Geçmiş olsun.Umarım sorun çıkmaz:)Dün geceden bu tarafa tam 114 sayfanın hepsini okudum nirra hastalığına çok üzüldüm sen çok güçlü bir bayansın üstesinden geleceksin eminim rabbim bian önce sağlığına kavuşmanı nasip etsin benim 12 sene çocuğum olmadı 1 aşı 2 tüp bebek oldum kullandığım ilaçlar meme dokusunu koltuk altıma dopru büyüttü aklım çıkıyor kötü bişey olacak diye ama sizin yazılarınız bana ilham verdi senede 1 meme usg çektiriyorum şuana kadar şükür Bi sıkıntı yaşamadım basit kist diyorlar ama içim kabul etmiyor Bi yerlerde bişeylervar gibi Hissediyorum akşamında duşta sol meme göğüs kafesinin orda nohut kadar bir sertlik geldi elime çokta evhamlıyım bu konuda 1 aydır gece gündüz İnternette bakıyorum bulunduğum yerde radyolok yok yarın genel cerraha göstereceğim bakalım inşallah iyi şeyler çıkar ama sizin yaşadıklarınıza bakarsam benimki hiç kalır yanında rabbim yar ve yardımcınız olsun heedaim dualarımda olacaksınız
İnşallah cnm Allah razı olsun tşk ederimAmin.Güle güle büyütün bebişi:)
Bacım öncelikle şunu deyim kötüyü çağırma!Geçmiş olsun.Umarım sorun çıkmaz:)
@nirrayada bir selam vereyim
Çook tşk ederim canım amin inşallah 12 sene sonunda rabbim bana bir erkek çocuğu nasip etti şuan 4 yaşında olsun diye neler neler yaptık sürekli gece gündüz aklımda bana bişey olursa ne olacak diye düşünüp duruyorum annelik böyle bir duyguymuş hiçbir anneyi babayı evlatsız hiçbir evladıda anasız babasız bırakmasın rabbim
Allah razı olsunDün geceden bu tarafa tam 114 sayfanın hepsini okudum nirra hastalığına çok üzüldüm sen çok güçlü bir bayansın üstesinden geleceksin eminim rabbim bian önce sağlığına kavuşmanı nasip etsin benim 12 sene çocuğum olmadı 1 aşı 2 tüp bebek oldum kullandığım ilaçlar meme dokusunu koltuk altıma dopru büyüttü aklım çıkıyor kötü bişey olacak diye ama sizin yazılarınız bana ilham verdi senede 1 meme usg çektiriyorum şuana kadar şükür Bi sıkıntı yaşamadım basit kist diyorlar ama içim kabul etmiyor Bi yerlerde bişeylervar gibi Hissediyorum akşamında duşta sol meme göğüs kafesinin orda nohut kadar bir sertlik geldi elime çokta evhamlıyım bu konuda 1 aydır gece gündüz İnternette bakıyorum bulunduğum yerde radyolok yok yarın genel cerraha göstereceğim bakalım inşallah iyi şeyler çıkar ama sizin yaşadıklarınıza bakarsam benimki hiç kalır yanında rabbim yar ve yardımcınız olsun heedaim dualarımda olacaksınız
Bende aynı sizin gibi bir gün bende bu hastalığa yakalacağım diyordum ama artık demicem siz bana büyük ders oldunuz gerçekten teyzemi bu hastalıktan kaybettik kızları benim kadar kendilerini düşünmüyorlar inanın çok kafama takan biriyim ailevi sorunlarımız var kız kardeşimi bazı sebeplerden dolayı 5 sene olacak konuşamıyor görmüyorum o kadar bağlıydıkki olursam birgün onun yüzüne olacağım kesin o kendine yol çizdi ama ben hala yerimde sayıyorum yinede canı sağolsun bebeği bir Di 2 oldu o mutlu inşallah bende beynime reset atıp birgün düşünmeden gün geçiririmBacım öncelikle şunu deyim kötüyü çağırma!
olacak dersen oluyor, bende hep birgün beni bulacak diyordum ve buldu, şimdi kurtulacağım, yeneceğim diyorum inşallah öylede olacak ! Eğer kemoterapi böyle güzel tekpi vermeye devam etse bile ömür boyu her 21 günde akıllı ilaç almak zorundayım, serum olarak, yani artık memleketime 4 hafta izne gidemem, veya uzun vadeli planlar yapamam. Eşim ailesine çok çok düşkündür, hep imkan olsada 6 hafta gitsek diye düşünürdü şimdi 3 haftaya düştü hayalleri. Kendi gider görür artık. Ben kurtulayımda çareler bulunur inşallah.
