- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
Canım seni götürecek kimse yok mu eşin izin alamaz mı? Sen tek başına da gidersin gelirsin çok çok güçlüsün ve ben gücünü gerçekten takdir ediyorum hayranlıkla izliyorum ama dinlenmen açısından ekstra iyi olurdu.Güçlü olmaya çalışıyorum, ama artık duygusallaştımda, durup durup salya sümük hönküre hönküre ağlamak istiyorum:), yoruldum, arada aynanın karşısına geçip oynuyorum kendime enerji vereyim diye. Eski resimlere bakıp mutlu olduğum zamanları yad ediyorum, ama içerde bir yerlerde hüzün dolmuşum.
geçecek ! Geçmek zorunda !Çok zor bir sınavdayım, Rabbimiz hakkıyla üstesinden gelmeyi nasip Amin.
dün komşumun doğumgünüydü, maksat değişiklik olsun diye zoraki gittik, içtim ağrı kesiciyi, gider gitmez Kıvrıldım kaldım koltukta, ama bana çok iyi geldi, ev dışından başka bir yerde olmak, bian için hastalık düşünmemek... kızlar 16-17 yaşındalar ben yiyebileyim diye organik Yumurtadan pasta yapmış, gevrek ekmeğe peynir sürmüşLer , beni düşünmelerine çok mutlu oldum. bugün eğer mümkün olursa en azından bahçeye çıkacağım. Salı gününe iyi olmak zorundayım , Işın tedavisi için 40 km uzaklıkta ki başka şehire gideceğim ama beni götürebilecek kimse yok. toparlanmalıyım
Allah anneciğine tez elden şifalar nasip etsin nirra,gelmeden gitsin hastalığı inşallahAmin ecmain, insallah Kabul eder Rabbimiz , psikolojik olarak dibe batsamda beni tekrar cikartir insallah. Bugün ormana gittik esim ve cocuklarla, Onlar oynadi Ben oturdum onlari izledim, onca rüzgara ragmen bir soguk nefes alamadim, icim yaniyor resmen. Bide Annem bugün hastalandi, sürekli öksürüyor Yarin mutlaka doktora götürmeliyim. Anneminde bünyesi cok zayiftir heryil kisin mutlaka 1-2 hafta hastanede yatar, insallah Rabbim yüzümüze bakarda bu sene öyle birsey olmaz, lütfen Annem icinde dua edin
Canım seni götürecek kimse yok mu eşin izin alamaz mı? Sen tek başına da gidersin gelirsin çok çok güçlüsün ve ben gücünü gerçekten takdir ediyorum hayranlıkla izliyorum ama dinlenmen açısından ekstra iyi olurdu.
Seni düşünmeleri ve bu hazırlıklar ne kadar ince bir davranış. Gerçekten çok nazikler ellerine sağlık. Kendini iyi hissettikçe dışarı çık insanlara karış lütfen. İçine kapanma bize de çok çok mutlu haberler ver..
günaydin bacılarım, şükür elhamdulillah. Ben daha iyiyim iyi olmak zorundayım, içim alev alev hala .
Iyi olmana sevindim canım annene üzüldüm ama ilaçlarını düzenli alınca iyileşir hemen bu havalar çarpıyor çok kötü insanı komşundan Allah razı olsun hem sana yoldaş olur hemde daha az yorulursun canım yollar gel git yoruyor insanı dikkat et kendine sıkı giyin üşütme canımgünaydin bacılarım, şükür elhamdulillah. Ben daha iyiyim iyi olmak zorundayım, içim alev alev hala .
annem çok hasta oldu, dün sabah doktora götürmüştüm antibiyotik v.S. Vermişti akşam ateşlendi, gece 2 kere üstünü değiştim, zencefilli çay yaptım, ilaçlarını verdim. Şuanda yine doktora getirdim , serum taktırdım, ciğerleri iltihap toplamaya başlamış. Öksürmekten nefes alamıyor.
Bugün bende Işın tedavisi için görüşmeye gideceğim, şükür eski komşum izinliymiş, o götürecek.
Çok yorgunum fakat şimdi yorgunluğun hiç sırası değil. Annem ben iyiyim bişeyim yok , ilacım var filan diye beni kandırmaya çalışıyordu, dedim anne bak hiç sırası değil, inatlaşma, bizi zor durumda bırakma, hastaneye yatman gerekirse seni bizim buraya yatırmam diğer şehire götürürüm hepimiz perişan oluruz, sağolsun inadını kırdıda bana yardımcı olmak için dediklerimi yapıyor.
