- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Yok orasi oyle de bu da cok ciddiyete biner hemen ya... aileleri buna süruklemeye gerek varmi.Bana ilk 17 yasimda gelmisti cocuk varmiydi hatirlamiyorum ailemin arkadaslariydi ama zaten olursuz bi işti okuyordum vs vermezdi ailem.Bizim oralarda da ilk etap cocugun annesi felan gelir. Kızın evlenmeye niyeti varmı vs. Öğrenir. Sonrada cocukla gelir. Evlenmek istemeyen birinede direk erkekle gidilmezki.
Merhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden
İlk defa görücü kabul ettim ondan sanırım heyecanımyüzünü bile görmediğin biri için mi bu heyecan?
hemde daha 25 yaşındasın.
Bu konunun fake olduğunu düşğnüyorum. Annene sorabileceğin sorular bunlar bize değil. 25 yaşında öğretmenin de görücü görücü diye bu kadar civeleklenmesi akla mantığa sığmıyorİlk defa görücü kabul ettim ondan sanırım heyecanım
Bu konunun fake olduğunu düşğnüyorum. Annene sorabileceğin sorular bunlar bize değil. 25 yaşında öğretmenin de görücü görücü diye bu kadar civeleklenmesi akla mantığa sığmıyor
Evet sorabilirim ama annem de pek bilmiyor sizlerin de fikrini almak istedimBu konunun fake olduğunu düşğnüyorum. Annene sorabileceğin sorular bunlar bize değil. 25 yaşında öğretmenin de görücü görücü diye bu kadar civeleklenmesi akla mantığa sığmıyor
Benim bildiğim kız tarafından cevap beklerler.. Görücü ne kötü bir kavram
[/QUOT
Ya ben şimdi bir şey daha yazıcam ama konu sahibi üstüne alınma
Öğretmenin vizyonu niye böyle ya bizim memlekette
Gömmek istemiyorum ben de öğretmenim ama yemin ederim çoğu böyle arafta kalmış
Yahu üniversiteye gidiyoruz o kadar insan görüyoruz tanıyoruz kimimiz yurt dışına falan da çıkıyor ama kafa hala eski ya
Atamıyor o vizyonu ailesinin bakış açısını, ben 32 yaşında olup hala ana babasıyla yaşayan parasına sözünü geçiremeyen ehliyeti olmayan çocuk gibi sürekli babasının abisinin kendisini bir yere alıp bırakmasını bekleyen akşam belli saate kadar dışarda kalabilen bir geç kalsa azar yiyen öğretmen biliyorum ya
Öğretmen böyle yaparsa çocuğa gençlere ne tavsiye edecek bir festival görmemiş bir konsere gitmeyen tiyatro nedir bilmeyen kitap okumayan bir yaşam tarzı olmayan ancak oku evlen doğur mantığında yaşayan öğretmenleri kınıyorum bu bakış açısı bizi süründürüyor.
Erkeklerde de durum bu.Teşekkür ederimYa kırmak için yazmıyorum da aklıma ister istemez "biz size mutlaka döneriz" cümlesi geldi :)
Pozitifliğiniz çok şeker ama :)
Foto falan da görmediniz mi ? Tüm mesajları okumadım belki yazmışsınızdır..bu arada hayır fotoğrafını görmedim.
Valla şu kadar sürede dönerler diye bişey yok ama genelde aynı gün veya ertesi gün dönüş yapılır yani benimkilerde öyle olmuştuMerhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden
Başlık sahibinin öğretmen olduğu ne malum. Buradaki birçok profilde ben doğru bilgilerin olmadığını düşünüyorum.Ya ben şimdi bir şey daha yazıcam ama konu sahibi üstüne alınma
Öğretmenin vizyonu niye böyle ya bizim memlekette
Gömmek istemiyorum ben de öğretmenim ama yemin ederim çoğu böyle arafta kalmış
Yahu üniversiteye gidiyoruz o kadar insan görüyoruz tanıyoruz kimimiz yurt dışına falan da çıkıyor ama kafa hala eski ya
Atamıyor o vizyonu ailesinin bakış açısını, ben 32 yaşında olup hala ana babasıyla yaşayan parasına sözünü geçiremeyen ehliyeti olmayan çocuk gibi sürekli babasının abisinin kendisini bir yere alıp bırakmasını bekleyen akşam belli saate kadar dışarda kalabilen bir geç kalsa azar yiyen öğretmen biliyorum ya
Öğretmen böyle yaparsa çocuğa gençlere ne tavsiye edecek bir festival görmemiş bir konsere gitmeyen tiyatro nedir bilmeyen kitap okumayan bir yaşam tarzı olmayan ancak oku evlen doğur mantığında yaşayan öğretmenleri kınıyorum bu bakış açısı bizi süründürüyor.
Erkeklerde de durum bu.
İnanmayabilirsiniz mesleğimi belirtmemin sebebi siz bu olaya nasıl bakıyorsunuz diye daha sağlıklı yorumlar almaktı. Saygı duyuyorum yine deBaşlık sahibinin öğretmen olduğu ne malum. Buradaki birçok profilde ben doğru bilgilerin olmadığını düşünüyorum.
Haklısınız olabilir gerçek niyetlerini bilemiyorum maalesefBir görün bence, begenmezseniz olumsuz yanıt verirsiniz ancak yaşınız daha küçük acele etmeyin.Öğretmenlik, evlilik için tercih sebebi bunu da göz önünde bulundurun.