- 26 Ağustos 2007
- 3.895
- 4.106
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Ben hayatimda iki kisiyi sevdim biri esimden onceki eski sevgilimi digeride aileler tarafindan tanistirildigim esimi ikimizinde eli ayagi titredi ve cok sukur iyiki onu tanimisim.yani siz inanmiyor olsanizda bu sekilde de severek asik olarak evlenen cok kisi varHı hı olur asık
Yok öyle birşey hanımefendi karıştırıyor olabilir misiniz?Bana görücü gelcek diye sevgilisinden ayrılan kızdın sen değil mi? Ne oldu ilgini mi çekti birden bu fikir?
Oldu bir kere, şimdi keşke önce çocuk gelseydi diyorumÖnce sizin görüşmeniz, sonra anasının danasının gelmesi gerekmez miydi?
Sıralama hatası olmuş.
Cevabı ben de vermedim zaten, sadece tanışma oldu.görucu derken ?
neden ilk görusmeye gelmemiş ki..
çocukla mı evleneceksınz annesiyle mi ?
ben direk tepki verirdim ve çocugu görmeden ben kendim olumlu olumsuz cvp vermezdim. .
cvbı karşı taraftan beklemeniz bi garip geldi..
Balıklama atlıyorlar haklısınız. Teşekkür ederim düşüneceğimNolur beni yanlış anlama ama oğluna öğretmen kız arayan insanlar var. Sırf öğretmensin diye... Daha çok gençsin. İyi düşün.
hmm tanıstnzmı çocukla ?Cevabı ben de vermedim zaten, sadece tanışma oldu.
Hayırhmm tanıstnzmı çocukla ?
demek istediğim buydu zaten.. anasınndan size ne önce çocugu görmenz gerkeıyordu..
Geçti işte keşke öyle olsaymış ama...demek istediğim buydu zaten.. anasınndan size ne önce çocugu görmenz gerkeıyordu..
çocugu görmek istiyorum diye hbr salın o zaman.. ama öyle eve flnda gelmesin dısarıda gidin bi kahve için..Geçti işte keşke öyle olsaymış ama...