• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım çok teşekkür ederim 🥰

Canım uzun zaman geçtiği için çok bisey hatırlamıyorum
Çünkü 4.ayından itibaren hep düşük riskiyle yaşadım
Kanamalı hamilelik geçirdim
O yüzden çok tadını alamadım anı yaşayamadım
Ama göğüslerde feci hassaslık oldu
El degsem ağlayacak hale geliyordum
Namaz kılarken falan ayakta düşecek gibi duruyordum
Regl 1veya 2 gün gecikmişti olduğunda
Hatta regl olacak gibi sancim vardı
Dua ediyordum nolur gelmesin diye
Doktor en son baktığında hayretler içerisinde kaldı
Bisürü yumurtaolmuş dedi
Zaten pcosun etkisi bu
Atıyorum normal bayanda 6 yumurta olursa pikoluda 16 yumurta olusuyor
Allah bağışlasın kuzularını canım 🙏bende sorun yok eşimde de ama olmadı ilk çatlama iğnem olcak benim inaşşal gerek kalmaz bende şuan sadece bel ağrısı ve halsizlik çok var

Hayırlı haberler alırız canım ben geçen hafta Perşembe oldum iğnemi 3 yumurtam oluşmuştu 2 sağda 1 solda 2 ki 20 mm 1 tanesi 19 bekliyorum 🤗
Benim de sag ve solda 1 er tane yumurtam gelismisti🤗insallah hayirli haberler aliriz . Belirtilerin falan var mi

Benim de sag ve solda 1 er tane yumurtam gelismisti🤗insallah hayirli haberler aliriz . Belirtilerin falan var mi
Salı günü sabah kaşığım bi yarım saat ağrıdj sonra basınç hissetim hep ara ara yine oluyır ama bel ağrım çok bugün birde gece zor kalkıyorum tuvalate ateş basıyor sonra üşüyorum halsizlik var tabi bınlar iğne etkisi de olabilir diyorum hep kendime kötü sonuç olursa çok üzülmeyim diye

Allah bağışlasın kuzularını canım 🙏bende sorun yok eşimde de ama olmadı ilk çatlama iğnem olcak benim inaşşal gerek kalmaz bende şuan sadece bel ağrısı ve halsizlik çok var
Amin canım çok teşekkür ederim
Inşallah gerek kalmaz ama
Velev ki olmazsa
Doktorunla folik asiti bi konuş
Ben doktorun verdiğinden habersiz folik asit kullandım
Çünkü hiç umut vermedi bana olmaz aşılamasiz gibi laflar etti
Özeldi tabiki
Ben folik asit kullandım regl olana kadar regl olunca bıraktım
Doktorun verdiği folik asiti kullandım
Ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum
Tabi önce Allah 'ın izniyle

Salı günü sabah kaşığım bi yarım saat ağrıdj sonra basınç hissetim hep ara ara yine oluyır ama bel ağrım çok bugün birde gece zor kalkıyorum tuvalate ateş basıyor sonra üşüyorum halsizlik var tabi bınlar iğne etkisi de olabilir diyorum hep kendime kötü sonuç olursa çok üzülmeyim diye
Tabi ki sadece körü korune olucak diye de kendimizi şartlandırdigimiz icin de hep olumsuz olunca hayal kirikligi yaşıyoruz. Insallah olumludur

Amin canım çok teşekkür ederim
Inşallah gerek kalmaz ama
Velev ki olmazsa
Doktorunla folik asiti bi konuş
Ben doktorun verdiğinden habersiz folik asit kullandım
Çünkü hiç umut vermedi bana olmaz aşılamasiz gibi laflar etti
Özeldi tabiki
Ben folik asit kullandım regl olana kadar regl olunca bıraktım
Doktorun verdiği folik asiti kullandım
Ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum
Tabi önce Allah 'ın izniyle
Bende kullanıyorum canım 2 aydır folik asit rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın🙏

Günlerde geçmiyor valla iğneyi vurduktan sonra sana niye alışama oluyor daha önce sadece çatlama iğnesi ile denediler mi Kuzum
Daha once hicbir tedavi gormedik ilk defa gonalf 450 yi 75 dozla 7 gun kullandim . 8. Gun catlatma ignesi oldum 36 saat sonra catladigna gore yarin sperm vericez zaten yarin oglene yakin 36 saat dolmus oluyor😂asilama olceek

Ben onu reglken kullandim
Regl olana kadar inofolic pembe şase kullandım
Regl olunca bıraktım
Folidoce a başladım
Inofolic daha tesirli bu konuda
Özellikle inatçı yumurtan varsa
Ben de inofolic combi kullanmistim .ama bana faydasi olmadi pek adetimde azalma oldu o ay

Ben de inofolic combi kullanmistim .ama bana faydasi olmadi pek adetimde azalma oldu o ay
Senin rahatsizlik neydi canım
Combo çok meşhur oldu ama
Bana tavsiye eden arkadaş özellikle sase olanı al dedi
1 su dolu bardağa 2 paket döküp içtim her sabah ac olarak

Back