Çok şükür seni bırakacak biri varmış çok sevindim buna. Annen de kendine çok dikkat etsin lütfen ilaçlarını falan aksatmasın. Kaç yaşında olursak olalım onların minik bebekleriyiz hâlâ. :)günaydin bacılarım, şükür elhamdulillah. Ben daha iyiyim iyi olmak zorundayım, içim alev alev hala .
annem çok hasta oldu, dün sabah doktora götürmüştüm antibiyotik v.S. Vermişti akşam ateşlendi, gece 2 kere üstünü değiştim, zencefilli çay yaptım, ilaçlarını verdim. Şuanda yine doktora getirdim , serum taktırdım, ciğerleri iltihap toplamaya başlamış. Öksürmekten nefes alamıyor.
Bugün bende Işın tedavisi için görüşmeye gideceğim, şükür eski komşum izinliymiş, o götürecek.
Çok yorgunum fakat şimdi yorgunluğun hiç sırası değil. Annem ben iyiyim bişeyim yok , ilacım var filan diye beni kandırmaya çalışıyordu, dedim anne bak hiç sırası değil, inatlaşma, bizi zor durumda bırakma, hastaneye yatman gerekirse seni bizim buraya yatırmam diğer şehire götürürüm hepimiz perişan oluruz, sağolsun inadını kırdıda bana yardımcı olmak için dediklerimi yapıyor.
Şimdi evime geldim. Ben kendi dosyama bakmamıştım, doktorlarda ne dediyseler artık hepsini duymamışım sanırım. Göğüs kemiğimde sırtımdada olduğunu öğrendim bugün :) , üzerimden yine bir Vinc gecmis gibi hissediyorum . Onkolog 2 hafta günlük isin tedavisi demisti, radyolog 6 hafta günlük dedi, yapsinlar bakalim.... bana cigerindede var dedi Bende Evet varlardi Ben hepsini yenecegime hepsinin coktan Benden gitmis olduguna inaniyorum dedim, kadin bana Tamam istedigine inanabilirsin Ama henüz kanit yok dedi, ya birak moral ver bana biraz, güc ver , Ama yok olurmu... neyse Siz anladiniz beni.Çok şükür seni bırakacak biri varmış çok sevindim buna. Annen de kendine çok dikkat etsin lütfen ilaçlarını falan aksatmasın. Kaç yaşında olursak olalım onların minik bebekleriyiz hâlâ. :)
Kaçta gideceksin peki hastaneye? Kendini strese sokma lütfen dinlenmek için zaman da ayır mutlaka. Annenin de bir an önce iyileşmesini umuyorum annelerimiz elimiz ayağımız.
Mülk Allah'ındır. O ne derse o olur. O ne dilerse hayırlısı odur. Biz duaya devam edelim Nirra. Rabbimin izniyle şifa bulacaksın. Ben yürekten inanıyorum buna. Sende inan.Şimdi evime geldim. Ben kendi dosyama bakmamıştım, doktorlarda ne dediyseler artık hepsini duymamışım sanırım. Göğüs kemiğimde sırtımdada olduğunu öğrendim bugün :) , üzerimden yine bir Vinc gecmis gibi hissediyorum . Onkolog 2 hafta günlük isin tedavisi demisti, radyolog 6 hafta günlük dedi, yapsinlar bakalim.... bana cigerindede var dedi Bende Evet varlardi Ben hepsini yenecegime hepsinin coktan Benden gitmis olduguna inaniyorum dedim, kadin bana Tamam istedigine inanabilirsin Ama henüz kanit yok dedi, ya birak moral ver bana biraz, güc ver , Ama yok olurmu... neyse Siz anladiniz beni.
Cuma sabah ortopediye gidecegim, dizime metal takilmali imis Onun görüsmesi var ordan cikinca tekrar radyolojiye gidip randevulari ayarlayacagiz. Zor , uzun ve yorucu bir sürecin icerisine tekrar zor ve yorucu bir olay dahil oldu. Rabbim yardim etsin Amin.
Allah razi olsun, erbetet öyle, ama iste Amasi canimi yakiyorMülk Allah'ındır. O ne derse o olur. O ne dilerse hayırlısı odur. Biz duaya devam edelim Nirra. Rabbimin izniyle şifa bulacaksın. Ben yürekten inanıyorum buna. Sende inan.
Şimdi evime geldim. Ben kendi dosyama bakmamıştım, doktorlarda ne dediyseler artık hepsini duymamışım sanırım. Göğüs kemiğimde sırtımdada olduğunu öğrendim bugün :) , üzerimden yine bir Vinc gecmis gibi hissediyorum . Onkolog 2 hafta günlük isin tedavisi demisti, radyolog 6 hafta günlük dedi, yapsinlar bakalim.... bana cigerindede var dedi Bende Evet varlardi Ben hepsini yenecegime hepsinin coktan Benden gitmis olduguna inaniyorum dedim, kadin bana Tamam istedigine inanabilirsin Ama henüz kanit yok dedi, ya birak moral ver bana biraz, güc ver , Ama yok olurmu... neyse Siz anladiniz beni.
