- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.472
Gecer onlarda emin ol.Buyuk oglum dogdugunda omuzlari nasil killiydi:))Çok teşekkürler, desteğinizi öyle derinden hissediyorumki, Allah razı olsun. Kemoterapi bittiği için vücut şaşırmış ve yüzümde kıllar çıktı demiştimya, bugün de alnımı gördüm, çok fena siyah siyah kıllar çıkmış, daha önce kimsede görmedim böylesini, alnım resmen sakal gibi tüylenmiş. 2 hafta sonraya kadın doktorundan randevu aldım hormonları ölçtüreceğim.
Ayyy bacım inşallah, yani elbette önce sağlığım ama işte... sırtımda dolmuşGecer onlarda emin ol.Buyuk oglum dogdugunda omuzlari nasil killiydi:))
Sen de yeniden doguyorsun,birsey kalmaz merak etme:)
Onlar birden yerini bulamadı:)Ayyy bacım inşallah, yani elbette önce sağlığım ama işte... sırtımda dolmuşnormalde tüysüz biri olarak çok berbat hissettim kendimi, biraz alışmam lazım sanırım
Hep beraber insaallahHayırlı bayramlar Nirra daha nice bayramlara
Sagol gülüm , hep birlikte insaallahBayramin mubarek olsun nirra,yavrularinla upuzun saglikli omrun olsun insallah
Seninde bayramin kutlu olsunİyi bayramlar canımüzme kendini ilk önce sağlığın kıllar hormonlardandır zamanla dökülüp giderler bence öpüyorum kendine iyi bak nirra'cığım
Saol canım nasılsın iyisindir inş ağda bantları kullansan zararı olur mu acaba riski yoksa daha rahat olur hemSagol gülüm , hep birlikte insaallah ♥♥
Seninde bayramin kutlu olsun ♥♥
gittikce cogaliyorlar :)). Benim kücük kizimin önüne yatiyorum, aliyor eline cimbizi 3 gündür temizliyor.
olmaz denilen ne varsa oluyor tek tek... ne yapalim buna sükür
Elhamdulillah kemo aldigim gibi degilim, cok daha Rahatim, birde Nabiz düsürmek icin ilac kullaniyorum, ilaci unuttugum zamanlar cok Cabuk yoruluyorum. Egilmek yerden bisey almak, Veya ayakkabi baglamak henüz zor, hele yere oturduysam kalkmak ein zoru, önce oturdugum Yerde dönüp duruyorum, sonra kalkana kadar mahvoluyorum:)).Halsizligin gecti mi nirra? Daha iyi misin
Agdayi yapacak kimse de yok. Büyük kizim tiksinir öyle seylerden, esimde hic Beceremez . Ama aklimda, bir sekilde hazir agda bantlarindan esime yaptirtmaliyim.Saol canım nasılsın iyisindir inş ağda bantları kullansan zararı olur mu acaba riski yoksa daha rahat olur hem
Günaydın canım kendini iyi hissediğinde yaptır pratik kolay oluyor zatenAgdayi yapacak kimse de yok. Büyük kizim tiksinir öyle seylerden, esimde hic Beceremez . Ama aklimda, bir sekilde hazir agda bantlarindan esime yaptirtmaliyim.
Bugün hic iyi degilim, yine dagildim. Bu sabah elime Sol gögsümde daha önce kaybolan kitle tekrar geldi, hemde büyük bir fındık kadar var. Sabah çocuklarımızla bir göle gezmeye gittik, burda yasak yok, moralleri bozulmasın diye sesimi çıkarmadım ama hep onları izledim, gizli gizli ağladım... hala kendime gelemedim. Bir sonraki randevum perşembe günü. Bugün burda dini tatildi, sabah ilk işim doktoru aramak olacak ama o ne yapacakki...nirra aaaaaaaa napıyosun bacım?