- Konu Sahibi Loriklorik
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallahInsallah iyi sonuclar alirim sizlere de umut olurum ben az once asilama oldum hayirlisi ile
Nasil oldu anlatabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallahInsallah iyi sonuclar alirim sizlere de umut olurum ben az once asilama oldum hayirlisi ile
Igneleri kullandim 8 gun sonra catlatma ignesi sonra asilama tabi bunun yaninda doktorun dedigi iliski gunlerini de yaptik 2 yumurtam buyudu ve sonuc ikizInsallah iyi sonuclar alirim sizlere de umut olurum ben az once asilama oldum hayirlisi ile
Allah kuluna kaldiramayacagi yuk vermez hayirlisi ile kizlar bebekli gunlerimiz olucakhadi bakalım gerçi ben senden önce test yapcam sanırım inşallah ben umut olurum hepinize gerçi benim çatlama iğnesi olsun bol dua edelim kızlar birbirimize
Ammiiinnn insalllahhh ❤Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah
Ayyyniii benim durumum benim de sagda be solda birer tsne tumurtam vardi. Ay AllahiiimmmIgneleri kullandim 8 gun sonra catlatma ignesi sonra asilama tabi bunun yaninda doktorun dedigi iliski gunlerini de yaptik 2 yumurtam buyudu ve sonuc ikiz
Çok aminAllah kuluna kaldiramayacagi yuk vermez hayirlisi ile kizlar bebekli gunlerimiz olucak
Ammiiinnn insalllahhh ❤
Ayyyniii benim durumum benim de sagda be solda birer tsne tumurtam vardi. Ay Allahiiimmm
Birazcik kan geldi doktor dedi ki korkma rahim agzin kapanmıştı onu actimÇok amin
Hadi insallah sende guzel haberler alirsinAllah kuluna kaldiramayacagi yuk vermez hayirlisi ile kizlar bebekli gunlerimiz olucak
Ammiiinnn insalllahhh ❤
Ayyyniii benim durumum benim de sagda be solda birer tsne tumurtam vardi. Ay Allahiiimmm
Şimdi bundan sonrası önemli beklemek çok zor ya birde normalde sabırsız tezcanlıyım amma zor geliyor şuan beklemekBirazcik kan geldi doktor dedi ki korkma rahim agzin kapanmıştı onu actim
Insallahh . Ben de ikiz istiyorumHadi insallah sende guzel haberler alirsin
Cok zoorrr beklememo gerci gunler kisa cabuk gecer insallahŞimdi bundan sonrası önemli beklemek çok zor ya birde normalde sabırsız tezcanlıyım amma zor geliyor şuan beklemek
Cok da isteme cok zor hamileligi dogumdan sonrasi da zormus tabi yasayip gorcez ama tabi biz istiyoruz rabbim veriyo çilesini de cekecezInsallahh . Ben de ikiz istiyorum
Kac yasindalar isimleri neCok da isteme cok zor hamileligi dogumdan sonrasi da zormus tabi yasayip gorcez ama tabi biz istiyoruz rabbim veriyo çilesini de cekecez
Daha dogmadilar ki sıpalar 24 haftalığız isim daha karar veremedikKac yasindalar isimleri ne
Yaaaa cok tatlı allah saglikla dunyaya gelmelerini saglasinDaha dogmadilar ki sıpalar 24 haftalığız isim daha karar veremedik
Amin canım darısı sizlere insallahYaaaa cok tatlı allah saglikla dunyaya gelmelerini saglasin
Allahin izni ile insallah peki ozel degilse sorun neydi sizde . Bi de ilk asilama da mi tuttuAmin canım darısı sizlere insallah
Evet ilk aşılamamdı bende cikolata kisti var canimAllahin izni ile insallah peki ozel degilse sorun neydi sizde . Bi de ilk asilama da mi tuttu
Gecti mi cikolata kisti hala var mi benim de amh 0.91Evet ilk aşılamamdı bende cikolata kisti var canim
Bende gonal F 900 ve çatlatma iğnesi kullandım. İlk aşılamam. Bugün 11. gün. Evdeki testte negatif çıktı. Sizin ne zaman belli olmuştu acaba.Evet ilk aşılamamdı bende cikolata kisti var canim
Rabbim aratmasin insallah11.gun de cikar mi ki 14. Gun diyorlar genelde belli oluyormus olursaBende gonal F 900 ve çatlatma iğnesi kullandım. İlk aşılamam. Bugün 11. gün. Evdeki testte negatif çıktı. Sizin ne zaman belli olmuştu acaba.
Geçecek bi kist degil maalesef sezeryanda alınacak insallah amh azmış ama yumurtan var o yuzden sıkıntı olmaz ama bian once gebe kalmaya bak amh neden düşmüş pekiGecti mi cikolata kisti hala var mi benim de amh 0.91