- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.710
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Ne Yani şimdi anlamadım ben annesi ablaları beğenirse mi çocuk bakacak birde?Benim bildiğim ilk başta gençler görüşür anlaşırsa aileler girer devreyeMerhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden
Görücü usulu dediğiniz şey iş görüşmesi gibi birşey mi ? Zira öyle olmalı ki olumluysa dönüş, olumsuzsa red mektubu gönderiyorlar gibi bahsedilmiş :))
Bence okumuş etmiş birisiniz birilerinin sizi değerlendirmeye sokmasına müsade etmeyin lütfen.
Şehir dışındaymış galiba çocukNe Yani şimdi anlamadım ben annesi ablaları beğenirse mi çocuk bakacak birde?Benim bildiğim ilk başta gençler görüşür anlaşırsa aileler girer devreye
Mutluluğunuzun devamını diliyorumBizede araci olundu ama annem bliyordu sadece. Bi ortamda araci olanlarla bir araya geldil vakit gecirdik sohbet vs ettik daha sonra birlikte bi kac kez gorüstük telefonlaştik vs.. sonra ailemle tanistirdim bize geldi. 3 ay sorasi nisanlandik.9 ay nisanli kaldik.evlendik 5 senelik evliyim cok sukur seviyorum esimi binlerce sükur.
Kıvranmıyorum hayırdaha 25 yaşında okumuş öğretmen çıkmışsınız.daha adamı görmeden tanımadan annesi kardeşi sizi beğensin diye mi kıvranıyorsunuz.
Yani canim bi muzik çalsin oyle oynarsiniz..Şehir dışındaymış galiba çocukevet öyle olsaydı bence de daha iyi olurdu da q işte
Bizim buralarda normal evet. Çocuk şehirdışındaymış sanırım.Annesi ve ablası bakmaya mı geldi? Onlar beğenirse mi haber verecekler olumlu diye? Çocukla neden görüşmediniz hiç? Çok soru sordum aklım almadı şu devirde annenin kızkardeşlerin kız bakması.Sosyokültürel çevren nasıl bilmiyorum , sizin oralarda böyle şeyler normal karşılanıyor olabilir ama bence garip bir durum.
Ben de çocuğu görmek istiyorum bir an evvel ailesinin bir daha onsuz gelmesi anlamsız olur haklısınızYani canim bi muzik çalsin oyle oynarsiniz..
Ailesiyle simdiden cok mulakat yapmayin sora olmaz kötü filan olursun. BEN evet demeden ailesi söz konusu olamaz sahsen. Önce adaya bi evet ciksin bi gorüs et.
Anladım canım.Hakkında hayırlısı neyse o olsun o halde , ne diyeyim?Bizim buralarda normal evet. Çocuk şehirdışındaymış sanırım.
Bilmiyorum ki çevremde öyle olanlar da varOnce anne ve ablalari mi begenmesi gerekiyor ?Ilk etap bu mu ?
Çok sağolunAnladım canım.Hakkında hayırlısı neyse o olsun o halde , ne diyeyim?
Sizi görmeye gelen neden sadece anne ve abla. Niye damat adayi yoktu. Biraz ilginc olmus. Bana biraz da 1920 leri hatirlatti acikcasi. Bu tuhaf geliyor bana oglum biz vize verdik sira sende. Senden de gecerse diger akrabalara gosterir kararimizi veririz. Ilginc. Gorucu de olsa erkek de gelmeli ve onu gormeli konusmaliydiniz. Sizin ogullarindan once kendilerine uygunluklarina bakan bi aile var. Sevmedim. Ha anne abla begenmisse boyunuzu posunuzu hizmetinizi geri donerler merak etmeyin
Keşke keşke şimdi yorumları okuyunca öyle daha iyi olurdu gibi geldi.Önce siz görüşseydiniz adayla anlaşırsanız ailesi gelseydi