Görücü geldikten sonra?

Ne Yani şimdi anlamadım ben annesi ablaları beğenirse mi çocuk bakacak birde?Benim bildiğim ilk başta gençler görüşür anlaşırsa aileler girer devreye

Bizede araci olundu ama annem bliyordu sadece. Bi ortamda araci olanlarla bir araya geldil vakit gecirdik sohbet vs ettik daha sonra birlikte bi kac kez gorüstük telefonlaştik vs.. sonra ailemle tanistirdim bize geldi. 3 ay sorasi nisanlandik.9 ay nisanli kaldik.evlendik 5 senelik evliyim cok sukur seviyorum esimi binlerce sükur.

Ne Yani şimdi anlamadım ben annesi ablaları beğenirse mi çocuk bakacak birde?Benim bildiğim ilk başta gençler görüşür anlaşırsa aileler girer devreye
Şehir dışındaymış galiba çocuk evet öyle olsaydı bence de daha iyi olurdu da q işte

Mutluluğunuzun devamını diliyorum

Reactions: H M
Annesi ve ablası bakmaya mı geldi? Onlar beğenirse mi haber verecekler olumlu diye? Çocukla neden görüşmediniz hiç? Çok soru sordum aklım almadı şu devirde annenin kızkardeşlerin kız bakması.Sosyokültürel çevren nasıl bilmiyorum , sizin oralarda böyle şeyler normal karşılanıyor olabilir ama bence garip bir durum.

Bizim buralarda normal evet. Çocuk şehirdışındaymış sanırım.

Yani canim bi muzik çalsin oyle oynarsiniz..
Ailesiyle simdiden cok mulakat yapmayin sora olmaz kötü filan olursun. BEN evet demeden ailesi söz konusu olamaz sahsen. Önce adaya bi evet ciksin bi gorüs et.
Ben de çocuğu görmek istiyorum bir an evvel ailesinin bir daha onsuz gelmesi anlamsız olur haklısınız

Sizi görmeye gelen neden sadece anne ve abla. Niye damat adayi yoktu. Biraz ilginc olmus. Bana biraz da 1920 leri hatirlatti acikcasi. Bu tuhaf geliyor bana oglum biz vize verdik sira sende. Senden de gecerse diger akrabalara gosterir kararimizi veririz. Ilginc. Gorucu de olsa erkek de gelmeli ve onu gormeli konusmaliydiniz. Sizin ogullarindan once kendilerine uygunluklarina bakan bi aile var. Sevmedim. Ha anne abla begenmisse boyunuzu posunuzu hizmetinizi geri donerler merak etmeyin

Tam da bunu yazacaktım..ilk aşama anne ve abla yani...bu aşamayi geçince damat adayının oluruna mi sunulacaksiniz?

Bu şekilde evlenmeyi düşünen birinden uzak durun..başka sorumlulukları icin de ailesinin önceliği olabilir ileride benden söylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…