görücü usulu evlilik tabi uzun sürer ....veriyo babası kızı çıktın gelinlikle, gelirsin kefenle....okuyamamıştırda...maddi özgürlükte olmayınca kadın ne çekerse çeksin sesini çıkarmadan oturuyo evinde...[her gorucu usuluyle evlenen için gecerli degil bu canim, cunki bende gorucu usulu evlendim ve cok mutluyum 11 yilimiz bitti,calisiyorum ekonomik ozgurlugumde var, oyle gelinlikle girdin kefenle cikarsin diye bi goruste yok ne zaman anlasamadim,ask bitti sevgi saygi bitti bi ihanete ugradim ozman bu evliligide bitiririm oyle gelinlikle girdin kefenle cikarsin devri biteli cokkkk oldu:)))
görücü usulu evlilik tabi uzun sürer ....veriyo babası kızı çıktın gelinlikle, gelirsin kefenle....okuyamamıştırda...maddi özgürlükte olmayınca kadın ne çekerse çeksin sesini çıkarmadan oturuyo evinde...
bazı bayanlar görücü usülüyle evlenelerin aile baskısı ekonik özgürlüğünün olamamsı sosyal etken.... sebepleri sıralamış
ben çalışıyorum lisans mezunuyum ve 2yıl önce bugün görücü usulüyle evlendim oda öle kafelerde falan buluşmadık birgün geldiler istediler ben belki yarım saat görmüşümdür ertesi günde nişan oldu ve 3 ay sonra evlendik.bu zaman dilimindede çok görüşemedik ayrı şehirlerdeydik.ama çok şükür mutluyum huzurluyum.
yani dicem şuki bu işler kısmet işi görüşüp anlaşanlar modern çağdaş görüşeyen bağnaz cahil diye birşey yok kısmet bu işler
allah herkesin evliliğini daim etsin
kesinlikle katılıyorum kızlar söylediklerinizi herşey kısmet işi ,,, görücü usülü olsun,, tanışarak olsun ama kimse kimseye garanti verermiyo anlına ne yazıldıysa o,,,Afedersiniz ama bu nasıl bir kalıp yargı! Söylediğiniz çok çok istisna bir durumdur. Görücü usulü evlenenlerin hepsinin okumamış kızlar olmadığı gibi, severek evlenenlerin hepsi de ünv mezunu kızlar değil.Evlilik sadece kısmet işidir, bu kadar kalıp şeylerle yaklaşmamak lazım.Zaten günümüzde de eskisi gibi bikere gördün yeter evlen şeklinde görücü evlilikleri kalmadı.
Bende ünv.mezunuyum,öğretmenim ve görücü usulü evlendim 1 yıl nişanlı kaldım ve evlendik.1 yıllık evliyim ve eşimi çok seviyorum. şimdiye kadar hiç bir sorunum olmadı,eşimin daha önce hiç farketmediğim bir yanını görmedim.İnsanlar 4-5 yıl beraberlikten sonra birbirimizi tanıyamamışız diye ayrılıyor veya boşanıyorlar. Bu tamamen kısmet ve senin hislerinle alakalı.
Her iki evliliğe de saygım var.önemli olan insanın doğru kişiyi bulabilmesidir bence..
önceden ilişkiye girip evlenen sanki boşanmıyor mu ?adıda aşk evliliği oluyor yada beraber yaşayıp terk edilen olmuyor mu ?Eşler arasında tensel uyum çok önemli. Görücü usulü evlilikte nerden bileceksin tensel uyumu. Hem hala kaldımı görücü usulü evlilik ???
Eşler arasında tensel uyum çok önemli. Görücü usulü evlilikte nerden bileceksin tensel uyumu. Hem hala kaldımı görücü usulü evlilik ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?