Cuma sabah ortopediye gidecegim, dizime metal takilmali imis Onun görüsmesi var ordan cikinca tekrar radyolojiye gidip randevulari ayarlayacagiz. Zor , uzun ve yorucu bir sürecin icerisine tekrar zor ve yorucu bir olay dahil oldu. Rabbim yardim etsin Amin.
Biz bir yola çıktık. O yol 10 adım olsa da bitecek 15 adım olsa da. Sadece 15 adım çıktı 10 adım sandığımız yol belki çok ufak daha fazla yoracak bizi ama gitmemize asla engel değil. Yolumuza asla engel değil biz zaten bu yolun yarısını gelmedik mi? Geldik. Hem de elimizde bir sürü moralle geldik. Küçülmeler oldu çok güzel ilerliyor her şey. Evet çok yorucu ama sen zaten bundan önceki hayatında hep koşturan bir kadındın çok güçlüsün sen.Şimdi evime geldim. Ben kendi dosyama bakmamıştım, doktorlarda ne dediyseler artık hepsini duymamışım sanırım. Göğüs kemiğimde sırtımdada olduğunu öğrendim bugün :) , üzerimden yine bir Vinc gecmis gibi hissediyorum . Onkolog 2 hafta günlük isin tedavisi demisti, radyolog 6 hafta günlük dedi, yapsinlar bakalim.... bana cigerindede var dedi Bende Evet varlardi Ben hepsini yenecegime hepsinin coktan Benden gitmis olduguna inaniyorum dedim, kadin bana Tamam istedigine inanabilirsin Ama henüz kanit yok dedi, ya birak moral ver bana biraz, güc ver , Ama yok olurmu... neyse Siz anladiniz beni.
Evet cok haklisin. Benim Rabbim var !Almanyanın doktorları genelde (arada iyileri de var tabii) böyledir.
Artık umut vermek mi istemezler yoksa yapı gereğimi soğuklar anlamadım.
Sen doktorun moral vermeyişine aldırma tedaviyi yapıyorlarmı memnunmusun gerisini boşver.
Morali ve Duâ’yı bizler de veririz sana.
Ufak tefek taşlar çıkacak(tı) elbet yoluna, ama sen yola canın yansada devam et.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Silkele üzerinden at doktorun negatif enerjisini.
Sen çok güçlüsün unutma.
Evet ! Hepsi gececek insallah , Rabbim düsürmesin beni, bütün düzenimiz Alt üst oldu, toparlanmaliyim, bu sinavin hakkini vermeliyim.Biz bir yola çıktık. O yol 10 adım olsa da bitecek 15 adım olsa da. Sadece 15 adım çıktı 10 adım sandığımız yol belki çok ufak daha fazla yoracak bizi ama gitmemize asla engel değil. Yolumuza asla engel değil biz zaten bu yolun yarısını gelmedik mi? Geldik. Hem de elimizde bir sürü moralle geldik. Küçülmeler oldu çok güzel ilerliyor her şey. Evet çok yorucu ama sen zaten bundan önceki hayatında hep koşturan bir kadındın çok güçlüsün sen.
Çok güçlüsün hepsi geçecek. Doktoru boşver sen, onlar konuşur. Biliyorum İstanbul’a gelmiştin kontrollere ama eğer nereye daha çok güveniyorsan orada devam et. Senin için nasıl rahat edecekse. Çok güzel olacak Allah’ın izniyle.
Insallahh o günü cok arzuluyorumNirra sağlığına kavuşacağın günü düşünsene bütün bunların bi önemi kalmayacak. Senin tedavin ise yarıyor bunu doktor söylememiş miydi Büyük ihtimalle ordaki doktorun mizaci öyle bazı doktorlar böyle oluyor malesef. Ben senin iyilesmeyecegini hiç düşünmüyorum. Buraya bi zaman sonra atlattım sonuçlarım tertemiz diye müjdeyi vereceksin gibi hissediyorum.
Amiiin ecmain, inşallah.Merhaba güzel ablam allahım ya şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah moral bozmak yok allahın izni dualarımız ile kurtulacaksın bu illetten yorucu olacak bugünler de geçecek hemde çok zor olup geçecek ama bitecek inan sen kendine inanmazsan kimse inanmaz moral en büyük ilaç sana şuan sakın ümitsizliğe kapılma bu çektiğin sancılar acılar üzüntüler ahirette sana şefaatçi olsun günahlarına kefaret olsun sabret güzel ablam rabbim yar ve yardımcınız olsun annene de şifa versin inşallah huzur versin yuvana