- 26 Mayıs 2017
- 142
- 81
- 48
- 35
- Konu Sahibi Loriklorik
Amin inşallahRabbim dualarınızı kabul eyler inşallah küçük küçük mucizelerinize kavuşturur sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahRabbim dualarınızı kabul eyler inşallah küçük küçük mucizelerinize kavuşturur sizi
Canım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz de buraya da yazarızArkadaşlar ben gonal f iğne kullandım 1 tane yumurtam 18,30 olduğunu söyledi doktorum diğerleri de belki büyüye bilir dedi ve çatlama iğnesi oldum göbekten 2 gün çok ağrım oldu iğne olduğum gün ve diğer gün birliktelik olcak dedi benim iki gün sonra ağrım geçti acaba çatlamış olup tutmuş ola bilirmi pko hastasıyım yumurtaliklarim tembelmis hiç bir hap işe yaramadı sadece iğneyle bı tane büyüdü bana da yardımcı olun bilen varsa
Güzel habeler alalım inşallahGecen ay olmadı yarın dr amgıdıcem 15.gunum olcak canım gecen ay 26mmde vurduk bırden buyudu umudum yoktu buay yavas buyuyor bakalım yarın bakcaz daha
Valla buay yumurtam 12mmde 15.gunumdeyımGüzel habeler alalım inşallah
İnşallah bizCanım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz de buraya da yazarız
Canım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz de buraya da yazarızi
Canım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz
İnşallah canım biz de kavuşuruz bebeklerimizeCanım ben de pikoyum geçen ay hap ile 2 kaliteli iki orta halli yumurtam oldu çatlatma iğnesi de vurundum tutmadı bu ay bana da gonol f verdi bugün çatlatma iğnesinin 9. gün inşallah güzel haberler alırız ikimiz de buraya da yazarız
Insallah kizlarİnşallah canım biz de kavuşuruz bebeklerimize
Yeni bir gebelik olabilir testi tekrarlayın aynı silik varsa kan testi yaptırın ikinci teste göre var gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğin şenindedir bizede nasip olsunBana yardım dün akşam test yaptım ama bişey yok sabah yaptım 5 dakka sonra bu halde ve dupbaston kullandım normalde bitince 3 günü adet olurdum olmadım doktorum 10 bekle varsada çıkmaz dedi
bu sabah adet oldum malesef yazın aşılama yaptircam iğneler baya tuttu için maddi olarak kendimi toplayıp tedaviye devam Allahım hepimizin gönlüne göre versinYeni bir gebelik olabilir testi tekrarlayın aynı silik varsa kan testi yaptırın ikinci teste göre var gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğin şenindedir bizede nasip olsun
Hadiya inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın bende 1 kere çatlama iğnesi oldum birdaha yaptırmadım ilaç falan kullanmıyorum yoruldum bu ay sadece soğan suyu ve incir kürü yapcam hiç denemedim belki vesile olurBu
bu sabah adet oldum malesef yazın aşılama yaptircam iğneler baya tuttu için maddi olarak kendimi toplayıp tedaviye devam Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Ben de denemeyi düşünüyorum kürler felan belki kafa rahat olunca olu verirHadiya inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın bende 1 kere çatlama iğnesi oldum birdaha yaptırmadım ilaç falan kullanmıyorum yoruldum bu ay sadece soğan suyu ve incir kürü yapcam hiç denemedim belki vesile olur
Demekte fayda var doktora gittikçe daha çok stres oluyorum ben çatlama iğnesi olduğum ay 14 güne kadar silik çizgiyi gördüm çok umutlandım ama maalesef olmadı nasip vakti zamanı demek daha gelmedi tez vakitte isteyen herkesin kucağını doldursunBen de denemeyi düşünüyorum kürler felan belki kafa rahat olunca olu verir
Ben bartın da yaşıyorum konya da bı kadın doğum hastanesi var orayı aradım bana iki kere aşılama yaparız olmazsa eğer tüp bebek deneriz dedi beklicez bakalım nasip artıkDemekte fayda var doktora gittikçe daha çok stres oluyorum ben çatlama iğnesi olduğum ay 14 güne kadar silik çizgiyi gördüm çok umutlandım ama maalesef olmadı nasip vakti zamanı demek daha gelmedi tez vakitte isteyen herkesin kucağını doldursun
Ne kadardır olmuyor Canımın? Ne kadardır tedavi oluyorsun ki hemen aşılama demişBen bartın da yaşıyorum konya da bı kadın doğum hastanesi var orayı aradım bana iki kere aşılama yaparız olmazsa eğer tüp bebek deneriz dedi beklicez bakalım nasip artık
5 senelik evliyim ben on dan dolayıNe kadardır olmuyor Canımın? Ne kadardır tedavi oluyorsun ki hemen aşılama demiş
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun5 senelik evliyim ben on dan dolayı
Amin inşallah canım cümlemizeAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun