- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi neyapmamgerek
-
Bir muddet oyle kabul et hic gorumceyle gorusme konusma sevgilinin konusmalarini, tutumunu iyi gozlemle.Seraa0606 Ne kadar güzel söylediniz.Fakat erkek arkadaşımı seviyorum.Konuyu açmasam işin aslını öğrenmesemde içim rahat etmez.Acaba annesi ve kız kardeşini yokmuş gibi mi kabul etsem.Erkek arkadaşım da belki arada kaldı diye düşünüyorum.Annesi sonuçta rest çekemez yani o kadar karışık ki 3 sene oldu
Hah işte bunları diyorum. Birbirinizin ilişkisine falan neden bu kadar dahil oldunuz ki? Onunla selam selam olacaktın. Birşey gördün mü görmezden gelecektin sonra sorarlarsa aa benim haberim yok o gün kütüphanedeydim vs diyecektin tamamdırrr. Bence sen kriz anlarını yönetmeyi bilememişsin maalesef. Kv adayı da öylesine yüzüne gülmüş.. Gıcık diye gelinimize dedim ayrıca yanlış anlaşılmasınelmalikurabiyee ıyy gıcık mı ama sizi arkadaşı kardeşi gibi görüp fikir istiyorsa ve aynı yerde yaşıyorduk biz sabah akşam haklısınız galiba ona demeseydim ama onun derdi abisi onu hiç aramıyormuş ayda bir kere belki ama beni sürekli arıyormuş bana ne soruyosun abimi benim muhatabım değil falan dedi o kadar karışık ki anlatamam bişeyler var ama saçma sapan.Ve görümce aday adayı sen abimle aramı açama çalışıyorsun dedi dışarı çıkma meselesinde ne söylüyosun çıkarım dedi bende olayı olduğu gibi anlattım benim söylemediğimi abisinin duyduğunu oda yalan söyleseydin o değil deseydin neden beni ele verdin dedi bende yalan söyleyemem kusura bakma ailenin onaylamadığın birşeyi yapmasaydın dedim sonra da barıştık konuştuk ertesi günelerde o yüzüme bakmadı bende aynı şekilde karşılık verdim artık görünce bile bakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?