- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Evliliktir niyetleri ama dediğim gibi yaşınız küçük acele etmeyinHaklısınız olabilir gerçek niyetlerini bilemiyorum maalesef
Tespitinizde çok haklısınız hemen kaptırıyorum kendimi ama engellemeye çalışıyorum bu seferKonu sahibini bu konuda biraz temiz kalpli, biraz naif (kötü anlamda değil) gördüm, bazı eleștiriler bu yüzden yanlış.. Günümüzün görücü usulü, eskisi gibi değil ki, tanisiyorsun, gorusuyorsun, geziyorsun ve olumsuzluk olursa istemedigini soyleyebiliyorsun. Ama Pinkrose, temiz kalplilik iyi güzel de, adamı görmeden tanimadan kendini kaptırma, sende bunu gördüm biraz
Teşekkür ederim. Evet iyice ölçüp tartmam gerekiyorEvliliktir niyetleri ama dediğim gibi yaşınız küçük acele etmeyin
Çok abes değil mi sanırım çok çabuk kaptırıyorumGörmediğiniz tanımadıgınız birinden gelecek gerıdonusu bekliyorsunuz ve egıtımlısınız. Cok uzucu Bı durum bu.
Bu kadar caresız mı hissediyorsunuz kendinizi?
Olumlu olumsuz cevap verilmeli olumlu olunursa erkek de gelir ve sizinle görüşturulur birbirinizi tanima aşaması olur sonrası Oglanla kıza aitMerhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden
Çok sağolun bundan sonraki aşama (olursa) öyle yapacağımYadırgamamakla beraber, mesleki statüsü olan ve karakteri yerine oturmuş her bireyin her ne kdr aracı şahıslar dahi olsa en azından Bi kahve hatrı kıvamında Bi cafede medeni şekilde kendilerini ifade etmelerinin daha uygun olduğunu düşünerek, şansınız ve bahtınız bol olsun diyorum
Anladım teşekkür ederim. Nasip te ne varsa o olur aynenOlumlu olumsuz cevap verilmeli olumlu olunursa erkek de gelir ve sizinle görüşturulur birbirinizi tanima aşaması olur sonrası Oglanla kıza aitdaha yeni yiğenim sözlendi görücü usulüyle yakında nişan olcak yaza da düğün nasip
görücü usulu en güzeli bence, yıllarca flört edip, herşeyi tüketip, evlendikten kısa süre sonra ayrılıklar oluyor...ayrıca eskisi
gibi değil görücü usulleri, sadece adı kaldı...yine kızla oğlan birbirini tanıma fırsatı buluyor, görüşüyor...yıllarca flört edipte evlenmek marifet değil bana göre...
Abes tabıkıde. Okumuş etmıs gencecik kızsın görmediğin tanımadıgın adama mı kaldın?Çok abes değil mi sanırım çok çabuk kaptırıyorum
Rica ederim nedemek ama yok yıl olmuş bilmem kaç eğitimlisin görücü usulüne mi kaldım caresizsin laflarına bakma. Herşey nasip kısmet rabbim alnına ne yazmışsa odur. Cevremde o kadar okuyup görücü usulü evlenen varki nie onlar çaresiz yada başka şey miydi hayır.Anladım teşekkür ederim. Nasip te ne varsa o olur aynen
Düşüneceğim uzunca teşekkür ediyorumAbes tabıkıde. Okumuş etmıs gencecik kızsın görmediğin tanımadıgın adama mı kaldın?
Sırf aılesı istedi dıe sizinle evlenip evlendikten sonra ilgilenmez siz söylenince de annemler geldi gordu ben gelmeye tenezzül bile etmedim derse?
Belki yarın hayatınızın askı karsınıza cıkacak
Hıc acele etmeyin lutfen mantıklı olun
Çoğunuzun yorumunu okuyunca belirtme gereği duydum ablalarım. Ben bu zamana kadar kabul etmedim bu annenin görmesi olayını falan bu sefer kabul etmemin sebebi önceki ilişkilerimde istisnasız hepsinin tanıma süresinde cinsellik de istemesi. Cidden istemeyen erkek var mı? Varsa da bana hiç denk gelmedi. Ben bunu kabul edemem. Yoksa tabi ki mesleğini eline almış ayakları üstünde duran birine bu pek yakışmıyor. Ben de zaten bu annesi gelen kişiyle hemen evlenirim demiyorum ki. Belki aileler de haberdar olursa daha seviyeli olur diye düşündüm. Kısacası benim kendi tanıdığım erkeklerin tanıma sürecinde başka isteklerinin de olması beni buna itti.