- 19 Temmuz 2007
- 4.163
- 5.382
Allaah razı olsunBen giriyorum okuyup dua edip gidiyorum. Ne desem bilemiyorum bu ara. Girmeye de birsey söylemeye de korkuyorum . Dualardasınız bunu diyebilirim.
Yok, henüz çekimler olmadığı için belirli bir durum yok. Ben yeneceğim! Bunu atlatacağım diyorum , bana dedigi „umuyorum“!Doktorlar hastalığın gidişatı hakkında bişi demiyorlarmı?
İnş dua ediyoruz sana:)Yok, henüz çekimler olmadığı için belirli bir durum yok. Ben yeneceğim! Bunu atlatacağım diyorum , bana dedigi „umuyorum“!
Tabiiki yeneceksin ha şöyle seni böyle düşündüğünü görmek beni çok mutlu ediyorYok, henüz çekimler olmadığı için belirli bir durum yok. Ben yeneceğim! Bunu atlatacağım diyorum , bana dedigi „umuyorum“!
Iyi haberlerini bekliyoruz canım
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahBugün gideceğim doktora sonuç öğrenmeye.
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah
Elhamdulillaah, sükürler olsunYeni geldim eve,sonuçlar temiz çıktı,sadece 6 ay sonra yağ bezelerine tekrar bakılacak ultrason çekilecekmiş.
İnşallahnirra 'da atlatır sıkıntılarını bir an önce.
Elhamdulillaah, sükürler olsun ♥♥♥ Ne güzel bir Haber, Rabbim bidaha göstermesin. Senin için şükür secdesi yapacağım ♥♥♥
Çok şükür cnm Allah şifa versin inşallah darısı nirra ablamında başına hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim verdiği derdin dermanınıda versin inşallah tüm hastalaraYeni geldim eve,sonuçlar temiz çıktı,sadece 6 ay sonra yağ bezelerine tekrar bakılacak ultrason çekilecekmiş.
İnşallahnirra 'da atlatır sıkıntılarını bir an önce.
Çok şükür cnm Allah şifa versin inşallah darısı nirra ablamında başına hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim verdiği derdin dermanınıda versin inşallah tüm hastalara
Elhamdulillah bugün daha iyiyim. Dün görümcem evine gitti, bugün kalktım olduğu kadar yaptım bişeyler. Birde burda korona salgını başladı millet deli gibi marketleri boşaltıyor, bir derdimize bir dert daha eklendi, bu günlere çok şükür, Rabbim beterinden esirgesin.nirra cıgım ıyi akşamlar nasılsın canım