• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin rahatsizlik neydi canım
Combo çok meşhur oldu ama
Bana tavsiye eden arkadaş özellikle sase olanı al dedi
1 su dolu bardağa 2 paket döküp içtim her sabah ac olarak
Benim kapsuldu.
Bizim sorunumuz basta esimde varikosel vardi ameliyat oldu cok sukur degerleri duzeldi 6 ay icinde gebelik olusur dedi doktoru .olmadi benimde o arlaar tesstlerim falan hepsi temizdi. 1.5 yil oldu normal yolla deniyoruz olmuyor . En son doktor amh bakyirdi . 0.91 cikti . Asilama tedavisine basladik bizde .

Senin rahatsizlik neydi canım
Combo çok meşhur oldu ama
Bana tavsiye eden arkadaş özellikle sase olanı al dedi
1 su dolu bardağa 2 paket döküp içtim her sabah ac olarak
Bende ve eşimde sıkıntı yok yavrum doktora da ben çabuk olsun diye çatlama iğnesi yapalım dedim biraz süreç hızlansın diye

Vallaha ben de ordakileri okudukca beynim alt ust oluyor . En iyisi olumlu sonuc alanlar umut olsun diye actim 😂

Insallah olmazsin kiizzzz oyle dusunme😍😍🤲🤲
Eşimde rüyasında görmüş beni 3 cüz olmuş 😂😂 doğurmuştun hastaneye geliyoruz ded
Vallaha ben de ordakileri okudukca beynim alt ust oluyor . En iyisi olumlu sonuc alanlar umut olsun diye actim 😂
aynen Kuzum ya bakıyorum hergün 😂 iğnenin etkisi o bu şu ben kalmadım işe yaramıyor hem bu yorumlar denk geliyor

Kızlar hepinize merhaba 🙋‍♀️ yeni üye oldum bu konuyu görünce💃 Öncelikle ben adetten hemen sonra inofolic mavi tablet kullanmaya başladım sigara içiyordum bıraktım bir anda yumurtalıklara zarar vermesin diye kola içiyordum onuda kestim klomeni de saatinde kullandım hiç geçirmedim. Sağda 17 mm ve 20 mm iki yumurta Solda 20 Mm yumurtam oluştu elhamdulillah doktorum iğneye gerek duymuyorum dedi ama ben ihtimale bırakamazdım çoğul gebelik olabilir ben yazmıcam eğer kabul geleceksen iğneyi kendin al dedi her şeye göğüs gerdim çünkü 1 senedir olmuyor aldım iğneyi Rabbim büyük dün kolumdan yaptım sabah 10 da akşam 10 da 12 saat olduğu için ilişkiye girdik yarım saat 1 saat yattım. Bir de yarın akşam 36 saat olduğunda gireceğiz sonrasında bekleme sürecimiz başlıyor 😍 İnşaAllah hayırlı haberler veririz burada birbirimize benim öyküm bu şekilde belki katkısı olur bol bol d vitamini c vitamini hepsini alın hafta da 2 kere balık tükettim bu arada sadece bu dönemde tabii ki belki büyümeleri için katkısı olmuştur yaptıklarımın bilemem. Çünkü sağda ve solda çok güzel 3 tane yumurtam oluştu inşaAllah güzel haberler sonucu bebeğime kavuşmak olur 😍 Hepimizinnnn...❣️

Kızlar hepinize merhaba 🙋‍♀️ yeni üye oldum bu konuyu görünce💃 Öncelikle ben adetten hemen sonra inofolic mavi tablet kullanmaya başladım sigara içiyordum bıraktım bir anda yumurtalıklara zarar vermesin diye kola içiyordum onuda kestim klomeni de saatinde kullandım hiç geçirmedim. Sağda 17 mm ve 20 mm iki yumurta Solda 20 Mm yumurtam oluştu elhamdulillah doktorum iğneye gerek duymuyorum dedi ama ben ihtimale bırakamazdım çoğul gebelik olabilir ben yazmıcam eğer kabul geleceksen iğneyi kendin al dedi her şeye göğüs gerdim çünkü 1 senedir olmuyor aldım iğneyi Rabbim büyük dün kolumdan yaptım sabah 10 da akşam 10 da 12 saat olduğu için ilişkiye girdik yarım saat 1 saat yattım. Bir de yarın akşam 36 saat olduğunda gireceğiz sonrasında bekleme sürecimiz başlıyor 😍 İnşaAllah hayırlı haberler veririz burada birbirimize benim öyküm bu şekilde belki katkısı olur bol bol d vitamini c vitamini hepsini alın hafta da 2 kere balık tükettim bu arada sadece bu dönemde tabii ki belki büyümeleri için katkısı olmuştur yaptıklarımın bilemem. Çünkü sağda ve solda çok güzel 3 tane yumurtam oluştu inşaAllah güzel haberler sonucu bebeğime kavuşmak olur 😍 Hepimizinnnn...❣
İnşallah sonuçlarımız hepimizin pozitif olur benim de 3 tane yumurtam oldu sağda 2 tane solda 1 boyutları çok iyiydi bende vuruldum iğnemi çoğul gebelik olabilir dedi doktorum bende olsun dedim 😀 iğnemin 9 günü bugün bekliyoruz bakalım

