Göğüste kitle

Hayırlı ramazanlar nirracı'ğım napıyon nasılsın canım
Hayrli Ramazanlar . Pek iyi değilim şu sıralar, malum yan etkiler tavan yaptı yine. Psikolojim zaten gel git yapıyor. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gücüm yetmiyor. Yatsam yatamıyorum , kalksam hiç olmuyor... bu günlere çok şükür, beterin beteri vardır. Durup durup salya sümük ağlıyorum . Beden yorgunluğundan ziyade gönül yorgunluğum çok fazla. Geçecek inşallah bu günler inşaallah

Oyy niram aslansın sen.Hadi biz duaya devam ediyoruz.Halaylar çekip oynıcaz burda inş

Geçecek tabii ki sabırlı ve dirençli olmaya çalış canım şu ramazan ayında bol bol şifa dağıtsın rabbim

Nirra nasılsın konuşamadık bayadir
Allaaha çok şükür daha iyiyim, İki gündür yürüyebiliyorum . Dün adım atarken kalça kemiklerim ayrılıyordu sanki, bugün daha kolay oldu ama acısı sonradan çıkıyor :) . Aşırı derecede çabuk yoruluyorum. Evde yemeği Kızım ve eşim yapıyor, ben yerken yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum :). Herzamanki gibi dualarınıza muhtacım.
neden bilmiyorum ama koltuk altımdan göğsüme doğru sızı oluyor. İnşallah tümörler küçüldüğü içindir.

Rabbim sizi eşinize, çocuklarınıza ve sevdiklerinize bağışlasın, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

Insallah nirracim,bir kucuk kesik bile iyilesirken daha cok sizlar,seninkiler de yokoluyor insallah.
Iftara yakin sana da duaettim,sen bizim dua sebebimizsin etmezmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…