görümce belası lütfen yardım edin

Allah böle görümceyi kendi yuvasıyla sınasın inş
Bende böle görümceler yüzünden (eşimin kafasına gire gire) boşandım daha 2 ay oldu boşanalı
Evliliğimin 3.ayında görümce rüyasında bizi boşanırken görmüştü ve bunu eşime sölemişti ne çok üzülmüştüm.beni hiç çekemediler hiç hazmedemediler sonunda başardılarda eşimi kendilerine çekip yuvayı yıktılar.ama allah büyük ilahi adalet eşim ve ailesine hesap soracaktır inş

İlla 30 dan sonramı evlenmeli bir insan ne alaka

Görümcenin evlenme zamanı gelmiş, Aklı baska yerlerde tatlım... İnsan abisine böyle kötülükler niye yapsın.. Kıskanclık, baska bişi degil.. O da evlensin bi kendi derdine düssün ancak rahat edersin.. İşi gücü de yok anlasılan sana sarmiş, hayata geliş amacı bundan ibaret heralde.

Eşimle kötü olucam ama istemiyor karşılık vermemi

Esiniz de o zaman kardesine haddini bildirsin. Yok bildirmiyorsa o zaman siz öz sayginiz varsa bunu yapmak zorundasiniz yoksa o aile sizi bi güzel samar oglani yapar. Esinizin kendinden yasca bu kadar kücük birinin almasi da bu yüzden. Daha kolay yönetebilmesi icin.

Onun çocuğu var 2 yaşında çokta kurcalamadım açıkçası emin değilim ama galiba evlilik dışı çünkü ne bir düğün fotoğrafı gördüm ne de konusu geçti evliliğinden babası yüzüne bile bakmıyor desem yeri anneside zaten dediklerini kaale almıyor bile kırgın belli yani ama eşim tam tersi aşırı düşkün sormadımda zaten sevmiyorum

Bir görseniz asla asla yargılamıyorum ama yani suratıma bakınca anlıyosunuz nasıl bi insan olduğunu ama işte ben anlayamamışım sonradan farkettim

İlla 30 dan sonramı evlenmeli bir insan ne alaka

Tecrübesizsiniz maalesef kastedilen şey o.Üstelik karşınızdakiler yaşça sizden büyük,sizi ezebileceklerini düşünüyorlar,eşiniz de sizi susturuyor.Halbuki kızkardeşi konuştuğu anda ''benim eşimle ilgili böyle konuşamazsın'' deyip sınırını çizmiş olsaydı şu an hiçbir sorununuz olmayacaktı,onun yerine hoparlörden dinliyor sizinle beraber.Kendi aranızda çözecekseniz eğer kendisi de oturup dinlemeyecek size edilen hakaretleri,ne yazık ki ne eşiniz ne de görümceniz size yardımcı falan olmayacak belli ki bu evlilikte,kolay gelsin ne denir ki.
Anneniz de otur oturduğun yerde demiş,işte o yüzden diyoruz karşıdakini/ailesini tanımadan adım atmayın diye.4 ayda evlilik kararı alınmaz,hele bu yaşta büyük kumar oynamışsınız.Sakın çocuk falan da yapmayın iyice oturmadan bu evlilik.Ki biraz zaman alacak belli ki.

Veremiyorum eşimle şimdiden aram bozulsun istemiyorum alttan almaya çalışıyorum ama olmuyor işte
Eşinizle niye aranız bozulacak? Eşiniz zaten kendi aranızda halledin demiş. Alttan almayla olacak iş değil bu. Sizden saygı bekliyorsa saygı duyacak. O eşinizin kardeşi ise siz de eşinizin karısısınız. Siz ekstradan bir şey yapmayacaksınız ki. Görümce bir laf diyecekse aynı üslupla karşılık vereceksiniz. Buna eşiniz bir şey der mi, derse neden der ya da ne der? Çünkü o kardeşi ise siz eşisiniz. Size saygısızlık yapma deme hakkı yok bu durumda eşinizin. Zaten normalde eşinizin de had bildirmesi gerekiyor ama madem kendi karismiyor siz kendinizi savunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…