- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
İnşaAllâh ,Nirra cok sevindim ohh bee. Atlattim diycegin gunler yakındır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllâh ,Nirra cok sevindim ohh bee. Atlattim diycegin gunler yakındır inşallah
Aynen canım herşeyi herkes bilemez allah'ın hikmetinden sual olunmazİnşaAllâh canım ya. Benimkinin biteceği yok dedi doktor ama o ne biliyormuş :)))
Amin canım yavaş yavaş hepsi bitecek geçecek nirra yeter ki umudunu sevincini hic kaybetme❤İnşaAllâh ,
Hayrli Ramazanlar . Pek iyi değilim şu sıralar, malum yan etkiler tavan yaptı yine. Psikolojim zaten gel git yapıyor. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gücüm yetmiyor. Yatsam yatamıyorum , kalksam hiç olmuyor... bu günlere çok şükür, beterin beteri vardır. Durup durup salya sümük ağlıyorum . Beden yorgunluğundan ziyade gönül yorgunluğum çok fazla. Geçecek inşallah bu günler inşaallahHayırlı ramazanlar nirracı'ğım napıyon nasılsın canım
Allâh razı olsun Amin ecmainAllah güç versin, bedeninize şifa versin. Güzel gunleriniz olsun inşallah.
Oyy niram aslansın sen.Hadi biz duaya devam ediyoruz.Halaylar çekip oynıcaz burda inşben Rabbime nasıl şükür edeyim , sizlere dualarınıza çoook teşekkür ediyorum, inşaAllah benimde aklımda sizlere teşekkür için bişeyler var, gerçekleştirdiğimde sizlerle paylaşacağım, şimdi olağan durumdan dolayı yapamıyorum ♥.
Bugün ultrasona girdim, başhekim doktor hanım iyice baktı, koltuk altındaki lenfbezlerinden 2 tanesi büyüme yapmış, geçen defadan 3 mm daha büyükler, ama olsun belki başka makine diye veya açıyı farklı tuttu diyede olabilir. Sonra bugün sol köprücük kemiğinin altındada varmış onuda öğrendim :), zaten posta posta öğreniyorum :)) ama Allah’a şükür gitmiş o . Göğüsü iyice ultrasonla taradı fakat bişey bulamadı, sonra mamografi çekti , ultrasonda görülmeyecek kadar küçülmüşler, boyutlarını bilmiyorum ama 2 tane görülüyor, ama bugünki kemo etki yaptığında inşaAllâh onlarda gider.
Akıllı ilacı sordum birgün artık yapmaya gerek kalmadı dermisiniz dedim, hayır dedi tekrar gelme ihtimali var , en azından vücut direncini stabil tutmamız gerekiyor o güne kadar dedi. Olsun ben biliyorum, çünkü Rabbime güveniyorum, O benim sınavımı geçirecek , beni darda zorda koymayacaktır. Elhamdulillaah elhamdulillaah elhamdulillaah
♥♥♥ Bana dua eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor , hepinizi hürmetle öpüyorum ♥♥♥
Geçecek tabii ki sabırlı ve dirençli olmaya çalış canım şu ramazan ayında bol bol şifa dağıtsın rabbimHayrli Ramazanlar ♥. Pek iyi değilim şu sıralar, malum yan etkiler tavan yaptı yine. Psikolojim zaten gel git yapıyor. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gücüm yetmiyor. Yatsam yatamıyorum , kalksam hiç olmuyor... bu günlere çok şükür, beterin beteri vardır. Durup durup salya sümük ağlıyorum . Beden yorgunluğundan ziyade gönül yorgunluğum çok fazla. Geçecek inşallah bu günler inşaallah
Geçecek tabii ki sabırlı ve dirençli olmaya çalış canım şu ramazan ayında bol bol şifa dağıtsın rabbim
InsaAlaaah tez zamanda ya Rabbel aleminGeçecek tabii ki sabırlı ve dirençli olmaya çalış canım şu ramazan ayında bol bol şifa dağıtsın rabbim
Allaaha çok şükür daha iyiyim, İki gündür yürüyebiliyorum . Dün adım atarken kalça kemiklerim ayrılıyordu sanki, bugün daha kolay oldu ama acısı sonradan çıkıyor :) . Aşırı derecede çabuk yoruluyorum. Evde yemeği Kızım ve eşim yapıyor, ben yerken yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum :). Herzamanki gibi dualarınıza muhtacım.Nirra nasılsın konuşamadık bayadir
Rabbim sizi eşinize, çocuklarınıza ve sevdiklerinize bağışlasın, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallahAllaaha çok şükür daha iyiyim, İki gündür yürüyebiliyorum . Dün adım atarken kalça kemiklerim ayrılıyordu sanki, bugün daha kolay oldu ama acısı sonradan çıkıyor :) . Aşırı derecede çabuk yoruluyorum. Evde yemeği Kızım ve eşim yapıyor, ben yerken yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum :). Herzamanki gibi dualarınıza muhtacım.
neden bilmiyorum ama koltuk altımdan göğsüme doğru sızı oluyor. İnşallah tümörler küçüldüğü içindir.
Insallah nirracim,bir kucuk kesik bile iyilesirken daha cok sizlar,seninkiler de yokoluyor insallah.Allaaha çok şükür daha iyiyim, İki gündür yürüyebiliyorum . Dün adım atarken kalça kemiklerim ayrılıyordu sanki, bugün daha kolay oldu ama acısı sonradan çıkıyor :) . Aşırı derecede çabuk yoruluyorum. Evde yemeği Kızım ve eşim yapıyor, ben yerken yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum :). Herzamanki gibi dualarınıza muhtacım.
neden bilmiyorum ama koltuk altımdan göğsüme doğru sızı oluyor. İnşallah tümörler küçüldüğü içindir.
Amin Allâh razı olsunRabbim sizi eşinize, çocuklarınıza ve sevdiklerinize bağışlasın, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
Allah razı olsun, Sizlerde benim dualarımdasınızInsallah nirracim,bir kucuk kesik bile iyilesirken daha cok sizlar,seninkiler de yokoluyor insallah.
Iftara yakin sana da duaettim,sen bizim dua sebebimizsin etmezmiyiz
Allâh razı olsun, öyle muhtacımki o dualara...mubarek gün hürmetine Rabbim acini hafifletsin şifa versin sana insallah dualarimdasin her daim