- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Bu kadar çıldırıyor musunuz evlenmek için? Yani sorduğunuz sorulardan olumlu cevap gelse de evlensem imajı çizmişsiniz meraklısı gibi.Merhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim kırmadan konuştuğunuz içinIlkinde gelende var gelmeyende.
Ablalari ve annesi gelmis eger begendik derlerse cocuga oglanda gelcek bir iki gune tez canli olanlar ertesi güne arayiveriyolar tekrardan gelmek istiyoruz diye.
Neyse illaki numaralarınızi alir konusursunuz ama cok iyi dikkat et begendilerse ve is ciddiye binerse yüzük takmadan bir kac ay konusun tanimaya çalış vs.
Keşke biraz kıracağınızı da düşünseydiniz çıldırmak falan neyse canınız sağolsunBu kadar çıldırıyor musunuz evlenmek için? Yani sorduğunuz sorulardan olumlu cevap gelse de evlensem imajı çizmişsiniz meraklısı gibi.
Kırmak değil niyetim, öyle bir sormuşsunuz ki evlilik delisi gibi anlaşılıyorsunuz. Mesleğiniz var, yaşınız genç bulursunuz birini bu kadar acele etmeyin.Keşke biraz kıracağınızı da düşünseydiniz çıldırmak falan neyse canınız sağolsun
Neden özellikle atanmış öğretmenim yok o da memur diye belirtilir ki anlamam.
Şehir dışındaymış bilmiyorum aslında öyle de diyebilirdim o da gelsin direk diye. Oldu işte ne yapalım hayırlısıNiye birbirinizi görmediniz. Anneler babalar birbirini görse ne olcak? Evlenecek olan sizsiniz. Görücü usulü kötü bir şey değil ama ailelerle birlikte siz de birbirinizi görme tanıma imkanı yakalasanız daha iyi olurdu.
Potansiyelini iyi kullan derkenKuzucum bak sen öğretmensin yani bazıları kızabilir ama en çok aranan meslek grubundansın dolayısıyla ilk gördüğünle evlenme lütfen potansiyelini iyi kullan.
Neden kaderinizi başkalarının görüşlerine, dillerine, ellerine bırakmayı uygun görüyorsunuz öğretmenim?Merhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden
Ben de keşke diyorum, öyle daha iyi olurdu. Geçti maalesefKeşke o aracı arkadaş eve bu insanları getirmeden önce sana tanıştıracağı kişinin fotoğrafını gösterseydi, bu kadar tantanaya gerek olmazdı.
Eğer sen adamı beğendiysen aracı da adama senin fotoğrafını gösterirdi. İkinizin kararına göre konu netleşirdi böylece.
Çok zamane dışı olmuş sizin görücü işi.
Niye mutsuz olayımHayır bir de mutlusunuz yani...