak herif yalıkazığı mı, kusura bakma suç kocanda, sende kendini ezdirme hiçbirşeyi sindirmek zorunda değilsin, görümceye haddini bildir ve ilişkini en minimum dereceye indir asla muhatap olma , kocana da ayar çek ne demek kardeşimi ezdiremem , seni de ezdirmesin o zaman adama bak , sakın bu adamdan çocuk yapma taki senin arkanda durmayı öğrenene kadar , ve sakın susma pasif olma kendini daima savun

Estetiğe karşı bir şey demek istemedim bende istiyorum estetik yaptırmak sadece o an yazarken içimden öyle geldi estetik yaptırana fobim yok

Bakın insanlarin kötülüğünü ne yaparsak yapalim değiştiremeyiz belki de omur boyu bu tutumlara devam edicek ama mühim olan sizin eşinizin yanında bu haddi kendinde görmemesi. Benim babam bile gelecekteki eşime benim yanımda kötü söz etse pantere dönerim ya. Kardeşini illa utandirmasi gerekmiyor yalnızken de kibarca uyarabilir bunu yapmayan es es olamamistir. Sizin kizmaniz gereken tek kişi eşiniz. Eşimiz bizi savunmiycaksa biz niye evleniyoruz yuva kuruyoruz çocuk yapıyoruz.

Estetiğe karşı bir şey demek istemedim bende istiyorum estetik yaptırmak sadece o an yazarken içimden öyle geldi estetik yaptırana fobim yok
Farkettim yani yazınızla kendiniz tezat oluşturuyorsunuz. Estetiğine laf edip sizinde bir kaç bölgeniz için estetik yaptırıcak olma isteğiniz absürt oluyorda

Farkettim yani yazınızla kendiniz tezat oluşturuyorsunuz. Estetiğine laf edip sizinde bir kaç bölgeniz için estetik yaptırma isteğiniz absürt oluyorda
Bende sonradan yazdığım cümlede açıkladım estetiğe karşıtlığımın olmadığını sadece yazarken yani o şekilde kodlamışım beynime ki yazmışım estetiği kötü bulduğumdan değil

Eşimle kötü olucam ama istemiyor karşılık vermemi
Tm karşılık verme ama adam yerine koyma, gitme gelme , mesafeli dur kv sorarsa dersin ki şu şu sebeplerden rahatsizim , kesinlikle bu aileye mesafe koy, bir tane insan yokmuş ki o terbiyesizi sustursun, şimdiden seni bastırmaya çalışıyor hepsi eşin de dahil, sakın sakın çocuk yapma, önce kendine bir düzen kur ( eş ilişkisi ve ailesi ile) sonra çocuk düşün..

Resmen seni ve evliliğini tam da bu yüzden kıskanıyor bence sende gerekirse çirkefleş haddini bildir, önce kocan olacak yalı kazığından başlayabilirsin mesela.. Yaşın küçük diye hepsi ezmeye çalışıyor, sen yeri gelirse öyle bir tepki ver ki esin bile senden korksun adam olsun ..

Sen sustukça görümcen daha da çirkefleşecek bir tip. Ağlamadan cevabını ver ve arana mesafe koy. Eşinle bir süre aran bozulsun ne kaybedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…