- 19 Temmuz 2007
- 4.163
- 5.382
Gerçekten çok ama çok üzüldüm Allahım kim şifa bekliyorsa versin en acilinden...Dün kendim genetik test yaptırmak için gitmiştim, ordan uğradım yanlarına, abim beni hastaneye sokmadı mikrop kapma diye, onlar dışarı geldi, yavrum sararmış korkudan, abim kireç gibi olmuştu, yengem ayakta durmaya çalışıyordu , öyle üzüldümki bütün gün göğsüm sızladı durdu, her aklıma geldiğinde de sızlıyor.
benim test sonuçları 5 hafta sonra belli olacak, eğer genetik çıkarsa iki cinsi varmış, isimlerini unuttum, birisinde benim tedavim daha kolay oluyormuş ama çocuklarıma geçiyormuş, diğerinde bende kalıyormuş , Rabbimden bende kalmasını diliyorum. Aaminn. Evlatlarıma geçmesin allahım aminn
Allah hayırlara çıkartsınBenimde meme MR sonuçlarım çıktı,ayın 25.de gideceğim sonuç öğrenmek için..
Allah hayırlara çıkartsın
hayrlı haberler alırsın inşeAllahBenimde meme MR sonuçlarım çıktı,ayın 25.de gideceğim sonuç öğrenmek için..
Hay
hayrlı haberler alırsın inşeAllah
Amin ecmainGerçekten çok ama çok üzüldüm Allahım kim şifa bekliyorsa versin en acilinden...
Amin canım bin kere.Dün kendim genetik test yaptırmak için gitmiştim, ordan uğradım yanlarına, abim beni hastaneye sokmadı mikrop kapma diye, onlar dışarı geldi, yavrum sararmış korkudan, abim kireç gibi olmuştu, yengem ayakta durmaya çalışıyordu , öyle üzüldümki bütün gün göğsüm sızladı durdu, her aklıma geldiğinde de sızlıyor.
benim test sonuçları 5 hafta sonra belli olacak, eğer genetik çıkarsa iki cinsi varmış, isimlerini unuttum, birisinde benim tedavim daha kolay oluyormuş ama çocuklarıma geçiyormuş, diğerinde bende kalıyormuş , Rabbimden bende kalmasını diliyorum. Aaminn. Evlatlarıma geçmesin allahım aminn
Allaah razi olsun sendenAmin canım bin kere.
Mevlam seni de yavrularını da korusun inşallah.
Yarın yeğenin için ya şafi okuyacağım inşallah.
5000 diyeyim daha fazla okursam da yazarım.
Allaha emanet olun mevlam şifalar yagdırsın sizlere ve tüm hastalara
Ah bacım çok geçmiş olsun kıyamam.. rabbim acil şifalar versin çok zor çok.. ama güçlü olmak gerek , yaşı çok genç ve tedaviye en çabuk cevap veren hastalık yeğenin sapasağlam olacak hiç korkma dualarımız sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsunAh bacilarim.
12 yasindaki yigenimi bogazinda cikan sislik nedeniyle Abim doktora götürmüstü bugün, maalesef onunda kemoterapi almasi gerekiyormus
Annem kahroldu, esyalarini topluyor suanda, yengem gelip götürecek Annemi, Ben bu hafta iyiyim insallah, onlarinda Ev satilacak, cocuk hastaneye yatti, biranda tepe taklak olduk. Lütfen yigenim icinde dua edin
5200 ya şafi okudum canım yeğenine.Allaah razi olsun senden ♥
Allah razı olsun, Rabbim kimseye vermesin, beterinden esirgesin.Ah bacım çok geçmiş olsun kıyamam.. rabbim acil şifalar versin çok zor çok.. ama güçlü olmak gerek , yaşı çok genç ve tedaviye en çabuk cevap veren hastalık yeğenin sapasağlam olacak hiç korkma dualarımız sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun
Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin, abimle yengem dönüşümlü kalıyorlar yanında , yengemi aradım sabah sesi öyle kötüydüki bütün gün beni etkiledi, doktor misafiri yasaklamış kapacağı bir virüste kurtaramayız demiş, hatta kendilerinede dışardan yemek almalarını dahi yasaklamış. Aklıma geldikçe göğsüm sızlıyor, bir arkadaş tümörlerini hissediyorsun dedi, düşünmemeye çalışıyorum ama imkansız, olmuyor olmuyor...5200 ya şafi okudum canım yeğenine.
Daha fazla yapacaktım ama oğlum soğukalgınlıgı oldu galiba ateşi çıkmış.
Yanına gide gele bu kadar oldu.
Yine okurum rabbim adı hürmetine şifalar versin en yakın zamanda.
Allah razı olsun elifcim, inşeAllah hakkıyla çabucak geçelim sınavımızdanİkinizde yakın zamanda sıhhatinize kavuşun inş canım:)
Rabbim temizlesin silsin her kötü şeyi inşallah.Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin, abimle yengem dönüşümlü kalıyorlar yanında , yengemi aradım sabah sesi öyle kötüydüki bütün gün beni etkiledi, doktor misafiri yasaklamış kapacağı bir virüste kurtaramayız demiş, hatta kendilerinede dışardan yemek almalarını dahi yasaklamış. Aklıma geldikçe göğsüm sızlıyor, bir arkadaş tümörlerini hissediyorsun dedi, düşünmemeye çalışıyorum ama imkansız, olmuyor olmuyor...
Rabbim seni ve sevdiklerini sevdiklerinden eylesin aamiinnRabbim temizlesin silsin her kötü şeyi inşallah.
1000 ya şafi daha okudum yavruya rabbim yerine ulaştırsın.
Zor, düşünmeden olurmu canının parçası ah Allah kuvvet versin hepinize...
Allâh razi olsun, Amin ecmain. Böyle güzel haberler moral veriyor bana. Şuan kemo alıyorum şifa niyetine :). Hepsi geçecek inşaÂllah , hepimizin nefesi sayılı, sadece bu süreci güçlü şekilde atlatmak istiyorum, Rabbim imanla ömrümüzü bitirmeyi nasip eylesin amin, karşısına çıktığımızda utandırmasın bizleri. Çocuklarım büyüsün , kimseye muhtaç olmasınlar.öncelikle çok geçmiş olsun. Biz de 3 ay önce tanıştık bu hastalıkla annem de tespit edildi. şimdi kemoterapi alıyor. İnanın geçecek hepsi. 12 yıl önce teyzem atlattı, yine 12 yıl önce alt komşumuz atlattı şu an 80li yaşlarında Allah ömür versin. Arkadaşımın kayınvalidesi 5 yıl önce atlattı. Tedaviden sonra düzenli kontrollerle devam edecek ve bu hstalığa hiç yakalanmamış biri kadar risk olacak. Moralinizi yüksek tutun. İlerleyen zamanlarda zorlu bir yıldı ama geçti diyeceksiniz sadece. Allahım hepimize yardım etsin.