Göğüste kitle

Verdiğin haberlere öyle çok sevindim ki rabbim e şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻 Bir gün hepsi böyle geçip bitecek canım arkadaşım en güzel en büyük mutlulukları yaşayacağız beraber. Dualarımız seninle senin yeter ki Gülen yüzün solmasın 🌸
Allah razı olsun ♥️ Seninde gönlüne göre versin ♥️ Bende senden hayrlı haber bekliyorum inşallah ♥️

İnşallah nirra,az kaldı daha da güzel günlere.
Sabır acı meyvesi tatlıdır demiş rabbimiz.
Ben de 10 günü aşkındır gribim,tam kalkarken yeniden yataklara yapıştım adeta.
Aklıma geldikçe dua ettim sana.
Sen bize çok iyi geldin,biz de sana çok iyi gelecegiz inşallah.
Dualar karsıdan gelince daha da güzel kabul oluyor.
Bugün anca toparlandım,evimin sagına soluna bakacagım yarın.Bil ki iş yaparken de sana şifa dileyecegim.
Telefon işim de hallolacak yakında inşallah.
Ne güzel arkadaşlar burada olmuşlar hep,Allah onları da darda bırakmasın hiç amin.

İnşallah nirra,az kaldı daha da güzel günlere.
Sabır acı meyvesi tatlıdır demiş rabbimiz.
Ben de 10 günü aşkındır gribim,tam kalkarken yeniden yataklara yapıştım adeta.
Aklıma geldikçe dua ettim sana.
Sen bize çok iyi geldin,biz de sana çok iyi gelecegiz inşallah.
Dualar karsıdan gelince daha da güzel kabul oluyor.
Bugün anca toparlandım,evimin sagına soluna bakacagım yarın.Bil ki iş yaparken de sana şifa dileyecegim.
Telefon işim de hallolacak yakında inşallah.
Ne güzel arkadaşlar burada olmuşlar hep,Allah onları da darda bırakmasın hiç amin.
Cok gecmisler olsun, tez zamanda Rabbim sifani versin Amin.
Allah hepinizden ayri ayri razi olsun ♥️
bu 4. kemoyu diger 3 üne göre daha rahat atlatacağım galiba. Hiçbir şeye gücüm yetmesede en azından çocuklarımı okula -kreşe bırakabildim. Çok halsiz ve yorgunum, kilo kaybım başladı yine, kıyafetler üzerimde çok kötü duruyor, cildim çok inceldi elimin değdiği kaşıdığım yer yara oluyor, yüzüm fena halde :) . Bide kaşlarımda dökülmeye başladı...
Bunlar hep şifadan inşallah ♥️
Rabbim ol der ve olur!
inşallah banada kalıcı şifa nasip eder Amin.

Allah hepinizden ayri ayri razi olsun ♥
bu 4. kemoyu diger 3 üne göre daha rahat atlatacağım galiba. Hiçbir şeye gücüm yetmesede en azından çocuklarımı okula -kreşe bırakabildim. Çok halsiz ve yorgunum, kilo kaybım başladı yine, kıyafetler üzerimde çok kötü duruyor, cildim çok inceldi elimin değdiği kaşıdığım yer yara oluyor, yüzüm fena halde :) . Bide kaşlarımda dökülmeye başladı...
Bunlar hep şifadan inşallah ♥
Rabbim ol der ve olur!
Bol bol dinlen canım kilo kaybıda malesef oluyor ama iyileşmenin etkileri diyelim bunada moralini yüksek tut canım bu günlerde kisa sürede bitecek inş🙏❤❤❤

Bol bol dinlen canım kilo kaybıda malesef oluyor ama iyileşmenin etkileri diyelim bunada moralini yüksek tut canım bu günlerde kisa sürede bitecek inş🙏❤❤❤
Bu mübarek günde dualarınıza talibim yine.
çok halsizim, yan etkiler çoğaldı, yataktan çıkamıyorum diyebilirim. Allah rızası için , şu garip bacınıza bol bol dua edin, tez zamanda kalıcı şifa bulup iyileşeyim

Bu mübarek günde dualarınıza talibim yine.
çok halsizim, yan etkiler çoğaldı, yataktan çıkamıyorum diyebilirim. Allah rızası için , şu garip bacınıza bol bol dua edin, tez zamanda kalıcı şifa bulup iyileşeyim
Amin canım bol bol dualar ediyorum rabbim acil şifanı verecek eski günlerine dönecen Allah'ın izninle🙏🙏❤❤❤❤❤

