Günaydın canım benim.
bilmiyoruz artık kime inanalim...
Dün üniversite hastanesine ortopädiye gittik
Dizime kirilmasin diye Platin taktirmak icin.
yeni Röntgen cekildi, önce bir Assistant Doktor bakti, sonra bashekimi cagirdi o bakti, sonra o da Baska bir doktoru aradi o da bakti Filmlere, bashekim bana Dedigi, konustugum Doktor avrupada en iyi 3 doktordan biri, ve ücümüzünde düsüncesi dizinizdeki Tümör degil! kemigin en üstteki tabakasi deforme olmus! Herhangi bir Cuma günü sizin gibi ayni durumda en az 3 Kisi geliyor eminiz!
Ben 2-3 Kere sordum esim 5-6 Kere sordu yani tümör degil öylemi? diye, ve Kesinlikle degil dediler, isina gerek yok , kirilacak hicbirsey yok denildi.
Isin tesavisi yapacak olan doktoru aradım durumu anlattım O da çok şaşırdı, ve telefonu diğer doktora verip durumu açıklamasını rica ettim, konuştular ikna oldumu bilmem dünki randevumu iptal ettim ama haftaya tekrar gideceğim yanına konuşmak için.
bütün bunlar Rabbimin hikmeti, dualarınız, Allah hepinizden razı olsun, sevdiklerinizle Mahşer günü efendimiz a.s. sancağı altında buluştursun, iki cihandada yüzlerinizi güldürsün Aaaminn.
biz dün çok mutlu olduk , sonra acabalar geldi aklıma, kime inanayım bilemiyorum, 6. Kemodan sonra eşim tekrar Türkiye ye göndermek istiyor beni, nasip artık, mevlam neylerse güzel eyler