• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben gonal f iğne kullandım 1 tane yumurtam 18,30 olduğunu söyledi doktorum diğerleri de belki büyüye bilir dedi ve çatlama iğnesi oldum göbekten 2 gün çok ağrım oldu iğne olduğum gün ve diğer gün birliktelik olcak dedi benim iki gün sonra ağrım geçti acaba çatlamış olup tutmuş ola bilirmi pko hastasıyım yumurtaliklarim tembelmis hiç bir hap işe yaramadı sadece iğneyle bı tane büyüdü bana da yardımcı olun bilen varsa
Canım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz de 😊 buraya da yazarız

Canım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz de 😊 buraya da yazarız
İnşallah biz
Canım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz de 😊 buraya da yazarızi
Canım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz

Bana yardım dün akşam test yaptım ama bişey yok sabah yaptım 5 dakka sonra bu halde ve dupbaston kullandım normalde bitince 3 günü adet olurdum olmadım doktorum 10 bekle varsada çıkmaz dedi

Eklentiler

• IMG-20191217-WA0000.jpeg
    IMG-20191217-WA0000.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 30
Bana yardım dün akşam test yaptım ama bişey yok sabah yaptım 5 dakka sonra bu halde ve dupbaston kullandım normalde bitince 3 günü adet olurdum olmadım doktorum 10 bekle varsada çıkmaz dedi
Yeni bir gebelik olabilir testi tekrarlayın aynı silik varsa kan testi yaptırın ikinci teste göre var gibi hakkınızda hayırlısı olsun 🙏 inşallah bebeğin şenindedir bizede nasip olsun

Bu
Yeni bir gebelik olabilir testi tekrarlayın aynı silik varsa kan testi yaptırın ikinci teste göre var gibi hakkınızda hayırlısı olsun 🙏 inşallah bebeğin şenindedir bizede nasip olsun
bu sabah adet oldum malesef yazın aşılama yaptircam iğneler baya tuttu için maddi olarak kendimi toplayıp tedaviye devam Allahım hepimizin gönlüne göre versin

Bu
bu sabah adet oldum malesef yazın aşılama yaptircam iğneler baya tuttu için maddi olarak kendimi toplayıp tedaviye devam Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Hadiya😔 inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın bende 1 kere çatlama iğnesi oldum birdaha yaptırmadım ilaç falan kullanmıyorum yoruldum bu ay sadece soğan suyu ve incir kürü yapcam hiç denemedim belki vesile olur

Hadiya😔 inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın bende 1 kere çatlama iğnesi oldum birdaha yaptırmadım ilaç falan kullanmıyorum yoruldum bu ay sadece soğan suyu ve incir kürü yapcam hiç denemedim belki vesile olur
Ben de denemeyi düşünüyorum kürler felan belki kafa rahat olunca olu verir

Ben de denemeyi düşünüyorum kürler felan belki kafa rahat olunca olu verir
Demekte fayda var doktora gittikçe daha çok stres oluyorum ben çatlama iğnesi olduğum ay 14 güne kadar silik çizgiyi gördüm çok umutlandım ama maalesef olmadı nasip vakti zamanı demek daha gelmedi tez vakitte isteyen herkesin kucağını doldursun

Demekte fayda var doktora gittikçe daha çok stres oluyorum ben çatlama iğnesi olduğum ay 14 güne kadar silik çizgiyi gördüm çok umutlandım ama maalesef olmadı nasip vakti zamanı demek daha gelmedi tez vakitte isteyen herkesin kucağını doldursun
Ben bartın da yaşıyorum konya da bı kadın doğum hastanesi var orayı aradım bana iki kere aşılama yaparız olmazsa eğer tüp bebek deneriz dedi beklicez bakalım nasip artık

Back