Allah hepinizden ayri ayri razi olsun ♥
Bunlar hep şifadan inşallah ♥
Rabbim ol der ve olur!
Maşallah maşallah ilaç boşa gitmiyor demeki.
Rabbim temizleneceklere yönlendirsin hepsini.
Şifa dileğin için de sagol nirracım,baya iyiyim,dün çocuklara börek filan yaptım,sen de zayıfladıgına üzülme,hayata yeniden başlayacaksın tertemiz,sağlıklı vucuduna yeni ciciler alırsın,zaten gecici o,diyet bilee yapacaksın gelecek günlerde.
Diyet ebedi mahkumiyetimiz😉

Elhamdulillah çokk şükür bin şükür, bir hayrlı haber daha aldım, bağırsaktakiler zararsız çıktı. Şükürler olsun Rabbime ♥♥
dualarınıza nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.
allah sizleride güldürsün, sizlerde benim dualarımdasınız ♥♥♥
Nirra çok şükür ya! Çok şükür. Çok daha güzel haberler alacağız. Güçlü ol tamam mı? Unutma çok güçlü olacaktık. :)

Nirra çok şükür ya! Çok şükür. Çok daha güzel haberler alacağız. Güçlü ol tamam mı? Unutma çok güçlü olacaktık. :)
Güçlü olmaya çalışıyorum, ama artık duygusallaştımda, durup durup salya sümük hönküre hönküre ağlamak istiyorum:), yoruldum, arada aynanın karşısına geçip oynuyorum kendime enerji vereyim diye. Eski resimlere bakıp mutlu olduğum zamanları yad ediyorum, ama içerde bir yerlerde hüzün dolmuşum.
geçecek ! Geçmek zorunda !Çok zor bir sınavdayım, Rabbimiz hakkıyla üstesinden gelmeyi nasip Amin.
dün komşumun doğumgünüydü, maksat değişiklik olsun diye zoraki gittik, içtim ağrı kesiciyi, gider gitmez Kıvrıldım kaldım koltukta, ama bana çok iyi geldi, ev dışından başka bir yerde olmak, bian için hastalık düşünmemek... kızlar 16-17 yaşındalar ben yiyebileyim diye organik Yumurtadan pasta yapmış, gevrek ekmeğe peynir sürmüşLer , beni düşünmelerine çok mutlu oldum. bugün eğer mümkün olursa en azından bahçeye çıkacağım. Salı gününe iyi olmak zorundayım , Işın tedavisi için 40 km uzaklıkta ki başka şehire gideceğim ama beni götürebilecek kimse yok. toparlanmalıyım

Elhamdulillah çokk şükür bin şükür, bir hayrlı haber daha aldım, bağırsaktakiler zararsız çıktı. Şükürler olsun Rabbime ♥♥
dualarınıza nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.
allah sizleride güldürsün, sizlerde benim dualarımdasınız ♥♥♥

Yeni gördüm ben bunu hey kurban olduğum Allah,dilediğini var edersin,dilediğini yok edersin,yeterki biz senden isteyelim:KK200:
Gözünaydın nirra,daha çooook güzel haberler alacaksın inşallah.
Sonra da o münabetsiz doktorun yüzüne çarp bizim için o güzel sonuçları:sopa:
Onlar aciz olabilir fakat bizim çooook büyük bir rabbimiz var,BİLSİNLER...

nirra nirra Allahın izini ile çok daha iyi olacaksın.
Bu kadar yürekten yapılmış Duâlar ile geleceksin üstesinden.

Doğum gününe gitmeklede çok iyi yapmışsın.
Şifa olsun her adımın.
Amin ecmain, insallah Kabul eder Rabbimiz , psikolojik olarak dibe batsamda beni tekrar cikartir insallah. Bugün ormana gittik esim ve cocuklarla, Onlar oynadi Ben oturdum onlari izledim, onca rüzgara ragmen bir soguk nefes alamadim, icim yaniyor resmen. Bide Annem bugün hastalandi, sürekli öksürüyor Yarin mutlaka doktora götürmeliyim. Anneminde bünyesi cok zayiftir heryil kisin mutlaka 1-2 hafta hastanede yatar, insallah Rabbim yüzümüze bakarda bu sene öyle birsey olmaz, lütfen Annem icinde dua edin :KK43:

X