- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.392
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Ay abla o zamanlar küçüktüm ama hatırlıyorum hiç unutmam ki kahkaha attım şimdi Allah da seni güldürsün
Vallahi hiçbir kaybın yok böyle bir çaçaron şu memlekete daha gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay abla o zamanlar küçüktüm ama hatırlıyorum hiç unutmam ki kahkaha attım şimdi Allah da seni güldürsün
Belki gorunce aşik olacak.ve cok mutlu olacak eski gorucu usulu simdi yokAbes tabıkıde. Okumuş etmıs gencecik kızsın görmediğin tanımadıgın adama mı kaldın?
Sırf aılesı istedi dıe sizinle evlenip evlendikten sonra ilgilenmez siz söylenince de annemler geldi gordu ben gelmeye tenezzül bile etmedim derse?
Belki yarın hayatınızın askı karsınıza cıkacak
Hıc acele etmeyin lutfen mantıklı olun
Ben de düşündüm de ailesi denkliğe kafaların uyuşmasına da bakmış olabilir. O da önemli ya sonuçta.. BilemedimGorucu usulu tanisma olur tabiki de isin icine hemen adamin annesi ile ablasinin girmis olmasini sacma buldum. Onlara ne ki ayrica daha siz ikiniz bile iletisim kurmamissiniz? Kusura bakmayin cok sacma ve kabul edilebilir bir durum degil. Ben etmezdim. Madem boyle birisi var, birisi araci olur telefondan haberlesir bulusur konusurdunuz. Annesiyle ablasina neymis?
Keşke kabul etmeden önce foruma yazsaydım oğullarını da alıp gelmelerini isterdimGorucu usulu tanisma olur tabiki de isin icine hemen adamin annesi ile ablasinin girmis olmasini sacma buldum. Onlara ne ki ayrica daha siz ikiniz bile iletisim kurmamissiniz? Kusura bakmayin cok sacma ve kabul edilebilir bir durum degil. Ben etmezdim. Madem boyle birisi var, birisi araci olur telefondan haberlesir bulusur konusurdunuz. Annesiyle ablasina neymis?
He bir de o kadar çaresiz? Burada absürtlüğü göremiyorsunuz bile.Niye mutsuz olayım
Canım senden 11 yaş büyük bir öğretmen ablan olarak diyorum ki bayan öğretmenler ideal gelin adayıdır. Tatili çoktur ve yarı zamanlı çalışıp tontiş damatlara maddi manevi pek çok faydası vardır. O yüzden doğru karar ver, acele etme. Sırf öğretmensin diye kapına gelen çok olacaktır. Gez dolas dünyayı tanı ,kendini tanı, geliştir.Kaynana, görümce, elti, yardımcı olmayan miskin eş olaylarına mümkün mertebe geç bulaş.Çok haklısınız acele etmiyorum da değerlendiriyorum sadece. Hayırlı değilse olmasın zaten
Sağolun ablacımCanım senden 11 yaş büyük bir öğretmen ablan olarak diyorum ki bayan öğretmenler ideal gelin adayıdır. Tatili çoktur ve yarı zamanlı çalışıp tontiş damatlara maddi manevi pek çok faydası vardır. O yüzden doğru karar ver, acele etme. Sırf öğretmensin diye kapına gelen çok olacaktır. Gez dolas dünyayı tanı ,kendini tanı, geliştir.Kaynana, görümce, elti, yardımcı olmayan miskin eş olaylarına mümkün mertebe geç bulaş.
Hı hı olur asıkBelki gorunce aşik olacak.ve cok mutlu olacak eski gorucu usulu simdi yok
Teşekkür ederim. Çok sağolun..Bence hiç de abes değil arkadaşım. Meslekle, okumuş etmişlikle zerre alakası yok. Herkesin kendi tercihidir. Nasıl kimse aşk evliliği yapanlara karışmıyorsa kimsenin hangi devirdeyiz yorumlarına da aldanma. Tercih senin.. tabi ki ilk görünce veya gördüğünle evlenmek demek değil görücü usulü. Saçma düşüncelere kapılmayın yorum yapan arkadaşlar..
benim çevremde çoook var görücü usulü evlenen veya olumsuz dönüş olan.
Annesinin babasının gelmesini pek anlamadım aracı daha az yakın olur normalde. Aday adayının fotoğrafını filan göstermeleri lazım size bi. Onun da bi şekilde sizin fotonuzu görmesi lazım. İkinizde de olumlu çekim olursa. Çay kahve veya erkek eve geliyor konuşmaya. Temel konulardan bahsediliyor. Bu kısımda telefon no alıp verme olmaz genelde yine bir düşünme süreci olur (çook iyi geçerse burada da ilerler zaten telefona kadar) bi daha olumluysa bi daha görüşme sonra telefon numarası alma daha yakından tanıma evresi olur. Ona göre durum belirlenir. Size çok aksilik olmazsa 10 güne haber gelir. Adamın fotosunu görmeden görüşmeye gitmeyin, sizden de o haber beklesin bi süre..
arkadas haklı cıddıye alın lutfen evlılık teklıfını de erkekler eder erkekler evlenır gıbı gorunurde aslında oyle degıl kadın secer kadın tamam derse kadın begenır ısterse olur yanı sız begenılmeye sunmamalısınız kendınızı erkekler kendılerını sunmalı sız sıze en dogru gelenı secmelısınızÖzür dilerim ama güldüm hoşuma gitti yazdıklarınız