Göğüste kitle

Ben giriyorum okuyup dua edip gidiyorum. Ne desem bilemiyorum bu ara. Girmeye de birsey söylemeye de korkuyorum . Dualardasınız bunu diyebilirim.
Allaah razı olsun Ben bile bişey diyemiyorum ki...
Dün artık doldum ve taştım, onca ayın yorgunluğu, Üst üste gelen durumlar, bide yan etkiler olunca , kemik ağrıları dayanılmaz oldu, dün ilk defa ağla ağla uyumuşum. İnşeAllâh bu son olur.

Alıntılayamadım, o umsun nirra,biz rabbimizin vaadine güveniyoruz.
Bak sana elim kolum dolu geldim
3000 ya şafi okuyacagım demiştim ama tam
90303 ya şafi doldurdum bu kutulara
Evden çıkmışken başka işlerim içinde yürüdüm bir sürü.
Tramvaya binip inerken,kaldırımda yürürken,doktor sırası beklerken,bankaya giderken,avm merdiveninde hep okudum sana.
Çünki biliyorum ki onlar sana kuşlar gibi uçacak,şifa taşıyacak inşallah.Ya Şafi diyoruz ya ötesi var mı

Yok, henüz çekimler olmadığı için belirli bir durum yok. Ben yeneceğim! Bunu atlatacağım diyorum , bana dedigi „umuyorum“!
Tabiiki yeneceksin ha şöyle seni böyle düşündüğünü görmek beni çok mutlu ediyor nirra cığım ağrıların yan etkiler hepsi geçecek atlatacan bu günleri hepsini geride bırakacan hergün yatarken sana herkese acil şifalar diliyorum

Yeni geldim eve,sonuçlar temiz çıktı,sadece 6 ay sonra yağ bezelerine tekrar bakılacak ultrason çekilecekmiş.
İnşallah nirra 'da atlatır sıkıntılarını bir an önce.
Elhamdulillaah, sükürler olsun Ne güzel bir Haber, Rabbim bidaha göstermesin. Senin için şükür secdesi yapacağım

Elhamdulillaah, sükürler olsun ♥♥♥ Ne güzel bir Haber, Rabbim bidaha göstermesin. Senin için şükür secdesi yapacağım ♥♥♥

Çok teşekkür ederim sağolun,inşallah tedaviniz bir an önce biter eski sağlıklı günlerinize bir an önce dönersiniz.
Tek temennim bu bir daha kimse yaşamasın bunları.

Yeni geldim eve,sonuçlar temiz çıktı,sadece 6 ay sonra yağ bezelerine tekrar bakılacak ultrason çekilecekmiş.
İnşallah nirra 'da atlatır sıkıntılarını bir an önce.
Çok şükür cnm Allah şifa versin inşallah darısı nirra ablamında başına hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim verdiği derdin dermanınıda versin inşallah tüm hastalara

nirra cıgım ıyi akşamlar nasılsın canım
Elhamdulillah bugün daha iyiyim. Dün görümcem evine gitti, bugün kalktım olduğu kadar yaptım bişeyler. Birde burda korona salgını başladı millet deli gibi marketleri boşaltıyor, bir derdimize bir dert daha eklendi, bu günlere çok şükür, Rabbim beterinden esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…