- 9 Şubat 2017
- 314
- 897
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Geri dönüşün olumlu ya da olumsuz olmasının aracılarla ne ilgisi var? Çocuk hiç gelmemiş, görmemişsiniz bile. Aracılarla evlenmeyi düşünüyorsanız; olayın çocukla olan bağlantısını çözemedimGeri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi?
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi?
Özür dilerim ama güldüm hoşuma gitti yazdıklarınızSizin yazdığınız:
Benim okuduğum:
İlk elemeyi geçtiğimi ne zaman haber verirler?
Müstakbel kayınvalidem beni oğluşuna layık bulmadıysa bunu haber verir mi? Ona göre diğer görücülere çıkacağım, boşuna zaman kaybetmeyeyim.
İkinci görüşmeye çocuk gelir mi? Gelmezse ben yine anasıyla buluşacağım, o konuda kararlıyım. Şart değil ama çocuk da gelse fena olmaz.
Bugün de genç bir hanım adına utandık çok şükür.
Kendinize yaptığınız ve yaptırdığınız muamelenin farkında olsanız keşke.
Görmedim o da beni görmediBen anlamadim siz adami gordunuz mu, gormediniz mi, tanistiniz mi daha once?
Görmedim o da beni görmedi
Özür dilerim ama güldüm hoşuma gitti yazdıklarınız
Ciddiye aldım tabi ki sadece çok hoşuma gittiGülün, problem değil ama ciddiye de alın lütfen.
Daha adamı görmeden sülalesinin onayına sunmayın kendinizi. Birilerinin lütfedip sizi seçmesini normal görmeyin. Çok pişman olursunuz sonra.
Çok haklısınız acele etmiyorum da değerlendiriyorum sadece. Hayırlı değilse olmasın zatenYaş 25... bu acele niye ...
AblaAma canim ablacim yani haydi adam seni gordu oyle cevap gondercek desen yine bir noktaya kadar anlarim ama boyle biraz garip olmuyor mu? Adamin kendi beyni yok, anasi ne begenirse ona evet diyor...yani bu kadar akilsiz fikirsiz bir insanla sen napcaksin?
Aklima Semra kaynana geldi, ogluna sen asik oldugunu bilemezsin, ben ne zaman asik oldun desem o zaman olmussundur stili bir sey demisti
Ay abla o zamanlar küçüktüm ama hatırlıyorum hiç unutmam ki kahkaha attım şimdi Allah da seni güldürsün
"Bence arada büyüklerin olması güzel bişey herşey daha nizami ve ciddi ilerler."Bazı arkadaşlar olayı çok fazla abartmış bence. Görücü , aracı , arkadaş veya internet birileriyle bi şekilde tanışıcaz bi vesile olucak. Kimin tanıştırdığının bir önemi yok bence. Hem kabul edip evlenmek zorundada değilsin ki. Bence arada büyüklerin olması güzel bişey herşey daha nizami ve ciddi ilerler. Ben severek evlendim ama yinede eşimin ailesi benim ailemi benim ailemde eşimin ailesini bi şekilde araştırıp soruşturdular. Görücü usulündede önce büyüklerin gelmesinin nedeni budur. Aileyi ölçer tartar. Daha sonra olumluysa tekrar arayıp gelmek istediklerini söylerler. Eğer kız tarafı için de uygunsa kabul edilir değilse müsait değiliz denir. Bir sonraki gelmede damat adayı ve babada gelir. Kız ve çocuk birbirini görür konuşur. Bir 15 gün 1 ay kadar sonra tekrar davet edilir ve isteme olur.... vs vs böyle uzar gider. Bence tanışmanızda bir sakınca yok sonuçta kararı yine sen vereceksin canım. Hakkında hayırlısı olsun.