Amin dualarina canim,insallah bu ilacinda iyi gecer,sana ismi azamduasi okudum,sandigindan kolay olsun isin.Artik yolculugun sifaya dogru insallah,tum korkulari yasadin,yuzlestin,sira kat be kat iyilige dogru bir yuruyuste
♥♥♥Amin dualarina canim,insallah bu ilacinda iyi gecer,sana ismi azamduasi okudum,sandigindan kolay olsun isin.Artik yolculugun sifaya dogru insallah,tum korkulari yasadin,yuzlestin,sira kat be kat iyilige dogru bir yuruyuste
Allah tazecik yegeninin de katbekat sifasini versin,su mubarek iftar vakti ac dua edenler hurmetine Allahim sen sifana yardimina muhtaclari biliyorsun,hepsine sifalar kolayliklar yagdir yarabbiHastaneden çıktım arabaya bindim, baktımki annem aramış, mesajı görünce kendimi tutamadım daha fazla, arabanın içinde bağıra çağıra ağladım bir süre. Sonra kendimi toparladım yola çıktım, bugün yiğemde annesiyle (aynı şehirde tedavi görüyoruz) kan tahlilleri yaptırmak için gitmişti , otoyolda tevafuk bu ya karşılaştık, arabayla önüme geçti yengem yiğenim iki büklüm kıvrılmıştı ön koltuğa, onu öyle görünce birde ozaman bir ağlama krizi geldi,
Rabbime sığınıyorum elimden yapacak hiçbir şey gelmiyor, dualarınız için çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun, ayağınıza taş değmesin ♥♥♥
CanımAllah razi olsun, üzgün ve buruğum biraz , şimdi ilaç alıyorum, 7 ay çok güçlü durmaya çalıştım, sadece burada üznümü paylaştım, aileme bişey belli etmemeye çalıştım, yorulmuşum çok yorulmuşum, 7 ay kemo bitecek diye bekliyordum ama şimdi bitmeyecek bir tedaviye başladım sanırım onun üzüntüsü, alışana kadar beni yoracak gibi :)
Yok temizlenmedi , dizime doktor kırılacak metal takalım demişti, 3 ay evvel ameliyat için başka hastaneye görüşmeye gittiğimde oranın temiz olduğunu söylemişlerdi, onun rutin kontrolü vardı. En azından orası sağlam :))Yani temizlendi mi şimdi
Hayırlısı bakalım temizlenir inş:)Dualarımız seninleYok temizlenmedi , dizime doktor kırılacak metal takalım demişti, 3 ay evvel ameliyat için başka hastaneye görüşmeye gittiğimde oranın temiz olduğunu söylemişlerdi, onun rutin kontrolü vardı. En azından orası sağlam :))
Allah'ım şifanızı hemen verir inşHastaneden çıktım arabaya bindim, baktımki annem aramış, mesajı görünce kendimi tutamadım daha fazla, arabanın içinde bağıra çağıra ağladım bir süre. Sonra kendimi toparladım yola çıktım, bugün yiğemde annesiyle (aynı şehirde tedavi görüyoruz) kan tahlilleri yaptırmak için gitmişti , otoyolda tevafuk bu ya karşılaştık, arabayla önüme geçti yengem yiğenim iki büklüm kıvrılmıştı ön koltuğa, onu öyle görünce birde ozaman bir ağlama krizi geldi,
Rabbime sığınıyorum elimden yapacak hiçbir şey gelmiyor, dualarınız için çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun, ayağınıza taş değmesin ♥♥♥
Nirracım hatim duamıza katıldın,çoluk cocuk sıfana dua ettik,rabbım ferahlandırsın ınsallah canım
Mubarek Kadir gecesi hurmetine,edilen dualar hurmetine acin azalsin sifaya kavus tamamen,inan biz kardesleriniz, sen rahat degilsen biz de degiliz, sen iyilesince biz de ruhen iyilesecegiz.Aglama guclu dur,arada tabi agla ama sonra ayaga kalk,az kaldi iyileseceksin.♥♥♥ Allah razi olsun
Çok teşekkürler, desteğinizi öyle derinden hissediyorumki, Allah razı olsun. Kemoterapi bittiği için vücut şaşırmış ve yüzümde kıllar çıktı demiştimya, bugün de alnımı gördüm, çok fena siyah siyah kıllar çıkmış, daha önce kimsede görmedim böylesini, alnım resmen sakal gibi tüylenmişMubarek Kadir gecesi hurmetine,edilen dualar hurmetine acin azalsin sifaya kavus tamamen,inan biz kardesleriniz, sen rahat degilsen biz de degiliz, sen iyilesince biz de ruhen iyilesecegiz.Aglama guclu dur,arada tabi agla ama sonra ayaga kalk,az kaldi iyileseceksin.
bak biz kardeslerin,sevgili yavrularin bunu dortgozle bekliyoruz
Nirra en azindan kemoterapiden kurtuldun çok şükür. Bundan sonrası icin doktorlar bi sey dediler mı ne yapılacakmışÇok teşekkürler, desteğinizi öyle derinden hissediyorumki, Allah razı olsun. Kemoterapi bittiği için vücut şaşırmış ve yüzümde kıllar çıktı demiştimya, bugün de alnımı gördüm, çok fena siyah siyah kıllar çıkmış, daha önce kimsede görmedim böylesini, alnım resmen sakal gibi tüylenmiş. 2 hafta sonraya kadın doktorundan randevu aldım hormonları ölçtüreceğim.