Çok geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz gelişmelerden haberdar et bizi canımDün geceden bu tarafa tam 114 sayfanın hepsini okudum nirra hastalığına çok üzüldüm sen çok güçlü bir bayansın üstesinden geleceksin eminim rabbim bian önce sağlığına kavuşmanı nasip etsin benim 12 sene çocuğum olmadı 1 aşı 2 tüp bebek oldum kullandığım ilaçlar meme dokusunu koltuk altıma dopru büyüttü aklım çıkıyor kötü bişey olacak diye ama sizin yazılarınız bana ilham verdi senede 1 meme usg çektiriyorum şuana kadar şükür Bi sıkıntı yaşamadım basit kist diyorlar ama içim kabul etmiyor Bi yerlerde bişeylervar gibi Hissediyorum akşamında duşta sol meme göğüs kafesinin orda nohut kadar bir sertlik geldi elime çokta evhamlıyım bu konuda 1 aydır gece gündüz İnternette bakıyorum bulunduğum yerde radyolok yok yarın genel cerraha göstereceğim bakalım inşallah iyi şeyler çıkar ama sizin yaşadıklarınıza bakarsam benimki hiç kalır yanında rabbim yar ve yardımcınız olsun heedaim dualarımda olacaksınız
Amin cnm sendende Allah razı olsun inşallah ilacın etkilerini en hafif şekilde atlatırsın ah o çocuklar değilmi başımıza bir hastalık gelse direk onlar geliyor akla benim oğlumunda dişleri sorunlu 2 kez narkoz ile ameliyat oldu zor bir süreçti ama geçti şuan iyi inşallah sizin yavrularınızda atlatacak geçecek siz kaygı etmeyin allahım güç kuvvet versin de hepsi olur canım bende inanıyorum size üstesinden geleceksiniz güçlü olmak zorundasınız herşey iyi olacak rabbim kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş Buda sizin imtihanınız iman ile atlatmayı nasip etsin mevlam gelişmeleri yarın yazarım size hayırlı geceler dilarim güzel bacımAllah razı olsun ♥ Korktuğun yere uğratmasın inşallah, düşmanıma vermesin. Dün kemomu aldım bugün aşımı oldum, herhalde yarından itibaren yan etkiler başlar. Küçük kızımın süt dişi iltihap oluyor ve perşembe diş doktorunda randevusu var, çekilmeli, dişlerinden maalesef çok sorunlu, perşembeye ayakta olmak zorundayım. Ayrıca kulaklarında tüp takılı ve Mart ayında ameliyat ile çıkartılmalı fakat öncesinde muayneler ve narkoz görüşmeleri var, ayrıca özel dil terapisine gitmeli, bir yıldır uğraştım şimdi durumumdan dolayı bana uyan randevu ayarlayamıyoruz. Küçük oğlumunda dişlerinde yapılması gereken dişler var fakat onunda narkozla yapılması gerekiyor.
büyük ikisinin dertleri ayrı ayrı. Artık kimseye yetişemez hale geldim, kendime bile.
fakat ben üstesinden geleceğim inşallah!
hepsini sırayla yapacağım !
sende korkma! İyi düşün iyi olsun, bana mutlaka haber ver sonuçları, ben unutabilirim, lütfen sen yaz
Tşk ederim canım Allah razı olsun inşallah ederim yarın kontrol sonrası bulunduğum yer küçük ilçede oturuyorum burada sadece genel cerrah doktoru var bakalım ne diyecek Allah korktuğumuza uğratmasınÇok geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz gelişmelerden haberdar et bizi canım
Amin canım aminTşk ederim canım Allah razı olsun inşallah ederim yarın kontrol sonrası bulunduğum yer küçük ilçede oturuyorum burada sadece genel cerrah doktoru var bakalım ne diyecek Allah korktuğumuza uğratmasın
Kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.Nirra tedavin nasıl geçti? Bugün alacaktın değil mi
Kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.Nirra tedavin nasıl geçti? Bugün alacaktın değil mi
Allah yavrunuzla sizi birbirinize bağışlasın inşallahGeçmiş olsun.Umarım sorun çıkmaz:)
@nirrayada bir selam vereyim
Çook tşk ederim canım amin inşallah 12 sene sonunda rabbim bana bir erkek çocuğu nasip etti şuan 4 yaşında olsun diye neler neler yaptık sürekli gece gündüz aklımda bana bişey olursa ne olacak diye düşünüp duruyorum annelik böyle bir duyguymuş hiçbir anneyi babayı evlatsız hiçbir evladıda anasız babasız bırakmasın rabbim
Ayrıca şu dizeleri getirdiniz aklıma.Tşk ederim canım Allah razı olsun inşallah ederim yarın kontrol sonrası bulunduğum yer küçük ilçede oturuyorum burada sadece genel cerrah doktoru var bakalım ne diyecek Allah korktuğumuza uğratmasın
Kesinlikle dogru.nirra nasılsın canım saat 1 gibi tedaviye gidecektin umarım iyi geçmiştir
Eki Görüntüle 2581595 Eki Görüntüle 2581596 Eki Görüntüle 2581597
Canım kitap okurken bu yazıya denk geldim sana atmak istedim inancını yitirme canım❤
Seninde şu telefonun çabucak hallolur inşallah, aklının bende olduğunu manevi desteğini biliyorum ama gözlerim arıyor herbirinizi ayrı ayrıKızlar pazartesiden beri yazanları okudum ve beğeniye tıkladım ama olmadı, buradan toptan beğeniyorum