- 8 Mayıs 2021
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi meralkoloh
Zaten bu evliliğin sonu kesinlikle boşanma.21 yasinda yasca büyük bir adamla kisa süre icinde evlenseniz böyle durumlar kacinilmaz. Haddini bildirsenize hüngür hüngür aglamak yerine. Görümce kim Allah askina
Görümcenin haklı oldugu falan yok. Erken evlenmeyle de görümcenin haklı olmasının bir alakası yok. He yaşı küçük olmasaydı mesela ağlamak yerine o görümceye ağzının payını verebilirdi belki (tecrübe ile insan bazen hakkını savunmayı öğreniyor bu da kısmen yaşa bağlı olabiliyor) küçük yaşta evlenmeseydi belki eşinin karakterini, ailesinin karakterini görüp evlenmekten vazgecebilirdi ama tüm bu dedikleriniz gorumceyi haklı çıkarmaz. Yanlış anlaşılmasın erkenden evlenin vs demiyorum ama bu konuda da (anlatıldığı gibi olduğunu varsayiyorum) görümceyi haklı bulmak için kılı kırk yarmak gerekir ki yine de haklı çıkmaz.Valla benden 2 yaş küçüksünüz ben hala çikolata için ağlıyorum siz 4 aylık adamla evlenip çocuk peşine düşmüşsünüz görümce haklı çabuk başlayan çabuk biter. Maalesef erken evlilikler hep böyle sorunlar çıkarıyor ama olsun kendi düşen ağlamaz
Evde kalmış ondan...Sakın çocuk yapma eşin dengeyi kuramamış birde neden bu kadar evlenmek için acele ettiniz
Ben görümcenin sadece bir sözüne hak verdim zaten. Ve onuda yazdımGörümcenin haklı oldugu falan yok. Erken evlenmeyle de görümcenin haklı olmasının bir alakası yok. He yaşı küçük olmasaydı mesela ağlamak yerine o görümceye ağzının payını verebilirdi belki (tecrübe ile insan bazen hakkını savunmayı öğreniyor bu da kısmen yaşa bağlı olabiliyor) küçük yaşta evlenmeseydi belki eşinin karakterini, ailesinin karakterini görüp evlenmekten vazgecebilirdi ama tüm bu dedikleriniz gorumceyi haklı çıkarmaz. Yanlış anlaşılmasın erkenden evlenin vs demiyorum ama bu konuda da (anlatıldığı gibi olduğunu varsayiyorum) görümceyi haklı bulmak için kılı kırk yarmak gerekir ki yine de haklı çıkmaz.
Zaten bu evliliğin sonu kesinlikle boşanma.
Yeni evliyiz annem olur böyle şeyler yuvanı bozma yuvayı dişi kuş yapar diyorBoşan. Eşin adam değil. Fazla birşey yazmaya gerek yok. Duzelir dite çocuk yapma sakın. Kafani duvarlara vurarsin. Yazık melaikeye.
Kayınvalidemle yaşıyor ve evlerimizin arasında a101 ve 2 apartman var aşırı yakın ister istemez işetişim içindeyimGörümce ile iletişiminiz neden devam ediyor? Eşiniz hani kendi aranızda halledin demiş ya, iletişimi bitirin. Kendi aranızda halletmiş olursunuz hem.