• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sperm azlığı, ileri harekette sıkıntı varken hamile kaldım, herkese umut olur inşallah

Söylediğiniz eğri çayır markasını çok beğeniyorum ve zeytinyağı incir kürü de çok duydum tebrik ederim sizi Allah size bağışlasın
Çok teşekkür ederim 🙌🙌🌸🌸

Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda bu konuda şifa bulursunuz. Keçiboynuzu vesaire için kür Hazırlamanıza gerek yok, keçiboynuzu özü veya pekmezi temin etmeniz yeterli. Kuru incir kürü de organik kuru incir ve organik zeytin yağını bir kavanoza koyup bekletmeniz gerekiyor, incirleri ortadan ikiye keserek koyarsanız kavanoza iyi olur. Bunun yanı sıra konuyu açtığım yerdeki ilk yazımda daha detaylı başka neleri kullandığımı yazmıştım sanırım. Orayı dikkatli inceler uygularsanız belki siz de şifa bulursunuz, bizim sürecimiz iki ayı geçmedi belkide iki ayı bulmadı da, darısı sizlere inşallah. 🙌
Amin inşallah incir kürünü yapıyorum ama günde kaç defa verilcek bana soylermisiniz

Sigarayı bırakması lazım ve araya baya gün koyun bunu öneririm ben 10 gün yapmayın mesela sonra yapın ovulasyona denk gelsin çünkü sigara zaten sperm sayısını çok azaltıyor
Evet yaa bizde haftata iki oluyor genelde ama inşallah denk duser dusuklerimde oldu

Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda bu konuda şifa bulursunuz. Keçiboynuzu vesaire için kür Hazırlamanıza gerek yok, keçiboynuzu özü veya pekmezi temin etmeniz yeterli. Kuru incir kürü de organik kuru incir ve organik zeytin yağını bir kavanoza koyup bekletmeniz gerekiyor, incirleri ortadan ikiye keserek koyarsanız kavanoza iyi olur. Bunun yanı sıra konuyu açtığım yerdeki ilk yazımda daha detaylı başka neleri kullandığımı yazmıştım sanırım. Orayı dikkatli inceler uygularsanız belki siz de şifa bulursunuz, bizim sürecimiz iki ayı geçmedi belkide iki ayı bulmadı da, darısı sizlere inşallah. 🙌
Amin inşallah inşallah bebeğin sağlıkla gelir dünyaya 🤲

Amin inşallah incir kürünü yapıyorum ama günde kaç defa verilcek bana soylermisiniz
Sabahları aç karnına toplam iki kuru incir yemeli. Yarım saat sonra kürleri tüketmeli, yarım saat sonra kahvaltı yapmalı. Çok kısa zamanda farkı görürsünüz 🙌

Back