Kızlar hepinize merhaba
yeni üye oldum bu konuyu görünce
Öncelikle ben adetten hemen sonra inofolic mavi tablet kullanmaya başladım sigara içiyordum bıraktım bir anda yumurtalıklara zarar vermesin diye kola içiyordum onuda kestim klomeni de saatinde kullandım hiç geçirmedim. Sağda 17 mm ve 20 mm iki yumurta Solda 20 Mm yumurtam oluştu elhamdulillah doktorum iğneye gerek duymuyorum dedi ama ben ihtimale bırakamazdım çoğul gebelik olabilir ben yazmıcam eğer kabul geleceksen iğneyi kendin al dedi her şeye göğüs gerdim çünkü 1 senedir olmuyor aldım iğneyi Rabbim büyük dün kolumdan yaptım sabah 10 da akşam 10 da 12 saat olduğu için ilişkiye girdik yarım saat 1 saat yattım. Bir de yarın akşam 36 saat olduğunda gireceğiz sonrasında bekleme sürecimiz başlıyor
İnşaAllah hayırlı haberler veririz burada birbirimize benim öyküm bu şekilde belki katkısı olur bol bol d vitamini c vitamini hepsini alın hafta da 2 kere balık tükettim bu arada sadece bu dönemde tabii ki belki büyümeleri için katkısı olmuştur yaptıklarımın bilemem. Çünkü sağda ve solda çok güzel 3 tane yumurtam oluştu inşaAllah güzel haberler sonucu bebeğime kavuşmak olur
Hepimizinnnn...❣