Gonal f 450 mg kullarak doğal yolla hamile kalmak

tüp bebekle mi yoksa siz kendiniz mi kullandınız
Kendi kafama göre kullanmadim doktor kontrolünde kullandim 12 yada 13 gün gonal f vurdum sonra kontrole gittim doktor yumurtalarin yeteri boyuta gelmis dedi yarin öglen catlatma ignesi vur dedi onu da kendim vurdum simdi 10 haftalik hamileyim şükürler olsun ki bebegimin kalp atisini da duydum simdi kan sulandirici igne,corasprin,folik asit kullaniyorum.

Kendi kafama göre kullanmadim doktor kontrolünde kullandim 12 yada 13 gün gonal f vurdum sonra kontrole gittim doktor yumurtalarin yeteri boyuta gelmis dedi yarin öglen catlatma ignesi vur dedi onu da kendim vurdum simdi 10 haftalik hamileyim şükürler olsun ki bebegimin kalp atisini da duydum simdi kan sulandirici igne,corasprin,folik asit kullaniyorum.
gonalfleri kaç kaç vurundunuz acaba tüp bebek tedavisi olmadan oldu ha ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza da alırsınız inşallah evladınızı benm 4 tüp bebek olumsuz oldu şimdi 5. ye başlayacağım

87.5 gramdi galiba yanlis hatirlamiyorsam gonal f tüp bebek ilaci galiba ama bizim dogal yolla oldu.Amin insallah.Sizinki de bu sefer tutar insallah.Güzel haberlerini bekliyorum.❤️

87.5 gramdi galiba yanlis hatirlamiyorsam gonal f tüp bebek ilaci galiba ama bizim dogal yolla oldu.Amin insallah.Sizinki de bu sefer tutar insallah.Güzel haberlerini bekliyorum.❤️
evet tüp bebek ilacı biz de ilaç raporu çıkardık gonalf ve diğer ilaçlar için ama gonalfin hepsini alamadık hatta bir yardımsever bir kısmını yolladı ALLAH RAZI OLSUN şimdi ben de her yere yazıyorum kalan gonalf ve oxotide ilacı için sizin için çok sevindim doktorunuz devlettemiydi özele mi gittiniz acaba

özür dilerim ama ilişkilere ne dedi yani doktorunuz az bilgi verseniz biz de mi yapsak tutmazsa tüp bebeğimiz insan ne yapacağını bilemiyor bazen inanın

Doktor vuruldugum gün aksami,ertesi gün bide bir gün arayla yapin dedi 3 kez sonrasinda esimle gün asiri yapmaya calistik ama dedigimiz gobi yapamadik doktorun 3 günlüķ söyledigine uyduk

Doktor vuruldugum gün aksami,ertesi gün bide bir gün arayla yapin dedi 3 kez sonrasinda esimle gün asiri yapmaya calistik ama dedigimiz gobi yapamadik doktorun 3 günlüķ söyledigine uyduk
ben de seneler önce klomen falan kullanmıştım ama işe yaramamıştı gonalf gerçekten de yumurtaları büyütüyor çok tabii inşallah kaliteli de olması lazım siz ne kadardır bebek istiyordunuz bizim 10 yıl oldu

Allahım inşallah evlat hasretin son bulur insallah kucagin dolar cok zor ben 3 senede kafayi yedim seni hic düsünemiyrm hala da korkuyorum sevincimi yasamiyorum

Allahım inşallah evlat hasretin son bulur insallah kucagin dolar cok zor ben 3 senede kafayi yedim seni hic düsünemiyrm hala da korkuyorum sevincimi yasamiyorum
ben de canım kaç kez yedim sonra toparlandım falan milletin cenesi üstüne güvenmediğin kimseye deme kalp atşını falan duy herkes iyi niyetli değil ne yazık ki

X