ben Rabbime nasıl şükür edeyim , sizlere dualarınıza çoook teşekkür ediyorum, inşaAllah benimde aklımda sizlere teşekkür için bişeyler var, gerçekleştirdiğimde sizlerle paylaşacağım, şimdi olağan durumdan dolayı yapamıyorum ♥.
Bugün ultrasona girdim, başhekim doktor hanım iyice baktı, koltuk altındaki lenfbezlerinden 2 tanesi büyüme yapmış, geçen defadan 3 mm daha büyükler, ama olsun belki başka makine diye veya açıyı farklı tuttu diyede olabilir. Sonra bugün sol köprücük kemiğinin altındada varmış onuda öğrendim :), zaten posta posta öğreniyorum :)) ama Allah’a şükür gitmiş o . Göğüsü iyice ultrasonla taradı fakat bişey bulamadı, sonra mamografi çekti , ultrasonda görülmeyecek kadar küçülmüşler, boyutlarını bilmiyorum ama 2 tane görülüyor, ama bugünki kemo etki yaptığında inşaAllâh onlarda gider.
Akıllı ilacı sordum birgün artık yapmaya gerek kalmadı dermisiniz dedim, hayır dedi tekrar gelme ihtimali var , en azından vücut direncini stabil tutmamız gerekiyor o güne kadar dedi. Olsun ben biliyorum, çünkü Rabbime güveniyorum, O benim sınavımı geçirecek , beni darda zorda koymayacaktır. Elhamdulillaah elhamdulillaah elhamdulillaah
♥♥♥ Bana dua eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor , hepinizi hürmetle öpüyorum ♥♥♥