Görümce adayım annesini bana düşman yaptı :(

Önce ilk okuduğum paragrafa yorum yapcam sonra belki paragraf paragraf ilerlerim. Abisiyle sıkıntı yaşadığınızda ona gidiyormuşsunuz o da abi deme bana diyormuş.
Bir anlam veremiyorum diyorsunuz ama aferin kıza. En doğrusunu yapıyor. Ona ne ikinizin arasındaki ilişkiden. Siz neden dahil etme çabası içindesiniz? Hatta bence annesine söylemiştir neyapmamgerek abimle kavga ettikçe bana geliyor anne ne yapayım demiştir. Annesi de aman kızım sen dahil olma diyordur. Bizim gelinde böyle. Ne zaman kavga etseler beni arar. Iyyy gıcık

Hepsini okudum cnm.
Ablasi kardesi abisi vs oldugunda, asla samimi olmayacaksin. Yoksa bkunu ckartirlar. O yuzden hep bi duvarin olacak. Resmi olacaksin ki senden cekinsin. Samimi olmakla hata yapmissin yani..
Ne diim hayirlisi

@iyivegucluol curiouss ben herşeyden yarım yarım yazdığım için karmaşık oldu biz birlikte yemek yapıyorduk annesi birlikte yiyin falan diyordu yani şuan üzüldüm kullanılmış gibi hissettim ben de beni sevdiklerini düşünmüştüm çünkü kadın bana iyi dileklerini söylemişti.Kızının ilişkisi olduğunu biliyordum sustum ama bu şekilde manyak bir sevgilisi olduğunu bilmiyordum.Yani ben şimdi ne yapmalıyım bundan sonra içim hiç rahat değil.Bazen erkek arkadaşım beni seviyor ama annesi bişeyler diyormuş da oyalıyormuş gibi hissediyorum aklımda bir sürü şey geçiyor.Yani neden böyle kötü oldu ki madem istemiyordu bu kadın bana niye yazdı sırf kızı için mi ama bu hiç hoş değil

Rahmetli babaannem derdi ki'' Ağır taşı el alır, hafif taşı yel alır.''
Bu kadar laçkalaştırmanızı anlayamadım.
Velevki sevgilinizle/ abisiyle bir probleminiz oldu.Bu problemi neden 3.şahıslar düzeltsin ki.
Kulağınıza küpe olsun öyle her problemde herkese bişeyler anlatmayın derim.Ha aşılmaz sorunlar olur evlide olsanız bekarda olsanız sonuç bellidir zaten.
Kocaman kız bi zahmet karnı acıkınca kalsın yemeğini alsın yapsın.Anası değilsiniz sonuçta.

Şimdi okuyabildim hepsini. Sizene kız yurda girmiş çıkmış. Size ne sevglisiyle ne konuşuyormuş ağlamış gülmüş. Bu kadar içli dışlı olursanız olacağı bu. Yardımcı olmuşsunuz kol kanat germişsiniz sağolun ama dahasına girmeseydiniz. Şimdi kız hataya bile düşse bu seferde vay biz sana emanet ettikte bakmadın diye suçlayacaklar belkide. Kv adayı size kızıyor küsüyor sebebini öğrenemiyor musunuz sevgilinizden? O da annesinden yanaymış. Bu ilişki yürümez demedi demeyin.

Kız seni hem erkek arkadaşına şikayet ediyor, hem de annesine seni yalancı gösteriyor ve sen hala kızın peşinde aç mısın tok musun diye dolanıyorsun. Bilmediğin birşey için neden özür diliyorsun? Bırak akıl yoksunu ne yaparsa yapsın.

Reactions: anu
Okurken kendimi kaptırdım,sen evlisin ve görümcen sizde kalıyor sandım bir an.
Sadece erkek arkadaşınmış ve görümcen de olsa olsa senden 2-3 yaş küçük herhalde.Ne gerek var bu kadar ablalık etmeye ? Hele telefon mevzusu hiç olmamış.Bir hışımla teli aldın kızdın diyelim...O zaman bozuntuya vermeseydin bari.
Sevgilime bağırıyormuşsun dediği zaman sanane o benim kardeşim sayılır,ben bağırırım sen bağıramazsın deseydin.Niye dönüp kıza doğrulatmak istedin ki ?
Kayınvalide mevzusuna fazla takılma,üzerine gitme.Zamanla herşey yoluna girer,herkes birbirini daha iyi tanır.

