Göğüste kitle

Napiyon nasılsın nirra'cığım
elhamdülillaah, şükür ediyorum Halime.
ayaklarım su toplamış :) , evde otur otur halsizleştim iyice. Eşim işten geldiğinde çok yorgun olmadığı 3 gün beni yürüyüşe götürdü, kendim tek çıkmaya cesaret edemiyorum. İnsanalrda bıktılar karantinadan herhalde ki dışarısı çok kalabalık. Kemoterapi bittiği için saçlarım uzamaya başlamalı , bu yüzden permatik ile kafamı kazıdık tekrar. Bedenimdeki yaraların özellikle yüzümdekilerin gitmesini umuyorum.
geçen hafta bir abla ile konuştum, onun ablasıda 20 yıl evvel benim gibi olmuş, kendini İslamiyete vermiş, bedeni (Allahul azim) temizlenmiş, bunu duymak bana çok büyük moral oldu, inşaAllaah darısı bana. Bugün birden aklıma çocuklarım ve hayali düğünleri geldi, öyle oturdum hayal ettim , ağladım, hüzünlendim filan işte... evlatlarımı hayrlısı ile bir büyütseydim... ikisi henüz çok küçük ve bana muhtaçlar... Allah kimsenin evladını başka bir anneye muhtaç bırakmasın. Önceleri eşimle konuşurduk, hep derdim bana bişey olacaksa evlatlarımla beraber olsun diye , şimdi oturdum neler neler düşünüyorum....
Allaah Kerim, elbette bu sıkıntılarımın sonunda banada selamet verecektir...

Bak ne güzel moral olmuş sana canım sende atlatacaksan inan o günler yakın çocukların hakkında güzel şeyler düşün canım ama üzülmek sen daha torunlarını görecen önünde daha uzun yollar var sabrın sonu selamet demişler güçlü ol gelip geçecek bu günler allah'ın izninle

Tabii sende iyileş inş

S.a nirracigim,Allah hepimize selamet versin,cocuklardan aklim daginik biraz,unutmusum gelmeye kusuruma bakma.bin atmisbes ya safii ile geldim,Artik kemon da bitmis,duzenlice eski sagligina kavusacaksin insallah,saclarin da uzayacak,evlatlarinin da evlilik hayallerini de kur tabi,rabbimiz vermek istemeseydi istek vermezdi.
Hepsini kirip sarip el icine katacaksin,yuvalarini ellerinle kuracaksin insallah

Allah senden razi olsun , evlatlarinin hayrini Gör , Rabbimiz sinavlarini kolay eylesin amin.
insallah canim , Yarin akilli ilac alacagim, neden bilmiyorum Ama gerginim baya, o kadar yolu nasil gidecegim onuda bilmiyorum, bacaklarimi hareket ettirmek canimi yakiyor, kollarimi keza öyle, 50 km yol... hasta disinda baska kimseyi iceri almadiklari icin mecbur yalniz gidecegim. Dua edin bacilarim, bu günleri hayrlisi ile atlatalim.

Amin dualarina canim,insallah bu ilacinda iyi gecer,sana ismi azamduasi okudum,sandigindan kolay olsun isin.Artik yolculugun sifaya dogru insallah,tum korkulari yasadin,yuzlestin,sira kat be kat iyilige dogru bir yuruyuste

Merhaba canım. Nasılsın? Sağlığına duacıyım♥
Allah razi olsun, üzgün ve buruğum biraz , şimdi ilaç alıyorum, 7 ay çok güçlü durmaya çalıştım, sadece burada üznümü paylaştım, aileme bişey belli etmemeye çalıştım, yorulmuşum çok yorulmuşum, 7 ay kemo bitecek diye bekliyordum ama şimdi bitmeyecek bir tedaviye başladım sanırım onun üzüntüsü, alışana kadar beni yoracak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…