- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
Hadi insallah gittikce koyulasir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kız ilk yaptım tek dedim yuh iğnenin etkisi bile çift göstermiyor yuh dedim sonra çıkayım çıkmayım arası silik bir çizgiHadi insallah gittikce koyulasir
Kac dakika sonra cikti tahminengecen ay ben de gebelik testi yapmistim ilk cikmadi 1 gun sonra belirti silik cizgiİnşallah kız ilk yaptım tek dedim yuh iğnenin etkisi bile çift göstermiyor yuh dedim sonra çıkayım çıkmayım arası silik bir çizgi
5 dk içinde çıktı KuzumKac dakika sonra cikti tahminengecen ay ben de gebelik testi yapmistim ilk cikmadi 1 gun sonra belirti silik cizgi
Ama varya nasıl ince hayalet gibi hani istemsiz çıkmış belliKac dakika sonra cikti tahminengecen ay ben de gebelik testi yapmistim ilk cikmadi 1 gun sonra belirti silik cizgi
Cok iyi bence igne yavas yavas etkisini bırakıyor5 dk içinde çıktı Kuzum
Ay valla iyi mi kötü mü bilemedim Kuzum hayırlısı olsun rabbimin takdiriCok iyi bence igne yavas yavas etkisini bırakıyor
InsallahAy valla iyi mi kötü mü bilemedim Kuzum hayırlısı olsun rabbimin takdiri
Klomenle başladık sonra menogon sonra da aşılama hiç biri işe yaramadı, nasip bakalım napalım, olmazsa tüp denicez biraz zaman sonraNe tedaviler gordun hayirlisi Allahtan
Amin canım inşallah, hep şöyle düşünüyorum 1 sene olmazsa sorun vardır diye bişey varya o düşünce beni düşürüyo, ben bundan korkuyorum ama bakıyorum burda sorunu olmayan insanların 1-2 sene olmasa da sonra olabiliyor kafam karışıyo öyle deBenim de 1 sene oluyır Ekim’in 13 de ümitsizlik umutsuzluk yok rabbim büyük bizede nasip etcek
Rabbom hayirli zamanda saglikli sihhatlo bebeler nasip etsin hepimizeKlomenle başladık sonra menogon sonra da aşılama hiç biri işe yaramadı, nasip bakalım napalım, olmazsa tüp denicez biraz zaman sonra
Selam canim bende gectigimiz aylarda gonalf kullandum yanı sıra setridayt okunusu ile yazdim eritme ignesi kullandim ki gucsuz yumurtalar erisin saglam yumurtalarla siperm dollensin fakat tutmadi halbuki doktorum gorunen hicbir sorunun yok demesine ragmen rahim filmi hersey cekildi bu ay baska bi doktora basvurdum megersem hafif düzeyde pcos musum yine klomen + çatlatma ignesu kullandim nasip beklicemInsallah gelsin bebeler ben de yarın asilamami olucam insallah
Tek doktorla bagli kalmamak lazim . Insallah iyi sonclar alirsin .Selam canim bende gectigimiz aylarda gonalf kullandum yanı sıra setridayt okunusu ile yazdim eritme ignesi kullandim ki gucsuz yumurtalar erisin saglam yumurtalarla siperm dollensin fakat tutmadi halbuki doktorum gorunen hicbir sorunun yok demesine ragmen rahim filmi hersey cekildi bu ay baska bi doktora basvurdum megersem hafif düzeyde pcos musum yine klomen + çatlatma ignesu kullandim nasip beklicem
Olmaz bence insallah.Kızlar ya iğnenin 4.günü vurulduğum günü sayarsak 5. Günü bugün çok kötü dişim ağrıdı gece uykudan uyandırdı ve sürekli devam etti hiçbir şey fayda etmedi bir tane mazejik yuttum ağrım geçti şükür sizce bi sorun olur mu ki yan
Kızlar ya iğnenin 4.günü vurulduğum günü sayarsak 5. Günü bugün çok kötü dişim ağrıdı gece uykudan uyandırdı ve sürekli devam etti hiçbir şey fayda etmedi bir tane mazejik yuttum ağrım geçti şükür sizce bi sorun olur mu ki yan
[/QUOTE. Bünün hakkında hiç bir fikrim yok ama. Çok etki edeceğini düşünmüyorum millet antibiyotik içiyor ama işte o millet doktorunuza daşın yine de
Ah insallah cok sevindim senin adina❤saglikla tutunur bebislerimiz artikKızlar şimdi doktordan geliyorum 3 olgun yumurtam vardı 2si 20 mm birisi 19 mm içinden birtanesi çatlamamış ikisi çatlamış çok sevindim yaanen elimden geleni yaptım şimdi Rabbime bıraktım iğnenin 6.günü hiçbir belirti taşımıyorum biraz umudum kırılıyor ama daha çok erken insanlar 2 aylık olduğunda bile bazen anca anlıyorlar hamile olduğunu İnşaAllah Ekim ayı bekleyen herkese uğurlu hayırlı nasipli bir de Bebişli gelsin
AMin Kuzum bende bekliyorum az kaldı benim benimde 3 Tane yumurtam oluşmuştu aynı boyutta benim sadece 6 yada 7 günü kasık ağrım oldu şiddetli 1 saat geçti ondan sonra ara ara oluyor adet olcakmışım gibi her an Beyaz krem şeklinde akıntı başladı 2 gündür göğüs uçları acıyor ama öle aman aman değil nasip bakalım isteyen herkese nasip etsin RABBİMKızlar şimdi doktordan geliyorum 3 olgun yumurtam vardı 2si 20 mm birisi 19 mm içinden birtanesi çatlamamış ikisi çatlamış çok sevindim yaanen elimden geleni yaptım şimdi Rabbime bıraktım iğnenin 6.günü hiçbir belirti taşımıyorum biraz umudum kırılıyor ama daha çok erken insanlar 2 aylık olduğunda bile bazen anca anlıyorlar hamile olduğunu İnşaAllah Ekim ayı bekleyen herkese uğurlu hayırlı nasipli bir de Bebişli gelsin
Ahhhhhhh insallah kac gun kaldiAMin Kuzum bende bekliyorum az kaldı benim benimde 3 Tane yumurtam oluşmuştu aynı boyutta benim sadece 6 yada 7 günü kasık ağrım oldu şiddetli 1 saat geçti ondan sonra ara ara oluyor adet olcakmışım gibi her an Beyaz krem şeklinde akıntı başladı 2 gündür göğüs uçları acıyor ama öle aman aman değil nasip bakalım isteyen herkese nasip etsin RABBİM