Göğüste kitle

Ziyaretine geldim nirra,atlatacaksin insallah.Bak dun gece saat 3 te yapilan toplu duada sana da dua ettim tüm gonlumle,ve bugunku iftarimda da.
Zor gunlerden geciyorsun,ulkece ve dunyaca biz de geciyoruz,hepsi geride kalacak insallah.
Bir gun gormemise doneceksin,donecegiz inancimiz tam

Mülk Allah'ındır Nirra. Dua yalnızca onadır. Kuran'ın her harfi şifadır. İlla suya okunması gerekmez ya da başka birinin okuması gerekmez. Sen dilin döndüğünce oku. Bizler senin için adınla dua ediyoruz. O kadında adınla dua etsin senin için. Allah'ın şifa vermek için suya ihtiyacı yok. Kendini riske atıp gitme.

Allah razı olsun, inşallahhh inşallah.
gönlüm öyle yorulduki gücüm takatim
tamam canım çok teşekkürler. Dün sabah bizim burada yaşayan bir Türk amcamız vefat etti, hastaydı koronalı hastanın yanına yatırmışlar hastanede, evet ecel ama yani yinede riskli grupta olunca İnsan dahada korkuyor

nirra başınız sağolsun.Doktorların dediğine fazla kafayı takma.Bak psikiatrist sana seni karaciğer öldürecek demişdi ama karaciğerin temizlendi.Kalanıda temizlenir inş:)

nirra başınız sağolsun.Doktorların dediğine fazla kafayı takma.Bak psikiatrist sana seni karaciğer öldürecek demişdi ama karaciğerin temizlendi.Kalanıda temizlenir inş:)
Valla çok haklısın elifcim. Ama korku belası iste...
Bu kemoterapi öyle zorki, eğer sizlerinde desteği olmasa direk depresyon, inanın kolay baş edilecek bişey değil. Allah sizlerden razı olsun, bana öyle güzel destek oluyorsunuzki Siz devam dedikçe güç buluyorum. 7 ay olmuş bile... inşaallah millet olarak ümmet olarak çok daha güzel günler görürüz

Allah razı olsun ♥♥♥ Ne muradın varsa versin, rabbim iki cihandada seni ve aileni güldürsün

Allah razı olsun ne güzel dua ettin. Hepimizi güldürsün inşallah.
Okunuşu: "Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni."
Anlamı: “Hastalandığım zaman bana şifâ veren O’dur.” (Şuarâ, 80)
Aklına geldikçe oku bu ayeti.

Canim bak sabah namazindan sonra uyumadim,kalktim sana bin ya safi okudum,simdi de burada bir uyemizin bebegi Eylul,kalp ameliyati olacakmis,ona da 1000 tane okuyorum simdi,ona da sifa olsun insallah.

Nirra yeğeninin durumu da iyidir inşallah?
Onun kemosu 1 seansı 5 gün sürüyor, geçen salı aldı yatıyor. Salı günü pet çekilecek inşallah hayrlı sonuç alırlar. Evle hastane arası 150 km sanırım, hastane onlara bir apartamanda oda verdi, annesiyle birlikte gittiğinde orda kalıyorlar, haftasonları veya seans araları eve gidiyorlar. babaya hastaneye girmek koronadan dolayı tedbir amaçlı yasak . Geçen konuşuyoruz bana hayalini anlatıyor, eve gidecem hala, telefondan ilahi açacağım, salıncağa oturup bahçede duracağım. :) hayallerimiz bile şu zamanda küçük ama çok kıymetli. Bana soruyor sende şuran ağrıyormu, buran acıyormu, yok oğlum ilk başta oldu sonra hepsi geçti, evimin işini bile yapıyorum artık, çocuklarıma bakıyorum diye kandırıyorum, geçen oğluma diyormuşki saçları döküldüğü için , kısa saçı çok beğendim, artık hep böyle kullanacam , anlıycan biz onu kandırıyoruz o bizi...
Allah kerim , bugünlerde geçer inşallah.. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin, sınavlarımızı kolay eylesin Amin.

amin amin canim,o yavruya da sana da rabbimiz bol bol sifalar ihsan etsin,salincakta hala yegen sallanin insallah

Kıyamam çocuklar çok daha güçlüler. Onun hayallerinin cok daha fazlasi olcak ınşallah Rabbim ona da Sana da hayirli yazilar uzun saglikli ömürler yazsın.

Ah canım çocukların hayalleri umutları daha yüksek oluyor inanıyorum iyileşmeside daha hızlı olacaktır ikimizde bitti kurtulduk diye yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…