Göğüste kitle

Rabbim seni ve sevdiklerini sevdiklerinden eylesin aamiinn ♥
Amin kuzum hepimizi de inşallah
Amin amin amin.
Kavuşacaksınız şifalara,alacaksın can kuzun yeğenini yanına,biz çok güçlüyüz halası diyeceksin,bir gün gelecek kendi kuzuların ve yegeninin düğün hazırlıklarında bulacaksınız kendinizi.
O güne hazır ol nirra,güçlü ol,kimler kimler atlatmış okuyorsun bak...
Ben yine okuyacagım sizlere inşallah görüşürüz canım

Allâh razı olsun, mevlam evladına kur-an ahlakı versin amin

Giden kaş kirpik olsun tedavin bitince hepsi yerine gelir canım dualarımız seninle canım❤❤❤

Günaydın nirra nasılsın bugün napıyorsun canım
Merhaba canim benim, Allâh sizlerinde hatirini soranlari cok eylesin Amiin.
iyiyim Elhamdulillâh, Sali günü aldim 5. yi,Dünde ignemi oldum, bugün yan etkiler yavas yavas geliyor Ama Ben simdilikdireniyorum :) birde uyuyabilsem daha iyi olacak, yorgunum gözlerim kapaniyor Ama uyku yok, olsun buda gecer , rabbim beterinden korusun Amiin. Allah ailemden annemden ve görümcemden ve ailesinden razı olsun, onca yolu tepti geldi bana çocuklarıma bakıyor, önceleri yalnızlığı severdim ama şimdi odanın kapısı bile kapansın istemiyorum tek kalacağım diye.
3 hafta sonra genetik testin sonuçları çıkacak, inşaAllâh çocuklarımda çıkmaz , kendimi gectim en büyük düsüncem o oldu. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin amiin

Allah şifanı versin inşallah,çok güzel gunlerin olsun ailenle,evlatlarinla.

Amin canım ailenin desteği takdire şayan ve seni ne kadar sevdiklerini gösteriyor inş çıkmaz canım ama şimdi bunları düşünme herşey çok güzel olacak allah'ın izninle

nirra ablacım çok geçmiş olsun yeğenine çok üzüldüm allahım bian önce ya şafi ismi hürmetine şifa versin hem sana hem yeğenine hemde tüm hasta olan kullarına genetik testtede hayırlı güzel sonuçlar almanızı nasip etsin herzaman giremiyorum ama bilki namaz sonrası dualarımdasın şimdi biricik yeğeninide ekleyeceğim güzel ablam sen kalbini gönlünü ferah tut herşey rabbim den geliyor her sınav bizim için allahım daha büyük dert keder vermesin

Bide kadınlar kulübü yönetimden rica ediyorum sayfa reklamlarını biraz azaltsınlar konuya girmek için sürekli reklam kapatmaya uğraşıyorum ki yorum bitmeden yine geliyor post sayfalarının yarısı reklam belirtmek istedim saygılar

Allâh razı olsun, o dualara çokk çokk ihtiyacım var.
sürekli burayada bana dua edin diye yazıyorum ama utanıyorum artık . Dediğin gibi sınavımız ağır , Rabbim hakkıyla üstesinden gelmeyi nasip etsin Aamiin. O çocuk olduğu için ve durumundan dolayı kemoyu 5 gün günlük takıyorlar, hastane evlerine 150 km , yengem yanında kalıyor abim git gel yapıyor. bünyesinin durumuna göre 10 gün eve çıkıp birdahaki kemo tekrar yatacakmış.
Ben halsiz yatıyorum öyle, yüzüm çok değişti, aynada çok başka bir insan görüyorum... Rabbime sığınıyorum sadece...

Geçeçedek ablacım bugünleride atlatacaksın yine eski haline döneceksin bu sadece geçici bir durum inşallah moral bozmak yok allahın izni dualarımız ile kurtulacaksın rabbim şifa versin büyük adamlar dayanamıyor çocuk nasıl dayansın Allah abine yengenede bol bol sabır versin kolaylık versin inşallah ablacım bu arada buraya yazmakla içini dökmekle çok iyi yapıyorsun biz seni hep dinleriz ablam sen sıkma canını

Üzülme canım yine eski nirra olacaksın.
Bir akrabamız ilaçlarla aşırı kilo almış yüzü dolunay gibi olmuştu.
Hep öyle kalacak sanmıştık.
Tedavisi bitti,eski haline döndü aynen.
Sen de iyileşte gerisi kolay inşallah.
Yarında yolda olacağım,kızımın doktor randevusu var,giderken biraz ona biraz size ya şafi okuyacağım.
3 bin okurum inşalah.
Yine geleceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…