- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Allah razi olsun, Bende Herzaman Allahim bana dua edenlerin gönüllerine göre ver, hayrli istek ve dualarini kabul et diye dua ediyorum. Rabbim kimseye yasatmasin gercekten.Gidenler kaş ve kirpik olsun,geri gelir onlar hiç mühim değil. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız,bir an önce de atlatırsınız ❤♥Dualarım hep sizinle zaten,hayırlı haberler bekliyorum inşallah
Amin,Allah şifa versin hepimize.Allah razi olsun, Bende Herzaman Allahim bana dua edenlerin gönüllerine göre ver, hayrli istek ve dualarini kabul et diye dua ediyorum. Rabbim kimseye yasatmasin gercekten.
Allah razi olsunAllah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Sevdiklerinle nice mutlu uzun senelerin olsun. Dualarım senin ve senin durumundaki gibi arkadaslarım var onlarlaYalnız değilsin tek senin başında değil böyle şeyler yarın bizim nolacağımız belli mi?
Yüce Rabbim hep yüzünü güldürsün
Çok üzüldüm nirra. Ailecek büyük bi imtihandan geciyosunuz. Rabbim yeğeninize ve onun gibi şifa bekleyen hastanelerde yatan tüm çocuklara büyüklere şifalar versin. Lenfoma mı yegeninizAh bacilarim.
12 yasindaki yigenimi bogazinda cikan sislik nedeniyle Abim doktora götürmüstü bugün, maalesef onunda kemoterapi almasi gerekiyormus
Annem kahroldu, esyalarini topluyor suanda, yengem gelip götürecek Annemi, Ben bu hafta iyiyim insallah, onlarinda Ev satilacak, cocuk hastaneye yatti, biranda tepe taklak olduk. Lütfen yigenim icinde dua edin
Çok geçmiş olsun canım inş acil şifalar verir yüce rabbim dualarımız sizinleAh bacilarim.
12 yasindaki yigenimi bogazinda cikan sislik nedeniyle Abim doktora götürmüstü bugün, maalesef onunda kemoterapi almasi gerekiyormus
Annem kahroldu, esyalarini topluyor suanda, yengem gelip götürecek Annemi, Ben bu hafta iyiyim insallah, onlarinda Ev satilacak, cocuk hastaneye yatti, biranda tepe taklak olduk. Lütfen yigenim icinde dua edin
Evet lenfomaÇok üzüldüm nirra. Ailecek büyük bi imtihandan geciyosunuz. Rabbim yeğeninize ve onun gibi şifa bekleyen hastanelerde yatan tüm çocuklara büyüklere şifalar versin. Lenfoma mı yegeniniz
Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım inş acil şifalar verir yüce rabbim dualarımız sizinle
Allah razi olsun, insaAllahAllah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Sevdiklerinle nice mutlu uzun senelerin olsun. Dualarım senin ve senin durumundaki gibi arkadaslarım var onlarlaYalnız değilsin tek senin başında değil böyle şeyler yarın bizim nolacağımız belli mi?
Yüce Rabbim hep yüzünü güldürsün
Allah kalici Sifa versin, bu illet öyle cogaldiki, ne zaman kimde ne cikacagi belli degil. Yigenimin tedavisi icin doktorlar 6 Ay ila 18 Ay sürebilir demisler, duydugumdan beri gögsüm sizliyor, kendimi birakmak istemiyorum Ama soktayiz, toparlanana kadar baya yipranacagiz. Isin zor tarafida tam insaatda evleri, öyle yogunlarki, benim icin 4 aydir cirpiniyordular simdi birde evlat eklendi. Allahim sinavimizi kolay eyle ya Rabbel allein, senin Gücün buna yeter AminnGeçmiş olsunnirra atlatır inş.Bizimde komşuda çıktı.3 senedir şişlik varmış.İyi huylu olduğunu düşünüyorlardı.Ameliyat falan oldu.Kötü huyluymuş,kemoterapi alacakmış
Ah yavrum!
Rabbim eksik etmesin şifasını üzerinden inşallah.
Çok geçmiş olsun.
Tedaviye en çok cevap veren hastalık lenfoma. Çocuklarımız hasta olmasalar keşke ama çok daha kötüsü olabilirdi. Iyilesme oranı çok yüksek bu hastalıkta. Allah dualarımızı kabul eder inşallah hem seni hem yeğenini sağlığınıza kavuştururEvet lenfoma
Allah razi olsun, beynimiz durmus durumda, düsünemiyoruz, abim asiri hassas ve zayiftir, güclü olan yengemdir, ama evlat iste. Beterin beteri varmisya.... buna sükür, Rabbim bu günleri aratmasin, beterinden saklasinTedaviye en çok cevap veren hastalık lenfoma. Çocuklarımız hasta olmasalar keşke ama çok daha kötüsü olabilirdi. Iyilesme oranı çok yüksek bu hastalıkta. Allah dualarımızı kabul eder inşallah hem seni hem yeğenini sağlığınıza kavuşturur
Kuzumuza da duacıyız nirra o da şifalara kavuşacak inşallah.Ah bacilarim.
Evet en yüksek tedaviye cevap veren hastalıklardan bunlarda geçecez inş canımTedaviye en çok cevap veren hastalık lenfoma. Çocuklarımız hasta olmasalar keşke ama çok daha kötüsü olabilirdi. Iyilesme oranı çok yüksek bu hastalıkta. Allah dualarımızı kabul eder inşallah hem seni hem yeğenini sağlığınıza kavuşturur