Canım benim aralarda yazdın mı göremedim merak ettiğim bir nokta var, senin ailen sevgilinden haberdar mı? Ailelerin tanışma durumu falan oldu mu? Olduysa hadi bir derece resmiyet var diyebilirim ama yine de burdan konuyu okuyunca kızın her yaptığına karışıp üniv hayatını zehir eden senmişsin gb görünüyor söylemeden edemeyeceğim...
Bırak herkes ne hali varsa görsün sana ne yani sevgilisi inşaatta yatıyormuş falan bırak da bunu o kız düşünsün.
Kızın her yaptığını abisine yetiştirmişsin, abisi de mıhtemelen gidip anasının başına ekşimiştir bak kızın ne haltlar yiyor diye, yani sana cephe almakta çok haklılar...
Erkek arkadaşına gelince, daha ortada resmi birşey yokken ilişkiler bu derece laçkalaşmışken tarafını belli etmiş, kv adayının onaylamadığı hiçbir şeyin de gerçekleşeceğine inanmıyorum.
Eğer az biraz bdv bölümünde dolandıysan bunu çoktan anlamışsındır zaten. Evlenmeden sevdiğine kul köle olan adamlar bile 180derece çark ediyor.
Neyse daha fazla uzatmayacağım, bırak da kız üniv hayatında be b.k yemek istiyorsa yesin, yeter artık kimseye ablalık taslama. Hem kendin rahat et hem etrafındakiler.
Not: kvnin önceki yakın davranışlarının tek sebebinin de kızının rahatını sağlamak olduğunu düşünüyorum. Şu an kızı en fazla rahatsız eden siz olduğunuza göre onların gözünde işiniz bitmiş.