Eşimde rüyasında görmüş beni 3 cüz olmuş 😂😂 doğurmuştun hastaneye geliyoruz ded

aynen Kuzum ya bakıyorum hergün 😂 iğnenin etkisi o bu şu ben kalmadım işe yaramıyor hem bu yorumlar denk geliyor

Ayyyy ne guzel rüya 😍😍🤲😂😂ben de gecen ay kiz bebek gordum . Bu ay da erkek bebek gordum sag gogsumden süt akiyordu .😍🤲😂
Kızlar hepinize merhaba 🙋‍♀️ yeni üye oldum bu konuyu görünce💃 Öncelikle ben adetten hemen sonra inofolic mavi tablet kullanmaya başladım sigara içiyordum bıraktım bir anda gördüm yumurtalıklara zarar vermesin diye kola içiyordum onuda kestim klomeni de saatinde kullandım hiç geçirmedim. Sağda 17 mm ve 20 mm iki yumurta Solda 20 Mm yumurtam oluştu elhamdulillah doktorum iğneye gerek duymuyorum dedi ama ben ihtimale bırakamazdım çoğul gebelik olabilir ben yazmıcam eğer kabul geleceksen iğneyi kendin al dedi her şeye göğüs gerdim çünkü 1 senedir olmuyor aldım iğneyi Rabbim büyük dün kolumdan yaptım sabah 10 da akşam 10 da 12 saat olduğu için ilişkiye girdik yarım saat 1 saat yattım. Bir de yarın akşam 36 saat olduğunda gireceğiz sonrasında bekleme sürecimiz başlıyor 😍 İnşaAllah hayırlı haberler veririz burada birbirimize benim öyküm bu şekilde belki katkısı olur bol bol d vitamini c vitamini hepsini alın hafta da 2 kere balık tükettim bu arada sadece bu dönemde tabii ki belki büyümeleri için katkısı olmuştur yaptıklarımın bilemem. Çünkü sağda ve solda çok güzel 3 tane yumurtam oluştu inşaAllah güzel haberler sonucu bebeğime kavuşmak olur 😍 Hepimizinnnn...❣
Allllllaahhiiimm guzel sonuclar versin hepimize insallah 🤲❤❤ ben de 1.5 senedir bekliyorum .

İnşallah sonuçlarımız hepimizin pozitif olur benim de 3 tane yumurtam oldu sağda 2 tane solda 1 boyutları çok iyiydi bende vuruldum iğnemi çoğul gebelik olabilir dedi doktorum bende olsun dedim 😀 iğnemin 9 günü bugün bekliyoruz bakalım
ayyy resmen aynı şeyleri yaşamışız🤭 Bende olsun dedim çoğul gebelik için bende sayıyorum dün vurdum kaldı 11 gün😍 Peki ilişkileri nasıl yaptın Canım anlatabilir misin ben iğneyi vurduktan 12 saat sonra ilişkiye girdim birde bugün akşam 36 saat olacak onda ya hiçbir ağrım yok hafif belimde var iğnemi etki etmedi diye düşünmüyorda değilim 🙃

Daha once hicbir tedavi gormedik ilk defa gonalf 450 yi 75 dozla 7 gun kullandim . 8. Gun catlatma ignesi oldum 36 saat sonra catladigna gore yarin sperm vericez zaten yarin oglene yakin 36 saat dolmus oluyor😂asilama olceek
Sanırım ben de aynı sürece gircem inşallah umut olursun bana 😍

ayyy resmen aynı şeyleri yaşamışız🤭 Bende olsun dedim çoğul gebelik için bende sayıyorum dün vurdum kaldı 11 gün😍 Peki ilişkileri nasıl yaptın Canım anlatabilir misin ben iğneyi vurduktan 12 saat sonra ilişkiye girdim birde bugün akşam 36 saat olacak onda ya hiçbir ağrım yok hafif belimde var iğnemi etki etmedi diye düşünmüyorda değilim 🙃
Bana doktor 36 içinde olsun dedi sonra 1 gün arayla dedi bende ilk 3 gün öle aman aman ağrı olmadı sonra 5yada 6 gününde sabah uyandığım da acayip bir sancı oldu normalde ben adet bile olmam ama o baya ağrıdı 1 saat sonra geçti şuan basınç var gaz var tuaf 😂 kafasına göre

Insallah iyi sonuclar alirim sizlere de umut olurum ben az once asilama oldum hayirlisi ile🤲🤲😍😍

Nasil oldu anlatabilir misin
hadi bakalım gerçi ben senden önce test yapcam sanırım 😂 inşallah ben umut olurum hepinize gerçi benim çatlama iğnesi olsun 😇🥰 bol dua edelim kızlar birbirimize

Back