Gorucu usulu bana mantik olarak dogru gelmese de hafi onu gectim (kim olursa olsun birilerinin bana birinj yakistirip, evlendirmeye calismasi cok sacma, ben kendim bulabilirim evlenecegim insani diye dusunurum ama dedigim gibi bu kismi gectik)
1- 25 yasindasiniz daha ve mesleginizin basindasiniz henuz. Karsiniza ne insanlar cikacak emin olun
2- hicbir erkek anasi, ogluyla ovunmeden duramaz. Oglunun fotosunu vs gostermiyorsa kesin musmula gibidir. Yani dusunsenize eli yuzu duzgun, isinde gucunde oglunuz var ve siz onun onun fotosunu gosterip ovunmuyorsunuz falan. Hicbir turk oglan anasi bunu yapmadn duramaz; zira kuzguna yavrusu sahin gorunur
3- hadi onlar gostermedi, siz neden sormadiniz ya da anneniz? Yani ben olsam sorarim, gormek isterim. Belki eleman cok cirkin, bu kadar mi evlendirmeye merakli tum sulale sizi?
4- lutfen aklinizi basiniza toplayin, bu kadar hevesli olmayin evlenmeye. Ne bileyim dunyayi gezin, para kazqnmanin tadini cikarin, yuksek lisans yapin vs vs
5- sizi bu sekilde hareket etmeye, dusunmeye, hissetmeye iten sebepleri dusunun ve cozum bulun. Gerekiyorsa cocuklugunuza inmek icin bir psikoterapi alin (kotu anlamda soylemiyorum. 25 yasinda egitimli bir kadin, yuzunu bile hic gormedigi ve kendisine karpuz muamelesi yapan bir adamla evlenmek icin geri donus konusunda heyecan yapmaz. Ben o yaslardayken soyle bir muamelede gelen anne ve ablayi evden kurekle kovardim yemin ediyorum, kendinize bu hakareti ettirmeyin)