Göğüste kitle

Allah sizlerden razı olsun.
kötüydüm baya, şimdi biraz rahatladım şükür, en azından tutunmadan kalkabiliyorum :) . Kemik ağrılarım çok , üşüyorum ve elim yüzüm boynum sırtım yara olmuş.
bilmiyorum anlattımmı... doktor moralimi yine iyice bozdu , 2 gün kendime gelemedim:)
Bu yeni doktoru 2. Ye gördüm ve maalesef pek memnun kalmadım, raporlarımdan haberi yok, abuk sabuk konuştu, Ömür boyu akıllı ilaç verecekler her 21 günde ve içerisine kemikler için bişey katacaklarmış, bende onu nekadar süre katacaksınız diye sordum, bana dediği size fayda etmeyene kadar ! :) ! Üzüldüm hemde çok, hiç moral verelim gibi bir düşünceleri yok, direk beni ölüme alıştırıyorlar resemen. İki gün sonra dedimki kendi kendime: O ne biliyormuş! Senin Rabbin var !
O ol der ve olur ! Kun fe ye kun!

Hah iste hep son soyledigin cumlelerin gibi dusun nirra.
Babannecigim,yatan olmez,yeten ölür derdi.
O sana diyen doktorun ne garantisi varmis yarin olmeyecegine.
Bak neler oldu degil mi,kimin aklina gelirdi.
Rabbimiz ona acilan elleri bos cevirmez,biz de senin duaciniz.
Sana biz cok inanıyoruz,boşa degil burada seni beklememiz.
Bunlari paylastigimiz gibi iyilesmeni de kutlayacagiz burada.
O doktorlar herseyi bilse,bugun aciz ve saskin kalmazlardi korona karsisinda.Bosver sen,sakin uzulme,onlara karsilik BIZ variz yaninda,RABBIMIZ var,otesi var mi

Sana istanbuldaki doktor çok iyi şeyler söylemişti. Ordaki doktorlar ne kadar acımasızmış. Neyse sen iyileş de varsin omur boyu ilac al onemli değil

Yataktan çıkamadım daha :)
Yine kilo verdim, iki büklüm oldum, kamburum ve kemiklerim çıktı , yürümeye takatim dermanım yok, lavaboya gitmek bile eziyet, yatsan olmuyor , kalksan olmuyor, gönlüm çok yoruldu... çok üşüyorum, suyun tadı dahi metal gibi, zoraki yutuyorum. Ellerim yüzüm boynum sırtım yara olmuş, herhalde uykuda kaşıdım, ellerim morarmış kaşımaktan... bugün ruh halim yine depresifdi, durup durup ağladım, eşime sitem ettim baya , Allah ondan razı olsun sesini çıkarmadan dinliyor, sürekli haklısın hayatım diyor.
bitsin artık lütfen Allahım bitsin yalnızlığın dibini yaşıyorum.
aylar sonra yemek yapayım dedim, Allah olmayanlarda versin, sabah kuru fasulye yaptım kendimi yatağa zor attım, akşamda pilavı zorla yapabildim, sanki taş taşımışım gibi yoruldum .
Rabbimin izni ile, atlatsaydım şu zor günleri...
amin...

Inşallah atlaticaksin. Zor günler biticek. 1 tane kemoterapi kaldı zaten yanlış hatırlamıyosam

Sevgili bacılarım sizden fikir almam gerekiyor. 10 yıldır
Tanıdığım ve sevdiğim bir Suriyeli bayan var (annesi alman). Bu arkadaşım şimdi Damaskusta, çocukları kayınvalidesi vs burdalar. Pazar günü telefonla konuştuk. dün kv sini arayıp benim için şifa niyetine suya kuranı Kerim okumasını istemiş. Bugünde arayıp yarın git al suyu üç gün sana okuyacak annem dedi, eğer istersen sana haftada bir yapacak dedi, yasini şerif, Bakara gibi sureleri okuyormuş. Allah onlardan razı olsun. Şimdi şu koronalı günlerde ben ne yapayım? Yarın mecburen doktora gitmeliyim zaten o yüzden uğrayıp alabilirim, fakat nekadar doğru olur, bir tarafta manevi bir değer var, ki belkide bana şifa olacak , diğer tarafta korona korkusu
Bir defalık alayım dahada istemeyeyimmi ? Yada bilmiyorum ne yapayım ?
bana yol gösterin

Nirracim sen arkadaşının kvsinin hijyene ne kadar dikkat ettigini bilemezsin. Senin ekstra dikkat etmen gerekiyor enfeksiyon kapmamak için. Bide çocuklar çok bulaştırıcı oluyorlarmış. Evde çocuklar da var anladigim kadarıyla. Belki de ben abartıyorum bilmiyorum ama böyle düşünüyorum.

Aynen senin gibi düşünüyorum bir taraftan, diğer taraftan ya şifam ondaysa diyorum öyle arafta kaldım

Doktorun çok garantisi varda sanki konuşmuş öylesine 1 dakika sonrası meçhul hiç üzülme rabbine sığın bol bol dua et geçecek bu günlerde

İlaçlardan oluyor yan etkiler canım sen çok güçlüsün sabret biraz ne olur güzel günlerin çok yakın allah'ın izninle yaşanacak çok nice günlerin yılların var önünde

Canım şuan salgın yüzünden gitmemen daha uygun olur dışarı çıkamıyorum alamayacam dersin duasını ederse memnun olacağını söyle önemli olan niyet olduktan sonra su şart değil uzaktan dua bile yeter rabbim her zaman her yerde sesimizi duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…