Göğüste kitle

İyi olmana sevindim canım yapabildiğı yap çokta yorma kendini iş bitmez nasıl olsa aa ordada ciddi ciddi başladı kısa sürede çözümü bulunur inş bu sene en kötü sene herhalde felaketlerin ardı arkası kesilmiyor amin canım allah hepimizi korusun kendinize çok çok dikkat edin öpüyorum nirra'cığım

Çok teşekkürler sağolun,amin inşallah nirranında güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz bizlerde
Abla ben sana geçmiş olsun yazmıştım ama çıkmamış,geçmiş olsun hiç yaşama inşallah.
Nirracım öpüyorum dün akşam camide seni de andım canım.
Allah şifalar nasip etsin yegen kuzuna da sana da inşallah

Allâh razi olsun ♥ Hakkini ödeyemem helal et
Hak ne demek öyleTabii ki helal olsun, inan 3 kuruş sadaka versem ailemle birlikte seni de anıyorum, Allahım çoluk çocuğumun başımızın gözümüzün, nirranın sadakası olsun diyorum.
Kul kula şifa olur, duası değersizse de rabbimiz yarım eksik demez tamamlar.
Ben çok inanıyorum şifa bulacağına, sana dua etmeyi seviyorum ve içime huzur geliyor emin ol

Nirra nasılsın
Merhaba Kizlar, elhamdulillaah iyiyim. Evde yalniz kalamiyorum kendimi disari attim , önce sabah cocuklari Okula - Yuvaya biraktim sonra alisverise gittim, sabah 9 olmamisti henüz Ama migrostan daha büyük bir markete gittim ve Tempel gidalarin bulundugu raflar bosalmisti, Eger dogru ise 3-12 gün arasi Korona virüsü sebebiyle acil durum ilan edip disari cikma yasagi verebilirlermis, insanlar deli gibi alisveris yapiyor, makarna, un, konserve, seker, tuvalet kagidi , yumurta, peynir , dezenfekte ilaclari bulmaK imkansiz neredeyse. Sonra bi arkadasla neredeyse 3-4 saat bi firinda oturduk, eve geldim Ama cok bisey yapmamama ragmen öyle yorgun hissediyorumki mecalim yok. Genetik testin sonuclari iyi temiz ciksin diye dualarinizi istiyorum

Temiz çıkacak inşallah, rabbimizden diliyoruz

Yanlız değilsiniz. Çoçuklarınız var onlara sarılın en güzel enerjiyi çocuklarinizdan alicaksinız. Sonuç belli degil. Kotu dusunmemeye gayret gosterin. Dedigim gibi gücünüz çocuklarınız. Kimseye anlatma konusunda telaşa kapılmamaları için şu aşamada dogru olani yapiyorsunuz . Bende anneme söylemedim. Gerçi benim sağlık sorunum farkli ama olsun. Sizde kendinizi yakin arkadasinizla konusarak biraz rahatlatabilirsiniz. Hem belki sandiginiz gibi kotu birsey olmayip tedaviyle ustesinden gelebilinecek durumdur.

Su cuma saatinde diliyorum ki sifalara kavus,bu gunleri unut,ya da unutma sukret,evlatlarin ve sifaya insallah kavusacak olan yegeninle uzun musmutlu omrun olsun insallah@nirra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…