elmalikurabiyee ıyy gıcık mı ama sizi arkadaşı kardeşi gibi görüp fikir istiyorsa ve aynı yerde yaşıyorduk biz sabah akşam haklısınız galiba ona demeseydim ama onun derdi abisi onu hiç aramıyormuş ayda bir kere belki ama beni sürekli arıyormuş bana ne soruyosun abimi benim muhatabım değil falan dedi o kadar karışık ki anlatamam bişeyler var ama saçma sapan.Ve görümce aday adayı sen abimle aramı açama çalışıyorsun dedi dışarı çıkma meselesinde ne söylüyosun çıkarım dedi bende olayı olduğu gibi anlattım benim söylemediğimi abisinin duyduğunu oda yalan söyleseydin o değil deseydin neden beni ele verdin dedi bende yalan söyleyemem kusura bakma ailenin onaylamadığın birşeyi yapmasaydın dedim sonra da barıştık konuştuk ertesi günelerde o yüzüme bakmadı bende aynı şekilde karşılık verdim artık görünce bile bakmıyorum.

kızın peşinde dolanma bırak ne hali varsa görsün ilgilenme o yokmuş gibi davran
o birşey sormadan selam vermeden konuşma
sevgiline de çok güvenme (herşeyi yaşama çok hayalde kurma)

Reactions: anu
Bu kisi sadece sevgiliniz. Ne nisanliniz nede kocaniz yani gelecekte ne olcaginiz suan icin belirsiz.
Daha simdiden niye bu kadar aileye dahil olup gorumceyi basiniza bela ettiniz anlamadim.
Kizda olan biten herseyi sevgilisine anlatiyor hic tanimadiginiz bir heriften 7 sulalenize kufur isitiyosunuz.
Hic hos seyler degil. Ben olsam o gorumceyle hic muhattap olmam.

Sevgilinin kardeşi diye ayak islerine de bakarsan sana daha çook şeyler yapar bu kız ne mecburiyetinde varda onu bu kadar pohpohluyorsunki anlamadım

Purposeless Meleknaz davetsizkullanici Aile olmak ne zormuş.Benim tek istediğim herkes mutlu olsun ilerisi güzel olsundu ama işler bu hale geldi.Yani ben kadınada hak veriyorum kızını savunacak tabiki haksız olsa bile çünkü abisi ona kızdı.Kız suçlu fakat yabancı biri karşısında ezdirmezde.Şuan yaptığı şeyin (bence) uygun bir şey olmadığını yaşının gerektiği gibi davranıp kızımın canına zarar gelmedi diye sevinmeliydi.

En son paragrafida okudum siz bu kisilerle aile olamazsiniz. Sizi kullanir bi kenara kaldirir atarlar.
Sevgilinizinde anne ve kardesi uzerinde hic etkisi yok.
Bence siz bu cocuktanda uzaklasin ilerde cok cekersiniz. Bu ana kiz sizi omru billah gelin olarak kabul etmez.
Bi kere size karsi irite oldular bu kolay kolay degismez.
Daha universite ogrencisisin onunde uzun bir hayat var bu kisiyle evlilik dusunmektense yoluna bak.
Gorumcede ne yasadiysa cocuk babani ararim diye tehdit ediyor bu aileyle ugrasilmaz. Babayi arasalar dahi anasi ne yapar ne eder kizini temize cikarir.
Siz hic bulasmayin.

Daha ortada bir resmiyet yokken görümce adayınızla bu kadar içli dışlı olmasaydınız keşke.
İyi niyetinizden şüphem yok ama bunlar ters tepiyor genellikle.

Seraa0606 Ne kadar güzel söylediniz.Fakat erkek arkadaşımı seviyorum.Konuyu açmasam işin aslını öğrenmesemde içim rahat etmez.Acaba annesi ve kız kardeşini yokmuş gibi mi kabul etsem.Erkek arkadaşım da belki arada kaldı diye düşünüyorum.Annesi sonuçta rest çekemez yani o kadar karışık ki 3 sene oldu

X xDerinMavix evet yok işte arkadaşım artık kardeşi gibi unsurlar yakın hissettirdi ve bu kadar karıştım ama gerçekten hazmedemedim iyi davranıp da kötü laf işitmek.Tamam kabul ediyorum iyilik yap denize at... fakat çok saçma yani olanlar.Kızın kendi yaptığı yüzünden yani suçta değil tabiki olacak sevecek sevsin banane de benim hakkımda yalan söylememeliydi bu çok üzücü

Kesinlikle öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…