- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
- Konu Sahibi Loriklorik
Bilmem dayanamayıp test yaptım. Negatif çıkınca pek üzüldümRabbim aratmasin insallah11.gun de cikar mi ki 14. Gun diyorlar genelde belli oluyormus olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem dayanamayıp test yaptım. Negatif çıkınca pek üzüldümRabbim aratmasin insallah11.gun de cikar mi ki 14. Gun diyorlar genelde belli oluyormus olursa
Ben şöyle 10.gun yaptim once bi sey cikmadi bi yarim saat 1 saat sonra falan cok silik ışıkta belli olan bi cizgi cikmisti varla yok arası ama ben catlatma ignesinin etkisi oldugunu dusundum sonra 14.gun yaptim oyle ciktiBende gonal F 900 ve çatlatma iğnesi kullandım. İlk aşılamam. Bugün 11. gün. Evdeki testte negatif çıktı. Sizin ne zaman belli olmuştu acaba.
İnşallah benim de 14. gün de çıkar. Çok umudum kırıldıBen şöyle 10.gun yaptim once bi sey cikmadi bi yarim saat 1 saat sonra falan cok silik ışıkta belli olan bi cizgi cikmisti varla yok arası ama ben catlatma ignesinin etkisi oldugunu dusundum sonra 14.gun yaptim oyle cikti
Bilmiyorum amh ye gore yumurtalarim vardi . Doktor da sasirsi zaten yasima gore bieaz dusukmus ama yumurtalarim varmis .Geçecek bi kist degil maalesef sezeryanda alınacak insallah amh azmış ama yumurtan var o yuzden sıkıntı olmaz ama bian once gebe kalmaya bak amh neden düşmüş peki
14.gunu bekle az kalmış insallah vardır canımİnşallah benim de 14. gün de çıkar. Çok umudum kırıldı
Kendini tek bir sonucs baglamasaydin keske . Sonucta yaptin diye illaki tutcak degil . Ben su an kendimi olumsuza da hazırladım . Hayirlisi Allahtan ❤Bilmem dayanamayıp test yaptım. Negatif çıkınca pek üzüldüm
Zaten olmasa asilama yapamazdi ve yumurtan oluşmazdi hala var bu degerlere gore ama azalmış bebis gelsin de sorun degilBilmiyorum amh ye gore yumurtalarim vardi . Doktor da sasirsi zaten yasima gore bieaz dusukmus ama yumurtalarim varmis .
Bebis gelsin de gec olmadan . Yukseltilebilirmis bi macun gordum instada bi sayfa da yaziyor. Kulannanlarin yorumlari falan var amh yi yukseltiyormus balli bitkisel bi karışım misZaten olmasa asilama yapamazdi ve yumurtan oluşmazdi hala var bu degerlere gore ama azalmış bebis gelsin de sorun degil
Baştan beri umutsuzum zaten. Ama herşeyi tekrar baştan almak kötü hissettiriyor. Ne kadar hazırım dese de insan olayın sonucunda öyle olmuyor.Kendini tek bir sonucs baglamasaydin keske . Sonucta yaptin diye illaki tutcak degil . Ben su an kendimi olumsuza da hazırladım . Hayirlisi Allahtan ❤
Cok haklısın. Adet olmayi beklemezken adet olunca da yıkılıyor insanelimizde degil gerci . NasipBaştan beri umutsuzum zaten. Ama herşeyi tekrar baştan almak kötü hissettiriyor. Ne kadar hazırım dese de insan olayın sonucunda öyle olmuyor.
Ben kullandım onu cocuk icin ben her ay yumurtladigimi biliyodum ama yumurtalarim kaliteli olsun diye kullandim asilamadan once kullandim bi faydasi olmadi ama asilamaya olduysa bilemiyorum ama amh yukseltilebilen bi sey degil oyle olsaydi insanlar menepoza girmezdiBebis gelsin de gec olmadan . Yukseltilebilirmis bi macun gordum instada bi sayfa da yaziyor. Kulannanlarin yorumlari falan var amh yi yukseltiyormus balli bitkisel bi karışım mis
Ay bana çok kanama yaptı Ağustos ayında kullandım yumurtlama günümde kanama yaşadım 1 hafta sürdü sonra 10 gün sonra yine adet oldum bana yaramadı herkes memnun ama doktorum kafana kullanma böyle şeyler dedi banaBen kullandım onu cocuk icin ben her ay yumurtladigimi biliyodum ama yumurtalarim kaliteli olsun diye kullandim asilamadan once kullandim bi faydasi olmadi ama asilamaya olduysa bilemiyorum ama amh yukseltilebilen bi sey degil oyle olsaydi insanlar menepoza girmezdi
Evet aynen aslinda oyle her aklimiza geleni kullanmamak lazim herkese ayni etkiyi gostermiyo Allah korusun senin gibi olan düzeni de bozabiliyo ben sogan suyu falan da kullandim hicbi ise yaramadi yarayanlar şanslı demek ki en iyisi doktor destegi onlar gereken her seyi yapiyolar zaten ama iste bizler bi umut ışığı arıyoruz bazenAy bana çok kanama yaptı Ağustos ayında kullandım yumurtlama günümde kanama yaşadım 1 hafta sürdü sonra 10 gün sonra yine adet oldum bana yaramadı herkes memnun ama doktorum kafana kullanma böyle şeyler dedi bana
Valla hep yorumlarda olumlu sonuç gördüm aldım ama Ağustos ayı ful kanamalı geçti korktum 2 tane aldım birde duruyor evdeEvet aynen aslinda oyle her aklimiza geleni kullanmamak lazim herkese ayni etkiyi gostermiyo Allah korusun senin gibi olan düzeni de bozabiliyo ben sogan suyu falan da kullandim hicbi ise yaramadi yarayanlar şanslı demek ki en iyisi doktor destegi onlar gereken her seyi yapiyolar zaten ama iste bizler bi umut ışığı arıyoruz bazen
Benim de tam bitmemişti işe yaramıyo diye birakmistim atıyım bari iyi aklıma getirdinValla hep yorumlarda olumlu sonuç gördüm aldım ama Ağustos ayı ful kanamalı geçti korktum 2 tane aldım birde duruyor evde
Rahatsızlığın ne canım? hemen umutsuzlığa kapılma sende kalsın birdakine lazım olurElimde açılmamış bir kutu gonalf var isteyen olursa
Gercekten mi cok şaşırdım. Kullanmam oyleyseBen kullandım onu cocuk icin ben her ay yumurtladigimi biliyodum ama yumurtalarim kaliteli olsun diye kullandim asilamadan once kullandim bi faydasi olmadi ama asilamaya olduysa bilemiyorum ama amh yukseltilebilen bi sey degil oyle olsaydi insanlar menepoza girmezdi
Şu iğnenin etkisi ne zaman geçecek test yapsam belirsizlik gitse üstündenGercekten mi cok şaşırdım. Kullanmam oyleyse