Göğüste kitle

Nirra şu saatte misafirimden bahaneyle telefonu istedim de girdim,nasıl da mutlu oldum ya
Şükür güzel haberleri ihsan edene,ne güzel rabbimiz var ki isteyince boş çevirmiyor adına kurban olduğum
[/QUOTE]
İyiki varsınız hepiniz

Kızlar şuan muayene den çıktım yeni yağ bezesi olmuş orda meme dokusu değil kanserede dönüşmez zaman zaman büyüyüp küçülebilir isterseniz şimdi alalım isterniz büyüyünce dediler şimdilik benimle rabbim herkse şifa versin inşallah

Öyle düşünme kardeşimde aynı durumdaydı Allah ın izniyle kurtuldu inşAllah darısı sana ve tüm hastalara Rabbim evlatlarına sevdiklerine bağışlasın

Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Çok şükür bin şükür Nasıl sevindim anlatamam, rabbim gönlüne göre versin

Öyle düşünme kardeşimde aynı durumdaydı Allah ın izniyle kurtuldu inşAllah darısı sana ve tüm hastalara Rabbim evlatlarına sevdiklerine bağışlasın
Bu şeyin 120 çeşidi varmış, herkesinki farklı farklı oluyormuş, benimki en agresifi ama tedayede olumlu cevap vereniymiş. Söylemesi kolay:) yaşayana sormak lazım elbette:) . Kardeşinin tedavisi nekadar sürdü ? Ve metastasları varmıydı?

Kardeşiminkide en agrasifiydi kolaltı sinir ve lenflerine kadar yayılmıştı kolay değil elbette ama temennim ve ben kardeşimi bir saniye bile bırakmamış biri olarak onunla her anını yaşadım saçlarını ellerimle makinaya vurdum bu yüzden Allah izin verirse en zoru bile geçer yeterki siz inanın ve bazgeçmeyin demek istedim ,1 sene sürdü şimdi kontroller evden ilaçlar ama bir süredir kemik ağrıları var tekrar araştırmaya girildi

Tabiki söylemesi kolay yaşaması zor.Ama ya tedaviye cevap vermeyen bir tür olsaydı.Bu yaşadıklarının karşılığını alacaksın inş.Burda ve öte dünyada

Ayyy nasıl sevindim anlatamam çok rahatladım. Bitti sayılır sadece ilaçlarını almaya bakacaksın artık

Aaaa harika haber:)

Iyi haberler üste üste geliyor canım dahada mutlu haberler duyacaz Allah'ın izninle ❤❤❤❤❤

Yaa nasıl sevindim anlatamam Allah’a çok şükürrrr Her zaman yazamasam da sık sık girip bakıyorum gelişme var mı diye. Böyle mesajları okuyunca da gözlerim doluyor nasıl seviniyorum anlatamam

Çok şükür ablam rabbim her daim güzel haberler almanı nasip etsin çok sevindim güzel ablam allahım tez vakitte sağlığına kavuşmanı da nasip etsin

Verdiğin haberlere öyle çok sevindim ki rabbim e şükürler olsun Bir gün hepsi böyle geçip bitecek canım arkadaşım en güzel en büyük mutlulukları yaşayacağız beraber. Dualarımız seninle senin yeter ki Gülen yüzün solmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…