Göğüste kitle

Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. El ve ayaklarım hala uyuşuk. YüZüm bu defa çok kötü yara olmuştu, şükür onlarda iyileşti. Benim tüylerim zayıf ve sarıdır, Sanırım hormon dengesizliğinden olsa gerek çok alakasız elmacık kemiklerimde siyah kalın kıllar çıktı, toplu iğne gibi sert ve kalın :) . Bakalım daha neler olacak , ama şikayet etmiyorum, buna şükür

Aman onlar bende de çıkıyor.Çenemin altında.Yaşa bağlı herhalde benimkiler

Aman nira'cığım emin ol her kadında vardır onlar üzme canını bütün kadınların ortak sorunu

Yok yok , ilk görünce baya korktum, çünkü tüysüz biri sayılırım, ama şimdi alıştım :) amaaan diyorum napıyım, kafamda yoksa yanaklarda var
Nasılsın napiyorsun canım iyisindir inş hormonlardandır kafalarına göre takıldıkları için çoşturmuştur tüyleri kıl tüy bitmez kadınlarda salla aynen

Harekrtsizlikten her yerim uyuştu :) , geçen hafta eşim evdeydi beni zorla yürüyüşe götürdü, çekerek sürüyerek dolaştık. Bu hafta çalıştığı için , bende kendime güvenmediğimden dışarı çıkmadım, belki hareketsizliktendir bu defa el ve ayak uyuşmalarım bitmedi.
Burda yaşayan bir tanıdık bayandada çıktı, onun metastazları olmadığı için göğsünü geçen hafta aldılar. Kendisi eskiden eczacıydı, kemoterapi yaptırmak istemiyormuş, biraz aklım karıştı ama sona geldim :) , bu arkadaştan bir kaç gün önce de eşimin arkadaşında çıktığını öğrendik, lütfen kendinize ailenize dikkat edin, öyle çoğaldıki vakalar, diyoruz herhalde bir kimyasal silaha maruz kaldık. Şuan evimin etrafında 3 bina var ve üçündede birer tane ben gibi hasta var . Allah sonumuzu hayır etsin amin

Doğal bişey bırakmadılar ki herşey ilaçlı kimyasal hastalıkları tetikliyor haliyle birileri çok para kazanalım diye insanların sağlıklarıyla oynuyor birileride göz yumuyor adaletsiz dünya malesef onlarada çok çok geçmiş olsun şu mübarek ramazan ayınada girmek üzereyiz şifa dağıtsın herkese bir an önce yarabbim kendine çok dikkat et iyi bak canım dualarımız seninle ve tüm şifa arayanlara

Allah yardımcın olsun ,âmin

Geç gördüm nirra'cığım ama zaten yatarken hep dua ediyorum sana herkese umarım iyi geçmiştir günün

ben Rabbime nasıl şükür edeyim , sizlere dualarınıza çoook teşekkür ediyorum, inşaAllah benimde aklımda sizlere teşekkür için bişeyler var, gerçekleştirdiğimde sizlerle paylaşacağım, şimdi olağan durumdan dolayı yapamıyorum .
Bugün ultrasona girdim, başhekim doktor hanım iyice baktı, koltuk altındaki lenfbezlerinden 2 tanesi büyüme yapmış, geçen defadan 3 mm daha büyükler, ama olsun belki başka makine diye veya açıyı farklı tuttu diyede olabilir. Sonra bugün sol köprücük kemiğinin altındada varmış onuda öğrendim :), zaten posta posta öğreniyorum :)) ama Allah’a şükür gitmiş o . Göğüsü iyice ultrasonla taradı fakat bişey bulamadı, sonra mamografi çekti , ultrasonda görülmeyecek kadar küçülmüşler, boyutlarını bilmiyorum ama 2 tane görülüyor, ama bugünki kemo etki yaptığında inşaAllâh onlarda gider.
Akıllı ilacı sordum birgün artık yapmaya gerek kalmadı dermisiniz dedim, hayır dedi tekrar gelme ihtimali var , en azından vücut direncini stabil tutmamız gerekiyor o güne kadar dedi. Olsun ben biliyorum, çünkü Rabbime güveniyorum, O benim sınavımı geçirecek , beni darda zorda koymayacaktır. Elhamdulillaah elhamdulillaah elhamdulillaah
Bana dua eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor , hepinizi hürmetle öpüyorum

Ayy Nirra çok sevindim, seni böyle pozitif görmek beni çok mutlu etti Önümiz Ramazan Allah sana daha fazla güç, daha fazla dua göndersin inşallah Dualarımızdasın eminim daha çook güzel haberler vereceksin bize

Ay canım ne güzel gelişmeler artık yavaş yavaş etkisini gerçekten görüyorsun şükürler olsun rabbime bak bu daha başlangıç daha ne iyi haberler alacaz senin enerjinide çok iyi hissettim yazından bana geçti direk senin böyle yüksek moralin olması beni çok mutlu ediyor yarabbim en kısa sürede bitti artık atlattım demeni dört gözle bekliyoruz nirracı'ğım dualarımız seninle❤❤

Allaah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…