- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
Her gun yapŞu iğnenin etkisi ne zaman geçecek test yapsam belirsizlik gitse üstünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gun yapŞu iğnenin etkisi ne zaman geçecek test yapsam belirsizlik gitse üstünden
İğnenin vurulduğu günden mi sayıyoruz günleriHer gun yap
Bıraktım tedavileri nasip bakalım, çikolata kistim var benim sorunu o zannediyorum doktorlar aorun olarak görmüyo bunu ama bilmiyoruz 1 sene oldu evleneliRahatsızlığın ne canım? hemen umutsuzlığa kapılma sende kalsın birdakine lazım olur
Hic bilmiyorumİğnenin vurulduğu günden mi sayıyoruz günleri
Ne tedaviler gordun hayirlisi AllahtanBıraktım tedavileri nasip bakalım, çikolata kistim var benim sorunu o zannediyorum doktorlar aorun olarak görmüyo bunu ama bilmiyoruz 1 sene oldu evleneli
Eski formları okuyorum hep aynı kişiler çıkıyorHic bilmiyorum
Benim de 1 sene oluyır Ekim’in 13 de ümitsizlik umutsuzluk yok rabbim büyük bizede nasip etcekBıraktım tedavileri nasip bakalım, çikolata kistim var benim sorunu o zannediyorum doktorlar aorun olarak görmüyo bunu ama bilmiyoruz 1 sene oldu evleneli
Bekleti zoe bisey insan umut verici seyler okumak gormek istiyorinsallah bizler burda paylsiriz bizden sonrakiler gorurde umut oluruzEski formları okuyorum hep aynı kişiler çıkıyor
Benim de mayista 2 senem olucakhala bebis olmadi. Cok nazli bebeklerimizBenim de 1 sene oluyır Ekim’in 13 de ümitsizlik umutsuzluk yok rabbim büyük bizede nasip etcek
Valla şu erken test yapanların kimi tutmuş kimi de iğne etkisinden pozitif görmüş okumamak en iyisiBekleti zoe bisey insan umut verici seyler okumak gormek istiyorinsallah bizler burda paylsiriz bizden sonrakiler gorurde umut oluruz
Gelsinler hele sağlıkla popplarını ısıralım nerde kaldınız anne bukadar bekletilir mi diyeBenim de mayista 2 senem olucakhala bebis olmadi. Cok nazli bebeklerimiz
Hic bakmasak daha iyien iyisi kendi durumumuz daha da cok psikolojim bozuluyor . Ya rahim filmi cektircrgim zaman neler okudum neler yazik esimi de korkutmustum ayilanlar bayilanlar kanamasi olanlar . Ben bi korku ile gittim okuduklarimdan dolayi. Hicbirsey de hissetmedim gram aci yoktu . Acaba abartiyorlar miydi yoksa gercek miydi hala suphedeyimValla şu erken test yapanların kimi tutmuş kimi de iğne etkisinden pozitif görmüş okumamak en iyisi
ayyyyy gelsinler de gorek günümüzü rahatlik batiyor aetik alllahim uykusuz geceeler gelsinGelsinler hele sağlıkla popplarını ısıralım nerde kaldınız anne bukadar bekletilir mi diye
Aman gelsinlerde uykusuz kalalımayyyyy gelsinler de gorek günümüzü rahatlik batiyor aetik alllahim uykusuz geceeler gelsin
Vallaha bakalim ne zaman gelicekler sebeklerimizAman gelsinlerde uykusuz kalalım
Belki sana fayda eder bilemiyorum kiGercekten mi cok şaşırdım. Kullanmam oyleyse
Dayanamadım evde test vardı yaptım ilk başta birşey çıkmadı sonra çok silik ikinci çizgi çıktı kesin iğnenin etkisi sevinemiyorum bileVallaha bakalim ne zaman gelicekler sebeklerimiz
Kacinci gunun bugunDayanamadım evde test vardı yaptım ilk başta birşey çıkmadı sonra çok silik ikinci çizgi çıktı kesin iğnenin etkisi sevinemiyorum bile
Kas yapayım derken goz cikarmayayim en iyisiBelki sana fayda eder bilemiyorum ki
Kacinci gunun bugun
[/QUOTEi iğneyi yaptığım günden sayarsak 9 gün olmuş 19 da oldum